Gravidute prin FIV (58)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik
Many cei mai simpatici copii nu au fost aia din categoria "unde-i pui acolo stau".Daca port absorbant se vede "dopul".Imi e teama sa nu fie absorbit de absorbant.Na!Ma macina tot felul de intrebari!

Nu cred ca dopul este absorbit, este gelatinos, la mine a ramas de fiecare data pe hartia igenica, bucatele mai mici sau mai mari(nu prea stiu cum sa spun sa nu oripilez pe nimeni).Insa stai linistita, nu se intampla nimic daca nu-ti dai seama daca la-ai pierdut ori ba. Sunt multe gravidute care il pierd odata cu ruperea membranelor.
Pupici

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Hopa si eu dupa o noapte nedormita si o durere de cap cumplita care mai persista.
Am fost la eco totu e bine bebita are deja 3kg!!! ne mai vedem odata la 38 de saptamani si pe urma fixam data cezarienei care o sa fie in ultima saptamana din februarie(22-26).

Scuze ca nu va scriu la fiecare ,,, ma duc sa iau un paracetamol si sa incerc sa adorm la loc poate revenim mai tarziu cu forta..

mamicile si burticile

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 36+ Daniel
AMR 3 saptamani (sau mai putin)
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Buna seara mamici si burtici!

Profit ca doarme bebe si am intrat sa vad cum merge treaba
Pe scurt: noi ne-am acomodat foarte bine acasa, suntem cumintei, papam doar laptic la san, dormim uneori si 4 ore legat, si mai nou stam cu ochisorii (albastri )deschisi si exploram camera si persoanele din jur . Ne place si la baita si la masaj, dar nu prea ne place cand trebuie schimbat pampersul inainte de masa (ca e foame mareeee )
Eu: sunt bine, am pierdut deja vreo 13kg , operatia e ok, ma mai doare putin cand ma ridic de pe fotoliu, am scapat si de fir (mi la scos sotul acasa ). Ma mai doare uneori spatele... daca stau prea mult aplecata.

Simona, nastere usoara!!!! Iti tin pumni sa ai fetita sanatoasa si mancacioasa ca bebe al meu

Miruna, ce sa zic, primele momente acasa au decurs foarte natural, de parca mai facusem asta de multe ori. Fetele care sunt mamici mai vechi au avut dreptate. Instinctul matern vine odata cu bebe si ar fi imposibil sa nu te descurci.
Mai ai putin de tot si o sa vezi cata dreptate am

Castelana, condoleante pentru bunica ta. Pacat ca nu a apucat sa-si cunoasca stranepotul, s-ar fi bucurat. Asta seara am pierdut-o si eu pe una din bunicile mele (din partea tatalui). Asta e, se face schimbarea intre generatii, uni pleaca, altii vin...

Cum e sa amenajezi camera lui bebe? Super tare, nu-i asa?

Claudia, felicitari pentru "pasarica"

Iana mami si puiutii. Da, ne-am acomodat, ne place mult . Eu sunt topita dupa el, cat il tin la san ii albesc manutele pupandu-l

Elenada, ti-am vazut un picut puiutii...sunt MORTALI! . Sa va traiasca!

Dragaica, au trcut greturile, bravo! Sa vezi dupa asta ce repede trece timpul. Sa te bucuri cat poti de sarcina

Carmelly. offfff....mama lui de rinichi. Sper sa treaca!

Huski, de Radu Theodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Hello gravidutelor si mamicutelor

Huski

Miruna am facut icre sau mai bine zis eu am inceput si la un moment dat s-au taiat si tata sa chinuit saracu sa le repare si a reusit ca e un bucatar desavarsit. bune rau au iesit.

hepilica ma ajuta mult parintii mei. Stau si singura cu ei dar nu mai mult de doua saptamani apoi mai vin ei stau trei saptamani apoi iar pleaca si tot asa. Vor mai veni la bucuresti pana la primavara ca apoi se apuca de cultivat gradina ca sa pape piticii sanatos si bio. Norocul meu e ca piticii sunt cumintei si asa ma descurc cu ei. greu e ca nu ii pot scoate singura afara si cand sunt numai cu ei parca sunt prinsa intr-o capcana. Faptul ca nu pot fi mobila cu ei ma sperie. imi este teama pt ei. daca se intampla ceva si trebuie sa ies cu ei repede din casa. optimista din mine spune ca daca Doamne fereste s-ar intampla ceva naspa cu siguranta as fi jos cu ei imediat. dar vin parintii mei si totul se rezolva.

Simona se pare ca in curand apare bebe. nastere usoara si bebe sanatos

pupici tuturor

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

huski - bine-ai revenit acasa. felicitari si sanatate multa puiul tau drag. sa-ti traiasca si sa va bucurati de el. sa ne mai arati poze.

in alta ordine de idei..., e foarte firesc ca huski tati sa-ti scoata firele....nici nu ma asteptam altfel - ca doar ne-a facut demonstratie live de cat de priceput este si cat de repede se adapteaza... si ii plac chestiile astea de briz briz..., punea emoticonuri..., ne raspundea la mesaje...ma rog, nu prea a vrut sa stea la palavre cu noi, dar oricum, uite pentru efortul depus de a deschide calculatorul, internetul, site-ul DC, forumul nostru, casuta de mesaje..., apoi cea de emoticonuri, sa caute un emoticon potrivit..., etc... noi, mamicile si gravidutele, il declaram "tati bun la toate" si ii uram succes in slujba de tata (sluja cu norma intreaga) .

sa fiti o familie huski fericita.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Buna fete dragi

Huski,flo] bine ati revenit acasa, si ma bucur tare mult ca bebe e cumintel, sa va traisca sa fie sanatos , mancacios si sa va bucurati de el si mai asteptam poze cu minunea voastra.

Elenada in sfarsit le ai savurat si tu, cred ca toate fetele care au citit topicul au poftit si au mancat icre. ptr Ana si Matei supa cae m-am topit cand am vazut filmuletul.

Simona ce faci ? cum mai stai cu emotiile?? in max o saptamana esti o fericita mamica.

Carmelly testul de toleranta la glucoza se face intre saptamanile 24-28 noi nu l-am facut nu mi l-a recomandat drul dar eu singura mi am mai luat cate o glicemie( aia normala si nu aia provocata) ptr ca mama e diabetica si mi era mie frica si tot timpu aiesit bine asa ca nu l-am facut.

pup burticile si mamicile

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 36+ Daniel
AMR 3 saptamani (sau mai putin)
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Multumesc frumos, mamici fericite si norocoase, Huski si Elena.
E nemaipomenit ca reusesti sa alaptezi, Huski! Sa ne mai pui si noua poze cu minunea ta cu ochi albastri!

Asa este Miruna..inca-un pic...ca si la tine de altfel Nu stiu ce ganduri mai are bebe zilele astea, deocamdata nu mai am semne, nu ma doare nimic, ma simt doar mai usoara..a coborat si mai mult burta. Maine mergem la eco si vom sti daca e chiar grabita sau mai sta la caldurica. Mi-e putin teama de vremea de-afara...daca ma apuca contractiile pe-acasa, nu stiu cat fac pana la spital, mai ales daca nimeresc o ora cu trafic...
Zilele astea s-a manifestat la greu nesting sindromul la mine...am facut curatenie si am gatit in disperare. Sotul meu nu mai stie ce sa-mi faca sa ma potoleasca.

38+ Andreea, AMR aprox. 1 saptamana

http://www.flickr.com/photos/luckylucky2010/

Mergi la inceput

Neata fetelor

Simona te asteptam cu vesti bune azi, iti tinem pumnii, si eu ma simt un pic mai bine de cand mi a coborat burta un pic, am scapat de pirozis, in schimb apasa mai mult pe vezica si fac drumuri neterminate pana la toaleta.in rest suntem ok

o zi buna tuturor

Miruna 37+ Daniel
AMR 2 saptamani (sau mai putin)
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Buna Miruna...am fixat cezariana pe 16 februarie...speram un pic mai devreme pt. ca mi-e teama cu zapada asta (de fapt asta m-a si determinat pana la urma sa optez pt cezariana), dar dr. a zis ca vrea sa fie sigur ca plamanii sunt f. bine maturati. Am vazut azi maternitatea si am fost f. incantata..abia astept!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona2

Buna Miruna...am fixat cezariana pe 16 februarie...speram un pic mai devreme pt. ca mi-e teama cu zapada asta (de fapt asta m-a si determinat pana la urma sa optez pt cezariana), dar dr. a zis ca vrea sa fie sigur ca plamanii sunt f. bine maturati. Am vazut azi maternitatea si am fost f. incantata..abia astept!!

Felicitari, mai ai un picut.
Noi miercuri mergem la control abia astept sa-i vad, dupa cum vedeti la semnatura am implinit 12 saptamani ce mai suntem marisori......of Doamne cand o sa ma vad si eu la 38 de saptamani.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 12+

Mergi la inceput