Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (86)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemary

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Pt a beneficia de concediu prenatal/ indemnizatie, tb sa am 12 luni lucrate..ori eu am fost 2 ani in CIC, dupa care 1 luna concediu medical si apoi prenatal. Care sunt acele 12 luni? Inainte de a intra in CIC + ultima luna concediu medical, sau..?

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 28+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

cand ti-a expirat CIC 1 puteai ori sa intri in prenatal(daca aveai dreptul) ori sa-ti iei concediu medical pentru perioada pana la prenatal. dupa nastere iei concediu postnatal iar apoi CIC 2.
am intrebat chiar azi la casa de asigurari de sanatate cum se calculeaza concediul prenatal si a spus ca se iau ultimele 6 luni ca si baza de calcul, adica banii din CIC 1

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 30+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Asta am si facut! Dupa ce mi-a expirat CIC 1 am intrat in medical (ca in prenatal nu aveam cum , pt ca nu ma incadram cu zilele) iar de pe 15 Febr intru in prenatal.
Dar pe mine ma interesa care luni se i-au in considerare, dar vad ca mi-ai raspuns..deci ultimile 6 luni din CIC 1.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camilecu

Fetelor am sunat la serviciu si am zis de cele 15%, si le-au cazut fata , cred ca o sa renunt la ele.

28+ mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Eu o sa merg, cu toate "documentele": articolul luat de pe net eventual comentariile de pe acel site, articolul aparut in ziar, plus cererea completata, + ca le voi spune ca daca nu sunt de-acord , voi face o cerere pe care o duc la ITM, daca nici asa nu rezolv, renunt si eu..

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui samaria

Am vazut si achizitiile voastre,nu pe toate,Dayanara,bravo pt lucrusoare si caruturi,Oana,Denisa,sunteti foarte grijulii cu zestrea pt iepurasii vostrii,bravo voua,am mai vazut lucrusoare dragute la Ella,la Anca,la Alina mi-a placut cel mai mult Ioana

Maria 30+
Mami de Sammy si de

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

ioanaa28, multa sanatate, cred ca mai bine faci cum zice dr, ea stie mai bine. poate nu te interneaza mult, si rezolvi problema. eu nu stiu cum tre sa fie normal fierul si alea, dar mai ales daca te si simti rau, cred ca e bine sa faci tratament ca sa eviti probleme pt tine si bebe. tin pumnii sa fie ok, oricum nu e prea rau, stai linistita, iti da doar ceva sa creasca fierul si atat. uite alte fete au probl cucolul, aia e mai naspa. si eu stau mai mult cuminte in pat, si n-am iesit cat a fost frig. astept eco la 32 sapt sa vad cum mai e atunci colul si mai imi fac curaj. un sa fie bine, si sa ne tii la curent.

vio asteptand pe bebe 27+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Ioana28 sanatate multa, sper sa nu fie chiar asa rau, macar sa nu fie cazul de internare.. Asteptam maine vesti de la tine.
Stefimic ai o burtica asa mare si frumusica . Esti foarte aproape . Oricum mai ai si tu cateva saptamani bune, sa stea bebe in burtica .

Rebiana merci de informatii, foarte bune, chiar si pentru noi la cel de-al doilea copil. Eu am recunoscut cateva dintre simptomele pe care le-am avut inainte de nastere, dar atunci nu-mu spuneau nimic. De pilda am vomitat seara la culcare desi toata sarcina nu vomitasem, m-a durut spatele, am avut si scaun moale, ma rog, atunci nu am avut habar, dar noaptea la 2 mi s-a rupt apa.

Dayanara multe hainute, foarte multe si una mai frumoasa ca alta .

Fetelor eu ma pun in pat, ca ieri am cam exagerat cu statul cu picioarele agatate si aseara mi-a fost foarte rau.

Noapte buna

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 35+ Sofia Maria

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ioana28 eu m.am uitat pe analize dar nu gasesc vsh, n.am idee , imi pare rau ca si dupa fier tot asa ti.au iesit analizele
dar daca te interneaza acum te tine pana la nastere sau cateva zile si repeti iar analizele?
sanatate multa!

kossir noapte buna

roxana 31 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Andira de la prietene care au nascut la Giulesti am inteles ca e nevoie de pompa.
Ele au fost nevoite sa trimita soti sa le ia.
In cazut lor pt ca aveau canalele infundate si nu iesea laptic. La giulesti nu poti sa ti copilul non stop la san pt ca nu e cu tine in camera. Te duci la alaptat din 3 in 3 ore.
Mai se poate intampla sa de duci la alaptat si copilul sa fie satul pt ca i-au dat glucoza si sa ramai cu sanii pocnind de lapte.
Si aici prefer pompa decat sa stau sa ma mulg cu mana .
Poate o las acasa si trimit dupa ea. Deci giulestiul e in partea opusa a orasului.

Miria - care treaba cu (,) curentul alternativ ?
Sa nu-mi spui ca dauneza ca ar fi tare.

Denisa, 30 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Honey - am inteles ce zici de Giulesti.
Eu am avut experiente cu Municipalul si Eliasul.

La Municipal a venit o asistenta a doua zi dupa ce am nascut, si vazand ca inca nu iese laptic, mi-a facut un masaj ca sa-mi vina mai repede.

Eu nu intentionez sa stau in spital mai mult de o zi (daca nu e nevoie), si de-asta nici nu-mi pun problema de pompa.
E drept insa ca am alta experienta.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

fetelor ma tot foiesc pe aici ca vreau sa intreb ceva mai aiurea si nu stiu cum: cand mergeti la baie pt partea a doua, ce culoare are? mai ales cele care nu iau fier, pt ca fierul coloreaza
intreb ca la mine e cam deschis si cica ar fi semn de colestasis sau colestaza cum ii zice acolo
totusi asta se manifesta cu mancarimi nasoale....

roxana 31 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Aaaa, Honey, febra laptelui nu vine chiar instant. Deci nu ramai cu sanii pocnind de lapte pe acolo in primele 2 zile, stai linistita.

La mine s-a declansat cam la 4 zile de la nastere, eram deja acasa.

Chiar sunt curioasa - a inceput la cineva in prima sau a doua zi?

29+

Mergi la inceput