Gravidute prin FIV (58)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Dragaica ce control la col???? la noi abia s-a facut primu control la 34 S, nu e bine sa se umble pe acolo, o sa ti-l masoare ecografic sa vada cum e dar nu sa umble la el. acu depinde de la dr la altu dar in principiu asa se face poate sa ti confirme lucrul asta majoritatea fetelor de aici.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Miruna 36+ Daniel
AMR 3 saptamani (sau mai putin)
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Eu abia sapt viitoare fac control pe masa.Si nici atunci sigur pt ca dna dr a zis sa "nu scobim" ca sa se forteze lucrurile.Colul inchis si lungimea lui se verifica ecografic.

+35 cuGeorge-Theodor

AMR 4 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Salutare,
Dupa o zi istovitoare, cu un copil marait intru sa pup burticile si mamicile.
Multumim de aprecieri, Vlad este un copil cuminte in poze, in rest vrea toata atentia si mai nou si-a descoperit labutele si vrea sa stea numai in fundulet sa se uite la ele
Elena piticii tai sunt adorabili, ai facut o treaba tare buna
Simona si eu am pierdut dopul gelatinos partial, am nascut fix la o sapt. dupa prima pierdere Te pup si bafta.
Intreba cineva de placenta jos inserata, am fost si eu diagnosticata cu asa ceva pe la 13-14 sapt. Suna ceva de genul "placenta jos inserata, acopera orificiul cervical" ca recomandare a fost repaus, dupa 20 sapt. se mai ridicase, insa nu prea mult, dar nu se punea problema de previa.
Noi suntem pe ultima suta cu pregatirile de botez, abia astept sa vina 13 feb. sa imi vad copilul crestinat si eu scapata, ma apasa.
Nu mai stiu, cine urmeazaaaaaaaaaa?
Noapte buna si linistita

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Salutare!

Simona - iti tin pumnii si te urmaresc. Bafta! Sa fie totul bine!

Miruna - tu urmezi? Emotii, emotii?

Castelana - doamne ce a trecut timpul...esti in sapt 31...sarcina usoara in continuare, mami draga.

Elena - mai, puiutii tai sunt adorabili. M-au amuzat tare filmuletele. Ce dolofani sunt si ce seamna intre ei. Tu cum te mai descurci? Te mai ajuta mami?

Dragaica - la col nu prea se umbla in sarcina. Cel mult la finalul sarcinii ar trebui sa se intample asta. In sarcina, de obicei, colul este urmarit ecografic. Sa ne spui ce fac puiutii, dupa eco. Sarcina usoara.

ellanik - si tu mai ai putin. vad ca esti ambitioasa.."4 saptamani musai"...asa sa fie! si "cel mai bun tatic din lume" are emotii? daca tati e cel "cel mai bun tati", presupun ca mami este "cea mai buna mami" si puiutul "cel mai bun puiut" , nu?.

Adya - bun venit! Doamne ajuta sa fie bine. Sa ne spui cum mai e beta. Iti tinem pumnii.

Noi suntem bine. Maia creste si face progrese. Astazi a dormit pentru prima oara pe burtica, dar nu pt ca am pus-o eu pe burtica, ci pentru ca s-a intors singurica de pe spate. Bine, nu stie sa revina inapoi pe spate..inca . Si tot astazi pentru prima oara a simtit gustul marului. I-am tinut o feliuta de mar pe buzite. Ea a scos limba si a inceput sa o linga, apoi a prins-o cu buzele si vroia sa o pape . Ups, prea devreme mami. Mai asteptam putin pana incepem diversificarea.

Va pup dragelor si va doresc tuturor sarcini si nasteri usoare si bebei sanatosi .

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

mani - si eu abia asteptam sa fac botezul. noi am botezat-o pe maia la 2 luni.

mi-a placut asta cu "copilul cuminte in poze". da, da...stiu despre ce vorbesti .

doamne ajuta sa fie bine la botez si sa crestinati puiutul Vlad.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Miruna nu reusesc si n-am nici timp

Carmelly eu cu operatia sunt bine mai am putina burtica ,dar scap eu de ea.

iana

Mario Constantin si Sophia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Multumesc pentru sustinere fetelor!
Hepilica, Dragaica.
Asa am tot citit si eu Many...ca, de indata ce pierzi din dop, mai ales cu sange...mai dureaza max. o sapt. Sa vedem.
Inca nu am hotarat cum nasc, Claudia. Dr. nu a mai fost asa de hotarat in privinta cezarienei cand a vazut ca imi doresc atat de mult natural.
Am stat ieri linistita, mai mult in pat, am luat ce mi-a spus dr. si vad ca azi sunt ok...nu mai simt deloc dureri. Ma duc musai sa ma epilez azi, sa nu ma trezesc ca tre sa merg la spital si sa ma las in baza asistentelor.

37+ Andreea, AMR aprox. 2 saptamani

http://www.flickr.com/photos/luckylucky2010/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Claudia, parca stiam ca simona e in poza dar nu stiu de ce am scris asa. Oricum e o graviduta frumusica foc. Tu de ce nu pui varsta sarcini tale la semnatura? Sa nu spui ca esti superstitioasa ca nu te cred.
De internat prin spitale ce sa fac? Ca in afara de urocultura si alte analize ce sa fac decat sa astept ca poate isi da drumul rinichiu. Vom vedea, eu sunt pozitiva.
Many, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii viitorul mic crestin. Vreme superba si petrecere frumoasa.
Hepilica, scumpa foc Maia. Ce repede prinde gustul.
Dragaica, eu control la col nu am facut in sarcina. Se vede destul de bine ecografic colul. Mie ultima oara mi-a zis ca e inchis si arata bine. Asteptam vesti de la eco. Mie la 12 s mi-a zis ca am sigur un baiat si la fetita era cu semnul intrebarii. Sarcina usoara in continuare.

Fetelor, testul de glicemie cand l-ati facut? Mie nu mi-a zis nimik dr. care ma urmareste de la inceputul sarcinii nici nu am avut prea mult timp de vorba. Dar stiam ca pana in s 28 se face. Corect? Stiti ceva de patuturile de la mothercare? Am vazut pe net si arata ok. Sper sa ajung si sa le vad dar cum ma misc mi-e cam frica sa ies din casa.

Pupici la toate.

25+  si
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Schimbam semnatura.
Va urez weekend placut.

26+  si
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Hepilica facem educatie de pe acum cu bebeGeo.Trebuie sa ma asculte si sa nu desfaca shampania (sa sara dopul) mai devreme ca nu are de ce.
Many cei mai simpatici copii nu au fost aia din categoria "unde-i pui acolo stau".Daca port absorbant se vede "dopul".Imi e teama sa nu fie absorbit de absorbant.Na!Ma macina tot felul de intrebari!

+35 cuGeorge-Theodor

AMR 4 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput