Nou stil de viata (289)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna dimineata!
Pentru doritoare, avem calda si frumos mirositoare.
Doina cred ca raspunsul delidanei era pentru mine.Am avut o nunta de argint si nu stiam ce cadou sa iau mirilor
Happy super faza cu "F-plan"
Tumpi fara sa creez polemica, imi cer scuze ca nu am timp sa intru zilnic si sa postez meniul, dar asta nu inseamna ca m-am inscris in concurs si nu tin dieta.Mi-as dori sa am timp mai des de PC, dar de la serviciu intru doar in pauze si acasa cam nu mai am timp.Sunt sigura ca m-ar ajuta mult sa tin evidenta si sa marturisesc aici toate abaterile, dar chiar e o perioada aglomerata.
Eventual am sa-mi notez meniul si am sa-l postez pentru saptamana din urma, martea la raport.
Fetele, credeti ca e ok asa?

Meniu:
D.cafea
P.piept de pui la gratar cu sote de legume
C.file de peste si cartofi natur
intre mese, apa, ceai si fructe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Ziua buna,
Claudia: foarte faine poazele
Zuzi: n-am ramas inzapezita la propriu, poate doar la figurat. Si normal ca imi e dor de voi si imi sunteti dragi. Si ca sa vezi cat de dragi, m-am documentat despre cerealele Vector:
55 g- 215 calorii, mult zahar, mult sodiu, multi aditivi. Mai jos ai continutul exact.
Rice, whole wheat, sugar/glucose-fructose, soy protein, rolled oats, soy protein concentrate, vegetable oil, salt, honey, rice flour, barley malt syrup, natural and artificial flavours, cinnamon, colour, vitamins (vitamin A palmitate, cholecalciferol, d-alpha tocopherol, sodium L-ascorbate, ascorbic acid, thiamine hydrochloride, riboflavin, niacinamide, pyridoxine hydrochloride, folic acid, d-calcium pantothenate, biotin), minerals (iron, potassium iodide, copper oxide, zinc oxide).

In plus, cerealele sunt benefice intr-o stare cat mai apropiata de starea lor naturala. Cu cat trec prin mai multe procesari (pisare, extrudare, etc) isi lasa in urma toate beneficiile. Pentru mine, cereale= orz boabe, ovaz boabe, kamut boabe lasate peste noapte in apa la umflat si apoi fierte cu putina sare. Le pui in castron in frigider si dimineata amesteci cu fructe, scortisoara, putina miere si voila. Azi le am cu mango si capsuni, ieri cu mar si afine. Sfaturile de la Lou sunt foarte bune si le-am spus si eu de mai multe ori. Pentru mine slabitul dupa ureche nu e eficient. Nu reusesti sa iti faci un stil de viata alimentara bajbaind.
Lou: pupici pe burtici. E tare fain ca poti fi activa in sarcina. Eu am suferit ca nu aveam voie sa fac nimic, nici sa respir mai tare. Si si asa am rezistat impreuna doar pana la 32 de saptamani.
Marilena: .
Tumpi: Ai mare dreptate.
Diana: imi pare rau de ce ai patit si tin pumnii sa se rezolve cu actele cat mai repede
Tzuni:
Mik: tamales erau facute de tine? Eu inca nu stiu cu ce sa inlocuiesc masa harina si de aia n-am incercat inca. Tu ai si "norocul" ca in Mexic se mananca tare bine....
Ruxi: vrei sa te muti in Sibiu de tot sau doar peste vara?
Carmen:
Made: ai grija de tine

Va pup pe toate si va doresc o zi minunata si plina de soare.
PS: peste 2 saptamani vine primavara

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Buna dimineata si de la mine.

Mik ce faina ca e soare la voi, la noi a inceput sa ninga, abia astept primavara cu copaci inmuguriti, verdele crud al ierbii.

Cris, multumim de tratatie, eu iau un cei, mi-e dor de ceai de soc, aici nu gasesc, abia am gasit ceai de tei,da si ala in amestec cu musetel.Cand ajung in tara tb sa-mi fac provizii.

Anda , ma bucur ca ai mai venit pe la noi.Ce mai fac Carina si mitzu mic?

Carmencita, nu te simti vinovata, tu chiar ai intrat si seara tarziu, chiar ma minunam cat de tarziu stai,dar eu nu ma refeream la tine ci in general la persoanele care nu zic ca sa scrie meniul, dar macar sa vina sa dea raportul sau macar sa intre mai des daca tot au optat pt inscrierea la concurs.
Inainte era mai mult entuziasm pe subiectul asta si mai ales in perioada concursurilor.Nu zic ca lumea nu are treaba, doamne fereste ca toti avem,dar macar la 2-3 zile tot s-ar putea intra.Ok, tinem cont si de defectiunile tehnice, Meg,sau alte pb,dar macar in ziua de raport putem face un efort .

Nu va suparati pe mine fetele,dar sincer asa vad lucrurile.Eu cand stiu ca n-am timp sau chef nu mai intru, nu ma mai inscriu la concursuri.De fel nu-mi place sa incurc.
Nu mai zic nimic ca cu siguranta nu voi fi inteleasa cum trebuie.
sunt insa curioasa cate vor veni macar azi sa dea raportul.

O zi buna va doresc

Meniu

MD: o cafea si orez cu lapte si visine(zahar aproape ca nu am pus ca nu mai avea brun si oricum nu-mi place dulce, aroma visinelor imi ajunge)
Pranz+Cina: ficat de pui tras in figaie doar cu o ura de ulei + 3 ciuperci maro sotate si salata verde

Cum azi nu am sa fiu la pranz disponibila, am mancat orezul ca sa-mi tina de foame si voi manca diseara cina si pranzul impreuna, dar oricum nu mai tarziu de ora 19, in plus voi face macar juma de ora de exercitii.

Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Anda, unde, cine a zis ca vine primavara peste 2 saptamani? Zi repede,ca eu una m-am saturat de zapada Eu am citit undeva ca cerealele in dieta nu sunt bune in combinatie cu iaurt. Asa este? Mie imi plac la nebunie asa, plus ca ma ajuta si la digestie. Carina ce mai face?
Tumpi Cand vii in tara?
Cuscra, cum esti azi?

Mai fetelor, eu am o colega care primeste de la iubitul ei in fiecare saptamana cate o cutie mare de ciocolata..si stiti cate mananca pe zi? Cred ca 20 Sunt din acelea mici, dar cand o vad mancand mor...sa stiti ca rezist eroic La inceput imi tot flutura pe la nas, i-am zis sa manance cu spatele la mine si asa face..mori de ras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Bonjurica,

Ce verva pe aici .

Zuzi, eu muncesc de acasa cand sunt la Sibiu. Inzapezita nu-s, ca aici nu a nins ca in sud . Asculta ce iti zic fetele ca-ti zic bine.

Anda, as vrea sa ma mut de tot insa trebuie sa vad ce optiuni am cu jobul. Ma bate gandul sa imi deschid business, am ceva idei dar mi-e un picut teama. Tu cum stai cu visul tau?

Happy, foarte interesant "F planul" .

Tumpi .

Mik, ti-am zis ca te invidiez? Ce mi-ar place la soare...

Pup fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare,

Doina, scuze, se pare ca am incurcat borcanele.

EftimieC, pina la urma ce cadou ai luat?

Carina, abia astept primavara! Asa m-am saturat de frig...

Zuzi, nu gasesti cereale gen fulgi de ovaz, orz sau secara?
Eu din astea 3 iau, uneori le mai amestec. Pun lapte de soia si bag la microunde 1 minut si 20 secunde dupa care le las sa se mai umfle 10 minute. Peste ele adaug o mina de nuci farimitate. Hai ca deja ai citeva retete si de la Carina.

Mik, frumos acolo la caldurica.

Carmen,

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor...

Hop si eu la raport: 91.5 kg si nu inteleg de ce pentru ca nu am prea calcat mai deloc i strachini...dar duminica si luni am mancat seara ceva permis...dar era cam tarzior.... So.... mi le atribui singura.

Sper sa nu fi tras echipa inapoi....DAr acuma vad....la mine nu este trecut ultimul raport de 91.7 kg.....dar l-am dat mai tarziu...

Tumpi am retinut, si am sa intru aproximativ in fiecare seara....desi trebuie sa recunosc ca nu prea am timp. Dar imi voi face, mai ales in zilele de raport.
Meniul nu il mai spun, nici eu nici Vio pentru ca in trecut s-au iscat ceva polemici...si nu vreau sa fie gresit interpretate. Oricum mananc normal dupa principiile mele. Dar daca e musai pt concurs, pot trece si meniul zilnic sau la 2 zile.

In rest....va poop si revin mai pe seara!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salut! Dragelor, incerc sa ma tin de meniu, deocamdata reusesc, chiar daca-mi mai sticlesc ochii dupa lucruri interzise. Am fost astazi in piata, si am simtit parca aer de primavara: aveau tot felul de cruditati care aratau apetisant. Dar, cand sa cumpar, mi-am dat seama dupa pret ca e inca iarna . Asa ca, pana la urma, pe langa portocale si mere autohtone am mai luat o salata si o legatura de ridichi plus jumatate de kg de spanac. Mi-e dor de primavara .....

Meniu:
- cereale cu lapte si cafea fara zahar
- supa de vita si o bucatica de carne fiarta cu legume
- o para
- piept de pui cu salata verde si iaurt
- compot de prune

In rest, ceai verde fara zahar, apa plata si suc de porto productie de casa cat incape. Am constatat ca daca beau peste 2 litri de lichide pe zi ocolesc si crizele alea pacatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Meniul de azi:

Dimi: 1 portocala+ 1 kiwi
Panz: Mancarica de cartofi cu castraveciori acrii
Cina 2 oua + 50 gr branza + 1 rosie

2 l Apa plata cu lamaie!

Va poop!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Salutare

Dordia tu vorbesti serios ca numai aia ai mancat? Eu as lesina de foame...

Anda as fi vrut sa merg si mai des dar cum e asa frig nu-mi prea place.. As fi vrut sa fi putut sa continui si la sala dar daca nu pot..
Tu tot asa ocupata? Carina ce mai face?

Sper sa vina primavara repede in Ro ca vin si eu de Pasti (n-am mai fost de 2 ani) si n-as vrea sa fie mohorat si plictisitor

V-am pupat

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput