Nou stil de viata (289)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
violeta70 spune:
Buna fetelor! La Multi Ani! Bianca! Anky sa-ti traiasca printesa si sa va bucurati de ea!
Cami sa-ti traiasca Raducu, sa fiti sanatosi si fericiti!
Vad ca esti foarte hotarata, deci bafta si sa atingi targetul propus. Cu siguranta asa va fi.
Eu nu m-am cantarit azi dimineata, asa ca vedem diseara.
Azi am ultimul examen, la 16.00, dupa care sper sa ma mai linistesc.
Pupici
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
hcclara spune:
'neata dragelor, ce faceti?
multumesc pt cuvintele frumoase.
Cami ce simpatica esti.
Delia bafta vineri!
Tumpi am roti bune, dar daca e inghetat, patinezi de numai.mai ales pe stradutzele astea care nu sunt curatate. azi a inceput sa se topeasca, doamne ajuta.am tras o fuga pana la aldi, dar azi e ok, asa ca deseara poate ma duc cu marc la fotbal.
Anky, la multi ani pt Bianca! nu mai vorbesti deloc cu noi? sunteti bine?
Vio bafta!
Happy ce misto ca va intalniti! mi-ar place si mie acolo cu voi la taclale si ceva dulce langa noi
va pup, ma duc sa fac supa pana nu vine marc de la scoala.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gusta/gusta.jpg)
gusta spune:
Neatza pe la pranz.
raport stagnare nu am ce face sper saptamana viitoare sa fie mai bine.
Bianca la multi ani.
Ma duc sa citesc din urma ca acuma am ajuns acasa.
Marilena si Mara Augusta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gusta/gusta.jpg)
gusta spune:
Gata am citit.
Cami la multi ani pentru Raducu si bun plan de bataie ai.
Tumpi mi-a cazut inima cu pozele si mai tare m-am ambitionat ca trebuie sa reusesc.
Claudia super familie si tu arati super bine.
Carmen tine si painea si branza ca nu imi trebuie sincer.UN pic de mila de mine.
Delia si Carmen frumos moment poetic.
Magghy lasa cola,uite cine vorbeste.
Lou la caldurica atunci.
Vik stai bine cu kg.
Cuscra bicicleta ce ma mai ajuta ca altfel as fugi in lume.
Zuzi cum e cu gatul.
Marilena si Mara Augusta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
vikinga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui louisea NeatzaVik ![]() ![]() ![]() ![]() |
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
louisea spune:
Azi am avut si eu primele contractii. M-am speriat putin dar am stat lungita in chezlong si mi-au trecut.
Chiar ma gandeam cum or fi
Vik asa e :)) Acu am aprox 5 kg in plus (la 19 saptamani + 2 zile). Asta e Cred ca ma obsedeaza si mai mult ca niciodata n-am fost la greutatea asta si nu mai incape nici un pantalon (si inca n-am ajuns sa-mi cumpar altii).. Noroc cu rochitele :))
Noroc ca nu mananc prostioare. Mai pap o bucatica de cioco dar in rest nu dulciuri sau alte chestii cu zahar, paine doar din aia neagra cu faina integrala, supe crema, pui si peste cu legume.. Dar mananc destul de des si mult si pe deasupra si tarziu...
Mie mi-e mai mult sa nu-mi fie greu la nastere etc. Astia pe aici numa cu asta o tin Ca de dat jos sunt sigura ca o sa le dau
Ruxi nu, dar daca fac pun
Tumpi interesant ce s-a schimbat pisi. Cum s-a obisnuit sa fie numai inauntru? Al meu cred ca mi-ar distruge tot
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
danitin spune:
Multumesc tuturor pentru sustinere, cand nu m-am simtit bine, Criza nu a trecut de tot, am mai incasat si o raceala, dar sunt inca, undeva, pe baricade ...
Scuze de raprot asa de tarziu dar nu mi-a mers net-ul toata ziua, am reusit: 80 kg. Adica targetul propus pentru ianuarie. Pentru februarie imi propun sa dau 2 kg jos, in primul rand ca pana nu trece criza n-am cum sa fac miscare si in al doilea rand ca 80 asta e la mine un fel de palier, greu il trec in sus sau in jos.
PS Intreba cineva ce criza am ... naspa rau, hemoroizii bata-i vina, am ramas cu ei din sarcina si, indiferent ce fac, nu scap iar cand incep sa doara e urgie.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/CRISCOSTY/CRISCOSTY.jpg)
CRISCOSTY spune:
Buna! Scuze de intarziere cu raportul, am avut o zi nasoala rau..nu vreau decat sa fac o baie si sa ma bag in pat.
Raport..stagnare..scuze colegelor
La multi ani, Bianca!
Va pupic....vorbim maine.
tumpi spune:
Anky, La multi ani! sa.ti traiasca printeasa blondina.
N-ai mai venit pe la noi, sper ca sunteti bine toti si sper ca ti-a mai trecut din suparare.
Lou, din fericire Mitzi a reactionat foarte bine spre mirarea mea.Nu cere afara, ea care asta vara abia venea acasa.Am avut noroc ca a coincis si cu vremea naspa si nu mai iesea asa des afara..As putea si acum sa o las afara,dar imi e frica, fiinca e strada aproape si nu stiu ce se poate intampla.
Oricum de cand sta in casa s-a ingrasat,desi ne mai alergam noi(cum de altfel am facut si in seara asta.Sta ascunsa si apoi sare la picioare, apoi s-a alergat cu al meu).
Colegele, las ca ne revenim noi.
Meniul de azi:
MD: 2 oo fierte + un pahar suc de portocale + o cafea
Pranz: peste la cupor cu salata de fasole verde cu putin ulei de masline si lamaie
Cina: mozzarella cu rosii
Am mai mancat 3 patratele de cioco neagra si am baut un cappuccino.
Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)