Gravidute prin FIV (58)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Carmelly exact asa este si patutul lui Vlad, mai are o bara de securitate ptr. cand renuntam la gratii si il face pat de copil (nu de bebe) dar este luat din Ikea Bucuresti. Salteluta am luat de cocos de la babycomfort (de la magazinul de prezentare) de unde a luat si Miruna.
Pupici

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Citat:
citat din mesajul lui castelanaC
manybani, pup mai de baiat cuminte-n poze!
posibilitatea de a ridica mai sus salteaua, dar am luat de la ei
castelana fericita 32+

Si noi te pupam pe tine si burtica(apropos nu pui nici un nume la carucior?)
Eu iti inteleg perfect starea, am suferit toata sarcina de insomnie, pe la ora 17 ma gandeam cu groaza ca vine noaptea, dar au trecut.
Despre dureri, la mine in ultima parte a sarcinii parca ma dureau coastele (nu stiu cum sa descriu exact) atarna burta si pe sub sani ma durea pielea si coastele, asta era senzatia.
Pup

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Draga Many da ai dreptate, cum vine seara sunt franta dar de dormit ioc, adica asa cu multe intreruperi, cu multe plimbari (degeaba) la baie, in fine. Dureri ei multe si maunte ( sau mai mari) dar stii cum e, nici nu pot sa ma plang!
Poate sa ma doara si-n ... vorba aia ( ca stiu cum e cu prietenii mei hemoroizii) dar nu-mi pasa!!!!!
Mai am 7 saptamni si vine baiatul, care inca nu are numele definit, suntem inca la cernut de nume, au mai ramas doua, ne plac amandoua, ar veni prea mult zgomot impreuna cu numele de fam, vedem, n-am emotii, bine ca-s numai 2.
Va zic eu ce si cum, nu va tin asa in suspans!
pup mami de strengar.
Eu fac acum ceva de pus pe usa la spital si sincer mi-ar trebui numele sa-l cos, ... poate asa sta si baiatul cuminte ca vede ca nu suntem inca pregatiti cu toate cele, mi se mai tot zice ca sunt mai lenesi baietii, asa sa fie, sa fie la termen cu bine!te pup

castelana fericita 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Neata fetelor!

Eu mi-s cam aiurita zilele astea..nu stiu ce sa mai simt si ce sa mai fac..ciudate senzatii...asta probabil si fiindca dorm f f prost noaptea...ma dor toate oscioarele.

Elena, multumesc pt. sustinere. Ma gandeam la ce spuneai tu zielele trecute..ca te vor ajuta parintii sa hranesti puiutii cu mancare bio...super!! Si eu caut solutii din astea, insa nu toata lumea din familie pricepe...cand i-am spus bunicai sotului meu, care locuieste aproape de bucuresti, sa puna intr-un colt acolo pt. noi cate ceva fara ingrasaminte si alte minuni..se uita la noi speriata. Ai mei parinti sunt foarte departe..dar tot ma aprovizionez cu carnita de pui din zona lor.

Dragaica ia sa vezi ce te linistesti tu dupa ce treci de 12 saptamani. Cel putin asa a fost la mine...numai ganduri pozitive dupa aceea...nu zic ca nu erai pozitiva si pana acum...doar ca asa percepem unele dintre noi pragul de 12 sapt.

Castelana, inca sunt in zona...m-am hotarat intre timp la cezariana..asta daca nu vine fata de capul ei inainte

Carmelly...eu abia acu am vazut ca ai carucior pereche. sau m-am chiaunit de tot? e destul de noua vestea, nu?

Sophie...sper ca esti mai bine si ca vei trece curand peste hopul asta. La ce spital esti tu?

Felicitari pentru flacau, bulinanico!!!

38+ Andreea, AMR aprox. 1 saptamana

http://www.flickr.com/photos/luckylucky2010/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

hello

Va scriu acest mesaj impreuna cu Ana care ma tine de maini si care comenteaza.
Ar vrea chiar ea sa scrie dar se multumeste sa ma tine pe mine de maini.

Simona greu tare sa hranim copii cu produse bio. am si eu doua trei legume bio ca restul tot de la magazin le cumparam.
Avand in vedere ca in lumea asta traim cred ca si organismul se adapteaza. din pacare nu ne putem inchide in globul de sticla asa ca fie ca ne place sau nu va trebui sa le mai dam si produse de proasta calitate.
Daca ai posibilitatea sa iti hranesti puiutul numai cu legume bio atunci e foarte bine.

Carmely foarte frumoase patuturile.

Castelana eu si acum am insomnii. Urat tare.

Va pup fetelor si aveti grija de voi si de bebici

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Of Castelana, de fapt nici nu imi vine sa cred ca sunt in saptamana 27, imi vin ganduri negre, daca se intampla ceva dar credinta ma ajuta sa trec peste. Si cand vad casa cu fundul in sus ma apuca o sila si o scarba... Am dormit ceva mai bine si moralul pare ridicat astazi.
Miruna cum o fi testul de glicemie dar eu altul nu mai fac. Mi-a fost foarte rau, abia mergeam dupa ce am baut limonada aia ce-o fi fost. Mai aveam putin si lesinam. Altul nu mai vreau
Simona, cred ca tu esti mai gravida ca mine. Pereche la semnatura am de ceva timp. Parca din saptamana 17. Si mai ai o saptamana. Inumaram zilele?
Elena, in magazin aratau bine. Acum sa vedem cand vom desface pachetele. Pupici la puisori.
Many si eu cam tot asa o durere am de piele si parca si o sensibilitate. Ce-o fi habar nu am. Si patuturile acestea se fac desfac gratiile si se fac paturi pentru copii. Nu mai tin minte daca in amandoua partile dar parca asa stiam. Uit asa de repede...

Mi-am adus aminte de intrebare: are ceva ca iau inainte de culcare o pastila de no-spa? Asta in fiecare noapte. Dispar durerile si ma odihnesc si eu mai bine.

Pupici la toate fetele.

26+  si
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Buna burtici si mamici

Carmelly nu dauneaza cu nimic No-spa poti sa iei cate 1 la 8h (cel de 40mg nu de 80mg)

ma apuc de noul capitol si continuam povestea acolo.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 37+ Daniel
AMR 2 saptamani (sau mai putin)
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

sophie..nu stiu ce sa zic...eu am sangerat tare trei luni dar colul era inchis,puiutza era ok,aveam hematom..tu ce diagnostic ai?stiu ca ai facut injectabil progesteron....daca nu ne spui ce iagnostic ai nu te putem sfatui

curaj.....minuni sunt la tot pasul

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GraviduteFIV spune:

Gata avm capitol nou, va invit sa continuam discutiile aici: cap59

Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Carmelly ai dreptate..sunt tare gravida...cred ca ma gandeam la Dragaica...desi ea tre sa mai astepte.

Stiu ce spui, Elena..incerc sa nu exagerez..cu siguranta o sa ii dau din toate si eu fetitei, nu doar bio.

38+ Andreea, AMR aprox. 1 saptamana

http://www.flickr.com/photos/luckylucky2010/

Mergi la inceput