Nou stil de viata (289)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tumpi, mai am unul vineri.

Zuzi, da, e importanta gratia, mai ales cind bati cimpii.

Crys, noapte buna.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

gagici, m-am distrat de voi si de momentul hyperpoetic

m-am ingrozit de pozna lui Tumpi si m-am bucurat nespus de aparitiile lui Cami si assesment-ul Vikingai
cum e tarziu tare si mai am o droaie si eu de facut, va las cu gandurile bune si sper sa pove in curand! Vreau sa vad neaparat pozele Claudiei, dar am amanat pe maine

pe curand!
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Ma pregatesc de culcare, dar mai intai vreau sa-i spun Claudiei ca mi-au placut pozele Sunteti o familie frumoasa si tu arati foarte bine!
Ps. Zuzilici, Tumpi evident ca am glumit.Tipa aia e imensa, dar mi-a placut curajul ei de a posta imaginile pe net
Va salut si fug la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

La multi ani, Raducu!

Raportul pe azi -1 kg. Adica 67 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Neatza

Eu azi nu plec nicaieri ca mi-e frica ca nu ajung acasa Se anunta furtuna de zapada si daca raman blocata cu masina pe undeva am incurcat-o Deja a venit cativa cm azi-noapte

Zuzi sotul are chestia de pus bateria la incarcat.. dar poate fac spre weekend.
Tu cum mai esti? Ti-a mai trecut raceala?

Claudia eu nu pot vedea pozele ca-s in weekshots :(( Cunosc cu vremea asta.. Uff ca nu se duce iarna asta

Crys da ce putin mananci!!

Vik norocoas-o Auzi sa scape de 12-13 kg dupa 2 saptamani.. Hmm..
Vine si pe la voi furtuna?

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Am revenit si eu dupa o saptamana de stat acasa cu Maria,enteroviroza ...febra si bubite pe spate si burta ca reactie alergica la febra
Nu am citit nimic din urma ca nu am avut timp dar promit sa recuperez.
Pentru raport 83,7 kg

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Hello,
De dimineata tot zic ca scriu, dar na, cand e sa iti iei porc, nu prea te inghesuie inima..
Deci, aaa,cu rusine raportez plus un kil. Castigat pe neve, la doua aniversari, unde m-am postat langa sticla de cola (plus niste eclere, care erau in zona).
In rest am fost super cuminte, dar nu se vede, nu am probe si deci nu conteaza.
De ieri m-am apucat de nitica gimnastica. Dati-mi si mie niscavai linkuri de youtube pt miscat suncile, dar nu mai vreau grase din alea care fac flick-flack, ca ma apuca deprimarea.
Pupam gasca - Mag, fata din tzara lui papura-alb.

Mama de Nichita si Sarah
"Omnia mea mecum porto"
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Tumpi, nu am fost la intalnirea respectiva. Am fost insa la o intalnire la care au participat Gabrielama, Sabina, Delidana, Danielag si Zisacami (era graviduta atunci ). Ce vremuri...

Vikinga, ma bucur ca esti bine, astept si eu pozele cu gagalicea mica.

Delia, bafta la examen . Mai ai un pic si e gata facultatea.

Carmen, e bine in vacanta? Ce fac baietii tai frumosi?

Lou, ai poze cu tine graviduta?

Zuzi .

Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata fete stilate.

Ruxi, eram sigura ca ai fost si tu atunci, e clar eu m-am ramolit.

Anca, sanatate Mariei.

Lou, mai bine stai acasa, decat sa ramai inzapezita.Zicei de pisi, sa sti ca nu era asa iubitoare, la modul cu statul in brate pana acum de cand ne-am mutat si nu mai iese afara.

Claudia, da asa naspa e pe jos de aluneci sau n-ai cauciucuri de iarna bune?

Delia, bafta atunci pt vineri.

Meg,lasa cola si eclerele(desi recunosc ca un ecler sau o baclava as mana si eu)
Daca vrei sa faci miscare, uite de exemplu eu fac dupa asta(Tae Bo Cardio)

sunt 5 parti .
Eu mi-am dat si jos de pe DC++

Sau Ab Bootcamp

sau mai este

sau pur si simplu dai la cautat fittnes, cardio sau ce vrei sa faci.Eu mai incerc din cand in cand hip hop si belly dance

Dar poti da la cautat pe youtube dupa ce miscare vrei sa faci.

Si raportul ca era sa uit de el:62,1,as fi vrut sa fie mai putin,dar cum uratii sa-u afisat taman in we....no comment

Meniul de azi inca nu l-am facut, sunt inca in pana de idei.

Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Gata, am revenit ... voi incerca sa intru cat pot de des, insa nu promit nimic; nu reusesc deloc sa-mi organizez timpul eficient.
Deci, cum spuneam, am inceput de ieri lupta impotriva kg ... ieri dimineata aveam 76,6 kg ... iar azi 75,6 kg, deci fix cu 1 kg mai putin. Cum am reusit? Am trecut la un regim hipocaloric, am mancat mai exact:
- dimineata: capucino cu spuma de lapte si un cub de zahar negru, lapte cu cereale fitness ( 1 bol de cca 250 ml );
- pranz: file de halibut ( peste ) la gratar cu legume fierte la abur ( sparanghel, brocoli, morcov ) + 1 cartof copt + salata verde cu lamaie si ulei de masline;
- seara: apa plata + o portie de "vorba" pe mess cu Zuzilici .
In acelasi timp am inceput si tratamente corporale tot de ieri si vor dura circa o luna si jumatate, pentru a slabi frumos ( Ultra lipo + dermocell + impachetari ). Am celulita gradul 2 si 3 pe picioare si 3 pe abdomen.
Voi merge de aproximativ 2 ori/sapt. la innot si sauna; nu stiu daca voi reusi sa fac si ceva fitness, insa am inceput o minima inviorare dimineata, cum faceam pe vremuri la scoala ( circa 15 minute/zi ).
Cel putin 1 dus/zi cu automasaj ca sa activez circulatia; apoi dat cu crema anticelulitica.
Nu voi urma un regim anume, nu pot pt. ca atunci ma apuca toate poftele; voi gusta din tot ce voi avea pofta, insa ma voi rezuma la "a gusta" doar.
Cam asta ar fi schema mea si mi-am propus sa ajung la maxim 60 kg pana la 1 iunie. Asta inseamna 16 kg in 4 luni, o medie de 4 kg pe luna, ceea ce mi se pare rezonabil.
Ca sa fiu motivata, mi-am cumparat cateva lucruri foarte dragute cu 1 pana la 3 nr. mai mici; nimic pentru masura actuala. Si mi-am propus sa-mi fac sotul sa se reindragosteasca de mine!
Revin sa raspund celor care mi-au scris.

Mergi la inceput