Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *143* - LMA Luana
Raspunsuri - Pagina 14
simonapro spune:
Si pentru cavalerul cu ochii albastrii:
La multi ani Dragos!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
mihaelacg spune:
fetelor, aveam o pofta si mi-am satisfacut-o
am mancat o bucata de sunca la saramura cu ceapa si paine taraneasca. nu se compara cu sunca afumata din V, N-V tarii, dar e buna si asta. si inainte am papat si o portie de ciorbita cu smantanica si paste cu mai multe sortimente de branzici si parmezan din portia mariei
am o burta mare mare. da nu-mi pare rau ca tare bun a fost.
acum merge o portie de tort de la LUANA sau DRAGOS, daca a mai ramas ceva.
desertul l-am papat inainte. am facut o budinca de vnilie cu biscuiti. a lat si maria de pofta ca se uita la mine intrun mare fel
din 10 martie 2009, mami fericita de
GHIOCICA CU GHIOCEI
mihaelacg spune:
daca tot suntem la capitolul papica, mariei azi i-am facut;
felul 1 supa de rosii cu orez
felul 2 paste cu carnita de vitel cunoscut, brocoli si ardei gras.
a mancat. nu m-a dat pe spate, dar am fost multumita.
cam 100 de supita si vreo 50-80 de paste.
GHIOCICA CU GHIOCEI
novus spune:
Multumim de aprecieri !!!
De abia astept sa vina vara sa mergem la baie cu ea sa vad ce face cand se vede ea in colacel
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
simplyana_m spune:
Gaza, legat de papa, Luca e indragostit de legumele taiate cubulete, din care pricina toate mancaricile arata cam ca o ciorba, cu mai multa sau mai putina zeama. Carnita eu ma asigur ca e fiarta bine si o rup cu mana bucatele mai mari din care ii dau sa mushte, sau i-o indes eu in gura fashiutze . Carnea de vita o pasez, ca e mai atoasa si i-o dau sub forma de cocoloashe-bilute (tot bilute papam si branza, ca noi din MBS vrem doar B simpla, M si S fiind cahh). In general mananca disociat , nu-i plac mix-urile de niciun fel. Ca amestec, numai ciorba rulz.
Ilinca, parca tu intrebai de alaptat...scuze ca neuronul proceseaza asa lent, deh, am copil mic ...Luca papa tzitzi la cerere de 6-8 ori pe zi (inclusiv noaptea) si are 11 luni fara 1 sapt. Moshul a venit in conditiile astea cand avea 9 luni jumate. Si pe la 9-10 luni a avut si el (Luca) o faza in care nu papa decat tzitzi, dar si-a revenit.
http://www.lucamic.blogspot.com/
Floric spune:
Simonapro, multumesc. A sosit plicul.
Simina, stiu cum e sa astepti ce este...dar nu pot spune exact ca nu a ajuns la toata lumea. E ceva tare frumos. Eu pastrez "surpriza" in sufragerie, in mobila, la vedere.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Dodo-pui spune:
Buna seara,
Suntem happy pentru Isabella
Nu are cataracta..
Bobo cu problema...si nu stiu cum si cand se va rezolva
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dyana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Daca doriti sa ne vedeti la baie !! http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/4312000568/ Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
nici nu am cuvinte... e ceva de vis gagalicea asta zambareata; m-as uita in continuu la filmulet, sa nu mai zic cum a salivat cristi pe tastatura cu ochii la ea
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 9 luni
PRIMUL CRACIUN
cum am venit pe lume
mihaelacg spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui Buna seara, Suntem happy pentru Isabella Nu are cataracta.. Bobo cu problema...si nu stiu cum si cand se va rezolva Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
ce veste buna pt isabella si un pt bodo .
GHIOCICA CU GHIOCEI