Nou stil de viata (289)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Fetelor, va multumesc pt grija.
Gusta, offffff foarte grea perioada ai si tu.
Ruxi, Zuzi, Justa, Cami, Delidana, Mik si Tzuni va transimt cate un pupic

Sper sa revin cu vesti mai bune cat de curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Zuzi cintarul chinezului este foarte generos cu mine, arata intotdeauna vreo 1 kg mai putin decit ala de acasa.
Deci, dupa cintarul meu de acasa, marti am avut 87 de kg. Vad va ma duc la vale cam cu un kg pe saptamina, ceea ce nu este rau...

Simbata merg la sala asta noua cu personal trainer. Cica o sa facem analiza corpului, se calculeaza rata arderilor, apoi ma vede un chiropractor care imi analizeaza oasele, pozitia lor, felul cum calc etc. Cred ca o sa ma masoare aia peste tot, o sa imi ciupe grasimea de pe burta :)) offff...

La munca sint aglomerata tare, fostul sef e un bou mare, a facut el o timpenie anul trecut si incerca sa mi-o puna mie in circa. Bai, ce m-am enervat alaltaieri de imi venea sa il dau cu capul de toti peretii... Dar nu am facut-o si m-a durut capul pe mine. Acum mi-am mai revenit. Sa aiba karma grija de el!
Noul sef e un dulce, de fapt lucram impreuna la proiect. Primesc complimente pentru ideile mele, pentru felul cum scriu rapoartele si corespondenta cu avocatii si cleintii.

Fetele mele nu ma sculta cind le spun sa isi faca lectiile. Repet de sute de ori pe seara : Sarah, fa lectiile. Maya, fa lectiile.

Aseara ciinele mi-a mincat o carte de la biblioteca. Imi venea sa il omor si sa il impaiez, sa stea cuminte intr-un colt :))

Ieri seara, in drum spre casa, pe metrou m-am uitat peste umar si am vazut un tip cunoscut. Aaaa... nu cumva sinteti David Miller, primarul?... Ba da... zice el zimbind. Si am vorbit asa cam vreo 5 statii de metrou. Nu tu bodyguarzi, nu tu insotitori... Un om normal, politicos si gentelman pina in maduva. Se cauta in buzunare ca vroia sa imi dea pixul lui. Nu l-a gasit si si-a cerut iertare. It's ok, i-am spus rizind, daca vrei ti-l dau eu pe al meu :)) Cica merge cu metroul in fiecare zi. I-am amintit ca ne-am mai intilnit o data acum vreo 3 ani la Wild Water Kingdom unde era cu familia si cei doi copii. Si-a adus aminte, m-a intrebat citi ani au copii mei acum. Am vorbit de una, de alta apoi ne-am urat o seara placuta si ne-am despartit.

Ma duc sa maninc ceva si apoi iar la munca.

Am salata si piept de curcan facut la cuptor, ulei de masline si balsamico pentru salata. Apa cu lamiie si inca o cafea mai incolo.

Vik, ce mi-a placut cum ai povestit! Mai ca mi-ai facut dor de gravizeala si bb mic! Ce ma bucur pentru tine si pentru familiata frumoasa!

Va pup pe toate si promit sa vin mai des. La mine e o problema ca ma retrag cind sint suparata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Happy mersi de raport. Cat despre fostul sef, ce sa zic, l-ai catalogat deja si sunt convinsa ca-si merita statutul. Nu esti nici prima si nici ultima care "plateste pentru oalele sparte de altii" sau "scoate carbunii inchinsi din foc pentru altii". Cert este ca sunt si specimene din acestea si sincer iti spun ca mie mi-e tare sila de ele.

Intalnirea cu primarul insa e o adevarata relevatie pentru mine. Nu credeam ca merge cu metroul...dar e bine de stiut. Am inteles ca nu vrea sa mai candideze pentru inca un tur. Nu stiu cat e de bine sau de rau, dar macar se vede ca nu-i ahtiat dupa putere, ca Mel.

Apropos de catel sa stii ca toti au "boala" la hartii (ziare, carti) si cred ca li se trage din perioada de training cand sunt "apostrofati" cu ziarul atunci cand isi fac nevoile pe unde nu trebuie. Intelege-i si tu aversiunea ca vine din 'copilatie" . Si ca tot am pomenit de el sa stii ca eu nici macar acum n-am reusit sa vad pozici cu el. Nu ne pui si noua cateva?

Lectiile domnisoarelor tale sau facutul lor cred ca-i pe toane. Si cred ca-i asa la toti copii. Mai rar sa vezi vreo unul care vrea sa faca lectii in loc sa se uite la un film sau sa "piarda vremea"
cu chestii care le fac lor placere. Asa ca daca nu stai tu de capul lor mai greu indemn de la ele. Bella mea are momente cand ma sperie de cate lectii vrea sa faca si sunt zile cand nu vrea se atinga de ele. Indiferent de ce mijloace folosesc. In zilele respective daca totusi se-apuca de lectii se face ca nu stie nimic si mai rau imi pierd timpul cu ea decat sa realizam ceva. Asa ca ma las pagubasa si-o mai las acum ca-i inca mica dar usor, usor trebuie s-o dezvat de " n-am chef" caci la scoala or sa fie lectii zilnic.

Ma bucur ca dieta merge struna si astep sa ne spui impresii de la evaluarea de sambata. Si nu numai cum te evalueaza ei pe tine cat de fapt cum ii evaluezi tu pe ei.

O zi buna iti doresc.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Mey, canadiencelor, voi vedeti primari in metrou pentru ca stati intr-o tara democratica, ca altii nici nu l-au vazut vreodata pe primar (aici in Mexico e unul de origine franceza care nu vrea sa se stie ca e de orgine franceza si care nu circula decit in masini blindate).

Justa, Puskin, pup you. tare imi place cind scrieti. pariez de la natura ca sunteti niste calme.

Lou, nu ridea de kg meu ca-i al meu si nu se lasa dus. Sta fix pe coapse, asa ca sa-mi tina de cald.

Happy, tu ai necazuri caci ai ciinele destul de tinar. In apartamentul in care locuim l-am luat cu biblioteca cu carti si javra rodea numai cartile cu coperta de piele.

Sa ma vaicaresc si eu de vreme : ploua in draci de ieri, zi si noapte non-stop si e frig (vreo 10 grade). trebuie sa stai cu lumina aprinsa.
Ieri am mincat "tamales" facute pe principiul sarmalelor la prinz si clatite seara. (dupa care am sa ma pling din nou de kilogramul propriu si personal).

Va pup in grup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Seara buna fete frumose si stilate.

Am reusit si eu intr-un final sa ma asez sa scriu 2 vorbe.Azi m-am trezit cu chef de treaba, mi-am baut cafeluta si infulecat ceva si m-am apucat de curateniea in avans de primavara.
A fost si destul de cald afara,cred ca vreo 7-8 grade, soare frumos.Asa ca azi mi-.am facut gimnastica sus - jos pe scara la spalat de geamuri.

Lou, n-am nimic de anuntat, abia mi-au plecat uratii.Cat de botez, nu e in familie,dar destul de apropiat, taticul e prieten din copilarie cu al meu.

Delia, of, chef, nechef, e ca nu stiu cu ce sa ma imbrac, m-am bagat eu in sifonier, da parca nimic nu ma multumeste.Am probat o pereche de pantaloni care am luat in vara imi sunt mari.M-am oprit la ceva,da parca sunt prea serioasa.O sa vad eu pana duminica.
Bafta maine la examen.

Meg, n-ai pt ce.Acum nu te mai gandii la tinerete sti vorba aia " fosta-i lele cat ai fost", cam asa si noi.Eu ma uita aseara cand faceam miscare la o babuta din trupa lui Billy Blanks cat putea sa se aplece, iar pe mine ma dureau picioarele

Happy, brava, te ti de treaba.Cat de catel, cum zicea si Zuzi,a ramas saracu cu sechele de puiut

Zuzi,o sa mai pun,sa vad ce mai gasesc.

Marilena, cum esti?Sa sti ca m-am tot gandit azi la tine.

Cris, las ca se duc ele kg, nu te invinovatii pt sambata.

Pup restul feteleor, ma duc pregatesc masa pt al meu.

Meniul de azi

MD: o cafea + orez cu lapte si visine
Gustare: pasta de avocado + 3 crekers
Pranz: supa de rata
Cina:o salata dintr-un piept de curcan, o rosie,cateva masline negre si 2 lingurite de porumb.
Am mai mancat vreo 10 migdale si baut ceai verde

Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Zuzi, Mik

Eu cred ca Charlie mi-a facut un bine pina la urma... Era o carte de bucate si cu o seara inainte vorbisem cu Sarah despre o reteta de souffle de ciocolata, ca as face-o de weekend. Cred ca m-a auzit copilul paros si mi-a mincat cartea sa nu o fac si sa ma tin de dieta hahhaha... aseara, de suparare i-am spus "Charlie, you are such a son of a bitch" si apoi am inceput sa ridem toate trei ca este adevarat, mama lui a fost o catea...

Primarul asta e tare de treaba, pacat ca nu mai candideaza... Da, asta le spuneam si eu colegelor, ca eu nu am vazut primarul din Medgidia asa de des cum il vad pe asta... Si ala nici nu vorbea cu lumea, faceai programare 6 luni inainte sa il vezi cinci minute in audienta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Happy, si precis cartea ta mirosea frumos.

Uitam sa o pup pe Delidana si sa o intreb ce lecturi obligatorii mai are.

Made, pupici si urari de sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Nu am plecat in lume dar am pus ordine in viata un pic si am anuntat lumea ca copilul meu e cel mai important si restul are randul lui in functie de timpul ce imi ramane.Miercuri a fost o zi super am ras si facut numai tampenii pe cantar pana marti nu ma urc si incerc sa repar cate ceva.Mik cuvintele spuse de tine au avut mare impact m-am trezit si am realizat ca daca nu imi ajut eu copilul alti nu o sa o faca.Discutii o sa fie dupa ce doarme ea iar vizite cu ea acolo mai putine si scurte ,asta e eu asa vad ca e cel mai bine.O sa ii faca desene o sa i le duc si vom vedea.Multumesc la toata lumea de cuvinte am mai zis adevarati prieteni sunt cei care iti dau un sfat.

Colegele imi cer scuze dar sunt pusa pe treaba si pana pe 8 martie o sa fie bine.Rosioarele trebuie sa castige.

Zuzi ieri nu eram pe baricade dar de azi sunt .

M-am vopsit roscata ieri,imi trebuia ceva al meu nu curatenie nu o schimbare si acuma sunt rosioara si nu stiu dar mi-a facut bine la sufletel ca dimineata eram toata un zambet.

Ma duc la bicicleta si va pup si va doresc o zi cat mai buna.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne dragi!

Am revenit si eu in Bucuresti, nu pentru mult timp insa.

Cum am spus, am stat intr-o pensiune langa Brasov, pe care o recomand din suflet celor care vor sa mearga in zona; ma bucur ca se fac lucruri de calitate si la noi si ca mai sunt oameni carora chiar le pasa de ceea ce fac.

Am fost cu mandra la schi in Poiana Brasov, unde a nins in fiecare zi si unde era superb! Eu, trebuie sa recunosc, nu sunt o mare amatoare de schi, dar mandra mea este disperata si abia reuseam sa o luam de acolo; ma bucur ca ii place si si-a dat drumul binisor. Banuiesc ca are importanta si varsa la care incepi sportul asta... eu eram batraioara cand mi-am pus prima data schiurile in picioare.

Altfel, eu cred incetisor, dar sigur.

Duminica plec in Elvetia, cu misiunea oficiala a unei sedinte, dar si cu scopul secret de a cumpara haine de bebelas, caci n-am luat nimic pana acum!

Gusta, suntem alaturi de tine! Incearca sa nu mai pui la suflet toate cele, gandeste-te la copila ta minunata, care are nevoie de tine acolo pentru ea. Imi imginez ca nu iti este usor, dar gandeste-te ce merita energia ta si ce nu!

Made, sanatate multa! Poate reusesti cumva sa faci operatia mai repede, caci nu e bine sa o amani prea mult. Sanatate la bebelas!

Danitin, sanatate si tie. In mod normal, daca ai facut operatie, n-ar mai trebui sa ai asa probleme. Nu mai ai o alternativa de medic la care sa mergi sa te vada?

Va pup si va doresc o zi buna. Ma duc la treaba.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna!
Nu prea am timp de discutii, dar vreau sa va urez un weekend placut alaturi de cei dragi!
Noi maine avem o nunta de argint si azi merg in cautare de cadou.Ceva idei?
Poate intru in pauza de la 12 sa vad ce-ati mai facut.

Mergi la inceput