Gravidute prin FIV (58)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

bulinanico79 sa-ti traiasca baietelul perfect!!!! Cu pile cu tot!!!
mare si frumos! si tu sa te refaci si sa ai putere pentru toate!
Bravo!!!
Elenada, ai dreptate, daca ma uit in urma a trecut asa de repede perioada asta! A fost minunat pentru mine, mai ales ca am putut sa ma bucur si de primul trimestru fara probleme, acum probez insomnii si dureri de spate, dar cine sa le bage-n seama? Sunt fericita si utra-ras-fericita ca macar imi este rau si am dureri cu rost, tu si fetele luptatoarele stiu ce zic!
Dragaico, bucura-te de perioada asta, e unica, sunteti doar voi doi si va imaginati cate in luna si-n stele despre bebelusii din burtica. Eu consider ca e o perioada unica in viata unei femei dar si in viata familiei, ca doar si tatal participa cu emotiile sale, cu temeri si grojo, eu asa consider!Maine e o zi mare, cand iar aveti "filmare" si sa vezi cat ii masoara si-i bibileste pe micuti! N-o sa va plictisiti!
Carmelli, esti bine?
Simona, cum esti? mai esti pe fir? in formula promo 2 in 1?
Mirule, tu stai cuminte ca dupa te luam pe tine la intrebari!
Ella are cadoul de ziua mamei asigurat, asa ca ea mai are de asteptat!
Dupa nu mai stiu cine mai e, eu astept pastele sa stiti!

pup fetele luptatoarele!

castelana fericita 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

[quote]citat din mesajul lui bulinanico79

Felicitari fetelor care au nascut...sa fie sanatosi bebelusii si, sa creasca mari si sa va aduca numai bucurii.

Scuze ca am disparut dar...am nascut si noul statut de mamica m-a cam coplesit, sa va spun cinstit.

In data de 25.01.2010, la ora 10 fix, a venit pe lume FILIP, un baietel perfect de 3000g, 50cm si Apgar 10. Susoteau asistentele ca Apgar 10 cu cezariana nu iau decat copii de medici sau pila majora...noi ne incadram la ambele.

Deocamdata ne obisnuim unii cu ceilalti iar eu si tati ne cam dam cap in cap prin casa...chiauni de nesomn si oboseala dar....ne topim de dragul lui.

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Bulinanico felicitari mamico, sa fiti sanatosi sa va traiasca bebe FILIP sa fie mancacios si sa va bucurati de el. mi a placut ce susotau asistentele de apgar , inseamna ca si eu Daniel al meu va avea tot apgar 10 ca ne incadram si noi la ambele situatii. pupici si numai bine, ma duc acusica sa va trec pe prima pagina.

Elanada pupicei ptr Matei si Ana cei dragalasi.

Castelana iubita nici voi nu mai aveti mult, sa ai mare grija cu raceala cum ti am zis si in partea cealalta.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 37+ Daniel
AMR 2 saptamani (sau mai putin)
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Sophie imi pare rau de situatia ta. Sper din inima ca sangerarea sa treaca si sa te bucuri de sarcina. Fi pozitiva.
Bun venit pe lume pui de bulinanico. Sa cresti mare si sanatos. Tie bulinanico refacere usoara si lapte din belsug.
Simona, putin a mai ramas si devii mama. AMR usor. Tinem pumnii.
Castelana si mie mi-e cam imposibil somnul de noapte.
Testul de glucoza cred ca a iesit ok, 126 si vad ca este normal, dar mi-a iesit glucoza in urina +1 si scrie ca trebuie sa fie negativ. Ce inseamna nu stiu?!
Fetelor si voua si se imnoaie/inmuiat picioarele? Simt ca nu mai pot sa merg, ma lasa picioarele de la genunchi si mai simt seara o incordare a muschilor gambei.
Am luat saltele Vinka de la Ikea http://www.ikea.ro/ro/Produse/111/1470/Saltele_pentru_copii/VYSSA_VINKA.htm
nu am luat latex pentru ca nu ne incadram. Ce parere aveti de ele?
Patuturile sunt http://www.ikea.com.tr/urundetay/80108662/leksvik_bebek_karyolasi.aspx
Nu am desfacut pachetele ca poate varuim intr-un final. Sunt niste vopsele speciale pentru copii, fara miros si testate alergic asa ca nu imi fac probleme. Dar nu se opreste ploaia/ninsoarea ca sa incepem si sa se si usuce. Am mai luat un dulap cu 3 usi pentru bebelusi tot de la ikea. L-am luat ultimul moment ni s-a parut mai practic si mai ieftin. La plapumioara si alte acareturi pentru patuturi nu m-am infipt pentru ca nu stiu exact de unde sa iau. Aveau la ikea dar am zis sa mai caut. Pe luna viitoare daca mai pot sa merg, daca nu sotul.
Oricum eu nu pot face nimik, am fotoliul plin de lucruri de calcat, casa de aspirat. Bine ca fac de mancare. Cam 9 saptamani mai am. Abia astept sa devin mamica.
Mai vroiam sa va intreb ceva dar am uitat Data viitoare daca imi aduc aminte.
Pupici la toate.

26+  si
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miruna79

Castelana iubita nici voi nu mai aveti mult, sa ai mare grija cu raceala cum ti am zis si in partea cealalta.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 37+ Daniel
BEBE

da merci, am grija sa stii. Sotul meu care de obicei nu ia pastile nici picurat cu ceara acum a luat din prima si a stat cumintel in alta camera si departe de mine (noi).
Ei da mai am 7 saptamani! Asa ce na bucur!
Ai grija de tine, sa stea bebele cat mai mut acolo la mami!

castelana fericita 32+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carmelly

Testul de glucoza cred ca a iesit ok, 126 si vad ca este normal, dar mi-a iesit glucoza in urina +1 si scrie ca trebuie sa fie negativ. Ce inseamna nu stiu?!
Fetelor si voua si se imnoaie/inmuiat picioarele? Simt ca nu mai pot sa merg, ma lasa picioarele de la genunchi si mai simt seara o incordare a muschilor gambei.
Am luat saltele Vinka de la Ikea http://www.ikea.ro/ro/Produse/111/1470/Saltele_pentru_copii/VYSSA_VINKA.htm
nu am luat latex pentru ca nu ne incadram. Ce parere aveti de ele?
Patuturile sunt http://www.ikea.com.tr/urundetay/80108662/leksvik_bebek_karyolasi.aspx
Nu am desfacut pachetele ca poate varuim intr-un final. Sunt niste vopsele speciale pentru copii, fara miros si testate alergic asa ca nu imi fac probleme. Dar nu se opreste ploaia/ninsoarea ca sa incepem si sa se si usuce. Am mai luat un dulap cu 3 usi pentru bebelusi tot de la ikea. L-am luat ultimul moment ni s-a parut mai practic si mai ieftin. La plapumioara si alte acareturi pentru patuturi nu m-am infipt pentru ca nu stiu exact de unde sa iau. Aveau la ikea dar am zis sa mai caut. Pe luna viitoare daca mai pot sa merg, daca nu sotul.
Oricum eu nu pot face nimik, am fotoliul plin de lucruri de calcat, casa de aspirat. Bine ca fac de mancare. Cam 9 saptamani mai am. Abia astept sa devin mamica.
Mai vroiam sa va intreb ceva dar am uitat Data viitoare daca imi aduc aminte.
Pupici la toate.

26+  si
Multumesc Doamne!

asa bravo incet incet le faceti pe toate! nu te ambala cu treaba daca nu poti face prea mult. O sa termini la timp, ai sa vezi!
da si mie mi se mai inmoaie picioarele si mainile, dar cine le mai baga-n seama si pe astea!
Intreaba si tu dr depre rezoltatul de care intrebi... asa e cel mai corect.
ai grija de tine si ... mi se pare mie sau iti mai trebuie un pic de optimism?
Fii mai vesela si cauta sa faci doar ce-ti place, te binedispune cumva, contea si transmiti si la perechea ta de frumosi ce porti inauntru!

castelana fericita 32+

Mergi la inceput

Carmelly glicemia ta e cam la limita superioara ( de obicei maxim treb sa fie intre 110-120 depinde de laborator) si cred de aia a aparut glucozuria la tine ( la testul de urina care in mod normal trebuie sa fie absent), nu e de speriat doar ca esti la limita.
pat am luat unu de la babycomfort nici nu treb sa investesti mult in el am dat si eu pe el tot in jur de 2 milioane la saltea am inteles ca cele mai bune sunt alea de cocos si asa am luat, tot de acolo am luat lenjerie de pot intra si tu pe babycomfort si uite te gasesti diverse poti sa comanzi de pe net sau sa te duci chia acolo sa te uiti.

Miruna 37+ Daniel
BEBE

Mergi la inceput

Ahh si tot ptr Carmelly dc simti o incordare a muschii gambei , vezi ca pot aparea carcei acum manaca banane sau dc nu ti plac ia magne b6

Miruna 37+ Daniel
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui castelanaC
manybani, pup mai de baiat cuminte-n poze!
posibilitatea de a ridica mai sus salteaua, dar am luat de la ei
castelana fericita 32+

Si noi te pupam pe tine si burtica(apropos nu pui nici un nume la carucior?)
Eu iti inteleg perfect starea, am suferit toata sarcina de insomnie, pe la ora 17 ma gandeam cu groaza ca vine noaptea, dar au trecut.
Despre dureri, la mine in ultima parte a sarcinii parca ma dureau coastele (nu stiu cum sa descriu exact) atarna burta si pe sub sani ma durea pielea si coastele, asta era senzatia.
Pup

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Felicitari Nico, mami de Filip, sa fiti sanatosi si sa fericiti.

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput