Nou stil de viata (289)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
puskin spune:
Mik, eu sunt relativ calma .Ma pun pe scris atunci...
Gabriela, spor la shopping.
Zuzi, .
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Eftimie C. spune:
Danitin felicitari pentru dintuca venit Maseluta?
Made sanatate lui Roli.Cum se mai simte?
Pentru Bianca de Anky , sa cresti mare si sa ai parte numai de bucurii!
Delidana cred ca ai terminat cu bine examenul, asa ca te felicit
Nastad
Happy ce modest primarul!La noi merg cu sofer, bodyguard, sirena si girofar si nu te baga in seama nici daca mergi la audienta
Gabriela calatorie placuta! oh, Elvetia....
danitin spune:
Salut! E a doua zi in care ma simt mai bine, asa ca imediat ce termin de scris mesajul asta ma apuc de miscare.
Daaa, merci de intrebari, a venit zana maselutza, a adus un sirag de "perle", asa a poftit domnisoara ...
Hai sa va povestesc ceva dragutz. Ieri am avut invitata la lucru o dr. nutritionist. Tanti e foarte hotarata de felul ei, cu idei fixe si clare, energica, etc. Unul dintre colegi, care chiar arata bine din pdv al siluetei si e mandru de treaba asta a inlemnit cand a auzit ce spune dr., cum ca, grosso modo, trebuie sa ai cu 10 kg mai putin decat nr de centimetrii de dupa virgula - la barbati, cica la femei formula ar fi nr de centimetrii de inaltime de dupa virgula - 10 x 0,9. Ok, al meu coleg are 1,79 si 80 de kg. Dupa calcul insa ar trebui sa aiba 79 - 10 = 69 kg. Si se duce la doctorita si o ia la intrebari: doamna, eu sunt gras? La care dr. uitandu-se lung la el: cam da. Pai cum, ca uitati cum arat, si mananc sanatos, si fac sport. La care doctorita, prinzandu-l zdravan de un fald de pe burta: da, teoretic aratati bine, dar ca sa fie ok ar trebui sa mai dati jos de pe burta si talie si sa puneti masa musculara pe umeri! Saracul baiat, s-a facut visiniu la fatza ....
Ok, in alta ordine de idei, cu problemele mele cu hemoroizii, am incercat de toate. Ca sa spun povestea pana la capat, mai intai am fost la un dr la care m-a trimis medicul de familie. Eram in plina criza, mi-a prescris ceva tratament si m-a chemat la consultatie dupa ce trece criza. M-am dus si mi-a zis ca daca a trecut nu e grav, sa-l mai caut cand am probleme. Am fost pe urma la o clinica specializata, acolo mi-au descoperit un polip care trebuia operat si facuta biopsia la el, dar ei nu asigurau biopsia. Asa ca mi-am facut programare la alt medic, destul de faimos, care avea la clinica si laborator de analize. Asta s-a uitat pe pozele facute la cealalta clinica si, in schimbul al 50 de lei, cat costa consultatia, mi-a zis, fara sa ma consulte propriu zis, ca nu e polip, sa stau linistita si sa ma tratez doar in criza. Am mers la alt dr, care m-a consultat, a zis ca e polip, plus o gramada de hemoroizi, mi-a operat polipul, biopsia a iesit ok si am mers timp de aproape 1 an, periodic, la ligaturari. Dupa fiecare sedinta aveam niste dureri destul de mari si discomfort aproape o saptamana. Plus ca faceam tot timpul si fisuri anale. Totul a costat 400 de euro. Dupa un an a zis ca a ligaturat tot si e ok. M-am simtit bine vreo 2 luni dupa care crizele au reinceput. M-am dus la o dr. recomandata de colegi, care se baza in mare parte pe tratamente naturiste si am avut parte de cel mai sadic consult din viata mea ... dupa care mi-a prescris o crema pentru aplicatii locale si o pasta de fructe anticonstipatie. Urma sa ma duc la niste sedinte de clisma cu chestii naturiste, dar dupa modul in care a facut consultul, n-am mai avut curajul. Si uite asa am ajuns in situatia asta in care incerc sa tin regim, sa caut ceva solutii, pentru ca, pana acum, din partea doctorilor, am avut parte numai de suferinta si belele, fara niciun rezultat. Offf, asta e povestea completa ....
mihaser spune:
Salut!
Danitin spune-mi te rog pe pm cum o cheama pe dr...eu cred ca am consultatie gratuita
Sa faci si crema...merita incercata!
Made sanatate piticului si tie!
Deli bafta!
gusta trebuie sa te detasezi, altfel o iei razna gravidute si proaspete mamici!
dordia2000 spune:
Neatza'
Iaca ca am intrat si eu de la sevici....
dar acum e finalul programului...ca nu am reusit sa trimit mail-ul dimineata asa cum mi-am propus....
HAi ca va poop si va citesc diseara...
Diana mamica de
![](bebic.gif)
![](copilas.gif)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Zuzilici/Zuzilici.jpg)
Zuzilici spune:
'Neatza si de la mine.
Gabi spor la .
Mari, felicitari roscato. Acum poti sa ne pui poze nu?
Ruxi tu esti cu serviciul la Sibiu?
Delia cum a fost la examen? Gata ai scapat?
EftimieC ar fi frumos un obiect de argint dar eu stiu cum stai cu bugetul? O rama foto de argint, ceva...
Dordia spune-mi ca te tii de treaba....
Cami pe unde esti? Esti bine? Am vesti bune! M-am apucat serios de treaba.
Dragelor va doresc un weekend placut.
p.s. Tzuni
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Delidana spune:
Vin si eu mai tirziu dar asta e.
Sa incep cu o urare: pisi Lola, poate intr-o zi ma lasi sa pun mina pe tine.
Tzuni, sa-ti traiasca mitza!
Am terminat cu examenele, dau de baut la toata lumea!
Am fost in London Pub cu prietenii si am baut o Margarita cam lesinata dar, ma rog, merge.
Dani, e foarte nasol ce povestesti tu acolo, n-ar fi trebuit sa te plimbe doctorii asa, e total dezinteres din partea lor...ca sa nu mai zic de chinul tau...
Gabi, distractie placuta la cumparaturi! Poate faci si niste poze daca ai timp.
Doina, petrecere frumoasa miine. Eu le-as lua 2 bilete la teatru/opera/balet, asta daca sint si genul care gusta "genul" asta de distractie.
Daniela, da un semn cind mai esti prin Bucuresti, sa mai punem de-o intilnire.
Happy, m-am distrat de patania catelului. Auzi la el sa roada carti...
Mik, lecturi obligatorii am niste carti in spaniola. Trebuie musai sa recuperez cu cititul in limba asta in vacanta...
Miha, EftimieC, Zuzi
V-am pupat si va urez weekend placut!
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mik/Mik.jpg)
Mik spune:
Gusta,
Noi aici suntem.
Delidana, mai adu o boare de prospetime, caci eu sunt baba batrina care nu a moi fost studenta de un secol. (acu' is baba de programare si de baze de date).
Ador cum scrie Zuzi ; ne scrie la fiecare cite putin da' nu scrie nika de ea insasi.
Sa va scriu de mine ultimele noutati : azi am avut sarbatoare nationala si am stat acasa, numai ca la scoala la copiii si cam peste tot s-a sarbatorit luni. Asa ca am profitat si am iesit dimineata cu treaba, am aterizat intr-un magazin cu haine foarte dragute si mi-am luat de o suma astronomica 11 (unsprezece) hainute : blugi, fuste, bluze, blazer, jacheta, pulover.
Aseara am facut 30 de minute de wii Fit si m-am ales cu febra musculara la fesieri.
In rest, a aparut soarele si m-am bucurat caci imi lipsea foarte tare.
Va doresc un week-end excelent la toate.
zisaCami spune:
Nu am uitat ce am promis, de o saptamana imi tot notez pe hartiute ce sa va scriu fiecareia ... doar ca nu am timp deloc sa intru, sunt singura cu Raducu si in plus sunt destul de speriata, ca fratele meu si cumnata au gripa noua si cu o saptamana in urma, de ziua lui Raducu, au avut contact cu copilul si cu noi ... nici nu vreau sa ma gandesc mai departe!
violeta70 spune:
Buna fetele!
ZisaCami nu te panica, cred ca cel mai bine este sa va duceti sa faceti testul sa vedeti cum stati.
Noi suntem bine, din pacate sora-mea este suparata azi, tocmai i s-a furat geanta la biserica. Se dusese cu mama sa o duca cu coliva si pachete. Asta este. Din pacate bisericile nu mai sunt de mult un loc ferit de astfel de oameni. probabil va intra ea si va va povesti.
Va doresc la toate un week-end cat mai placut, din pacate destul de friguros la Bucuresti.
Of Doamne nu se mai termina cu frigul!. Eu cel putin m-am saturat.
Pupici si ne mai auzim!
P.S.: sa nu uit sa ii urez pisicii Lola
Tzuni