Nou stil de viata (289)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Wow, Tumpi, am cerut eu ceva linkuri dar tu vrei sa ma tii numai in fata tv-ului vad. Abia astept s-ajung acasa sa le probez.

SIncer iti dau dreptate si asa ar fi frumos sa ne spunem meniul sa ne luam cand o luam pe aratura si tot asa.
Eu de ex. aseara n-am facut gym deloc ca n-am putut. Am intrat in rafturile si sertarele Isabellei cu lucruri ca nu se mai putea. Gemeau de haine, dar aproape toate mici. Asa ca dupa ce i-am cumparat vreo 10 seturi de haine primavara/vara a trebuit sa le fac loc si n-am mai iesit din camera ei decat dupa vreo 2.5 ore. Dar arata foaret bine acum.
Sa vad cand intru in priza si pentru mine si dulapurile mele ca-i jale-n ele.

Mari te si sper sa fie bine azi dupa ce-i dai vestile. Spor la bucatarit.

Eu am calcat in strachini azi si astept de rigoare.

MD: cereale www.rhinoink.ca/bloggin/uploaded_images/box1-712713.jpg" target="_blank">Vector simple (fara lapte) + cafea cu lapte + ceai de lemongrass + chipsuri din spanac.

TRebuia sa nici nu ma uit la ele dar uite ca nu numai ca m-am uitat dar le-am si mancat. Asta este. Pna diseara pap "curat" si beau multa apa.

Ciao dragutelor.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Ma bate gindul sa incep un nou program, www.youtube.com/watch?v=-mRpDQzxc5c&feature=related" target="_blank">The "F" Plan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Happy, sa sti ca asta da dieta.Iti si da satisfactii,da si rezultate

Zuzi, si inca nu ti-am dat tot.

Cat de, azi ma abtin, am fost destul de dura pt o singura zi,dar sunt aici.

Meniu de azi:

MD: o cafea dis de dimineata, urmata dupa vreo ora de 2 felii de paine prajita cu gem de zmerua(aveam o pofta de muream de paine cu gem) si un ceai verde
Pranz+Cina:(din lipsa de apetit) un ardei capia umplut cu branza Philadelphia si vreo 5 linguri de salata de fructe

Gustare:o banana si 2 patratele de cioco neagra.
I-am facut sotului varza calita asa ca am luat 2 bucatele de slaninuta prajita si am gustat .

Acum ma duc sa fac cateva exercitii , sa vedem cat ma lasa spatele sa fac.

Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Hello! Am terminat si eu treaba..am facut un pic de curat si mancare. Mi-am facut o salata de cruditati cu piept de pui sa-mi iau maine la mine, a iesit un deliciu

Cuscra, te pup si sunt alaturi de tine Sper sa-ti gasesti linistea sufleteasca cat de curand.
Zuzi, febra inca nu mi-a trecut m-am luptat si azi cu nametii Cica de maine ploua..vai de noi. Felicitari pentru kg. pierdut
Tumpi, nu are cine sa se supere si mai ales nu are de ce...mare dreptate ai,si eu gandesc la fel. Interesante link-uri, multumim Din pacate nu am mai reusit sa fac miscare in ultimile zile, ajung moarta de oboseala si acum sunt si cu rusii pe cap. Iti zic de acum la multi ani de ziua voastra, sa fiti sanatosi si sa va iubiti toata viata la fel ca-n prima zi
Olga, felicitari si tie

Meniul de azi:
- iaurt cu cereale si un ceai de soc cu lamaie
- 2 oua fierte, cas si ardei gras
- legume cu peste la cuptor
- pomelo

Ma duc sa-i fac baie lui Dany, maine merge la gradi si trebuie sa-l bag la somn devreme.

Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna fetelor,
Intru si eu un pic si sper sa revin maine sa continui mesajul, pe care ma chinui sa-l scriu de o saptamana.
In primul rand Raducu si noi suntem bine, se pare ca nu s-a lipit gripa porcina de noi, insa am avut niste emotii ...
In week-end am avut doua petreceri: ziua nasului si un botez si am mai calcat un pic pe alaturi, insa cu toate astea dimineata aveam 74,7 kg, adica - 1,9 kg in 8 zile, fara un regim drastic, ceea ce nu e rau, zic eu. Daca m-as fi straduit mai mult, as fi stat si mai bine!
Acum am vazut ca ati inceput un concurs si sunteti grupate cate 3, dar dupa cum observ sunt toate echipele formate ... daca nu e prea tarziu, m-as inscrie si eu in caz ca renunta cineva sau mi se alatura inca 2 fete sa formam o noua echipa.
Fug la nani si incerc sa mai intru maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Salutare, fete dragi,
Eu am avut o perioada nice, marcata de decesul neasteptat al laptopului combinata cu kinderi prezenti la domiciliu, din motiv de gradinita inchisa. Oricum, pe Sarah o am acasa in permanenta, insa cu doi e mult mai vesel.
Am crezut ca o parte pozitiva va fi ca soatza a stat acasa (a lucrat de acasa, adica). Insa, a lucrat si atat adica eu am ferit in permanenta laptopul si mobilul lui de invazia celor doi mici elefanti tropaitori. Afara am iesit putin si cu greu,cine sta in Bucuresti stie de ce....

In fine, toate astea au trecut.Laptopul s-a reparat, kinderul mare merge maine la gradinita, tati la job, deci am revenit pe baricade, cu un raport intarziat.
So, 77,2 kg, pacat ca nu sunt mai constanta ca as avea rezultate mult mai bune.

Ca sport, deocamdata fac putin, desi nu am nici un motiv serios, insa mi-am propus sa fac putin si constant decat mult si rar. Asa ca fac 15 min de stepper si 15 de aerobic/zi. Sper aerobicul sa il cresc la 30 de minute, stepperul cred ca e ok 15 minute/zi.

Problema mea majora raman in continuare dulciurile. Ma gandesc ca la mine nu va merge ever faza cu "nu manca, doar gusta" asa ca o sa ma rezum o perioada in a nu mai manca deloc anumite categorii de chestii zaharoase. Zic asta pt ca singura mea abatere a fost cand am facut gogosi kinderilor. Problema nu e ca am gustat, ci ca am mancat 3
Data urmatoare o sa ma abtin sa gust si cred ca asa va functiona mai bine.

Meniul meu de azi
mic dejun - 2 oua ochiuri in apa cu lipie
pranz - salata mare de cruditati cu lipie si 2 patratele cicolata neagra
cina - branza de vaci cu 1 lingurita de smantana si 1 lingurita de dulceata

..si cu regret adaug ca acum o sa imi fac o salata. Am de lucru insa la un mic proiect pana la 4 dim si prefer sa mananc acum decat inainte de culcare.

Zuzi, Criscosty, ZisaCami, sincere felicitari!

Gusta,
M-am tot gandit la tine. Oricat de mare e drama prin care trece socrul tau, trebuie cumva sa te linistesti un pic. Incearca in primul rand sa organizezi lucrurile in asa fel incat sa poti dormi mai mult. Lipsa de somn te trage mult in jos in astfel de situatii, pentru ca esti mai sensibila la vesti proaste si mai nervoasa. In al doilea rand, nici tu nici sotul tau nu trebuie sa uitati ca suferinta voastra nu il ajuta deloc pe socrul vostru, ba poate chiar dimpotriva.

Cred ca este important sa ii ajuti pe ceilalti, sa daruiesti iubire si sa te sacrifici, insa asta nu ar trebui sa te ucida pe tine.
Poate ca mie mi-e usor sa vorbesc fiindca eu una, daca ar fi sa patesc ceva (doamne fereste) mi-as dori sa am in preajma oameni calmi si optimisti, care sa ma ajute sa vad partea frumoasa a lucrurilor.
De altfel am si testat asta pe pielea mea, fara sa vreau..cand l-am nascut pe Nichita, s-a imbolnavit, a luat o bacterie din spital si a facut septicemie. on short, nu prea ii dadea nimeni sanse de supravietuire, toti doctorii erau f interesati sa isi acopere fundul, copilul era considerat pierdut. Am fost inebunita de frica, era primul copil, statusem 6 luni in pat ca sa il nasc sanatos si acum il pierdeam din cauza unei infectii de spital.

In fine, in zilele alea am urat pe toata lumea care a sunat sa imi spuna cat de mila ii e de mine. Stiu ca suna egoist, dar imi era deja cumplit de frica, mila sau frica altora mi s-a parut o povara in plus. In schimb, o prietena mi-a sunat sotul si i-a propus sa iesim la restaurant. (eu eram in spital cu copilul dar teoretic puteam pleca, cu invoire, insa nu imi trecuse prin cap sa o fac).
Pt o secunda mi s-a parut sadic ca prietena mea sa ma invite sa iau masa in oras (plus ca ea venea cu copilul de 1 saptamana la restaurant, iar eu cand vedeam copiii altora simteam ca mor). Insa apoi mi-am dat seama ca avea dreptate. Decat sa stau in salon si sa bocesc non-stop,(la copil aveam acces doar din 3 in 3 ore, fiind la reanimare) mai bine incercam sa imi dau doua palme si sa fac altceva.

Asa ca am ieist la masa, si desi nu m-am bucurat de mancare si habar nu am despre ce am vorbit, am luat ca sa zic asa o gura de normalitate, care mi-a prins bine.
Scuze pt povestea kilometrica, vroiam de fapt sa iti zic ceva foarte simplu. Cand nu esti ok cu ceea ce ti se intampla, e musai sa faci ceva total diferit, care sa iti dea o gura de oxigen. Nu stiu, poate iei copilul si mergeti la un teatru ceva, sau la patinaj? Important este sa fie ceva care sa iti placa si tie, sa te faca sa uiti putin de drama prin care treci.
Gata, am duc sa pun osul la treaba.

Ne auzim maine. Pot dealtfel deja sa scriu meniul:
mic dejun - 2 portocale
pranz - salata de legume si pui si 1 cub de ciocolata neagra
cina - salata de legume si lipie
probabil undeva va fi si o gustare de branza de vaci...

Mama de Nichita si Sarah
"Omnia mea mecum porto"
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Trec sa va scroi inainte de clcare ca am vazut ca m-ati strigat.

Pup intii pe Gusta si am incredere ca o sa fie bine si ca greuttile astea vor trece.

Da, va confirm : in Mexico e soare si frumos. Lumea e imbracata de toamna-primavara, dimineta e putin mai rece.
Ce ma enerveaza e vegetatia care nu stie dom'le ce anotimp e : unele chestii isi lasa frunzele la vremea sta si magnoliile au inforit. Idem cu o varietate de acacia care seamna cu mimoza, dar nu e mimoza.

Raport : 48,8kg. Nu e de rau si nici de bine.

O zi excelenta miine, dragutelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

'Neata! Am o pauza mica, asa ca am intrat sa va servesc cu o cafea sau cu un ceai de soc cu lamaie.

Cami, ma bucur ca sunteti bine, chiar ma gandeam la tine aseara.
Magghic, prin ce ai trecut si tu...of, bine ca s-a terminat totul ok.
Mik, vreau si eu la tine..m-am saturat de zapada

Meniul de azi:
- iaurt cu cereale, ceai de soc cu lamaie
- salata cruditati cu pui
- 1 kiwi si o felie pomelo
- pui la cuptor cu salata

O zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delidana

Doina, petrecere frumoasa miine. Eu le-as lua 2 bilete la teatru/opera/balet, asta daca sint si genul care gusta "genul" asta de distractie.

???

Doina

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

VA doresc o saptamana frumoasa!
E prima zi de serviciu din saptamana asta si nu am reusit sa va scriu de acasa.
toata gasca

Doina

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput