Nou stil de viata (289)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Made . Mergi si rezolva neaparat cu operatia ca nu-i de gluma. Nu-l ajuti pe Roli altfel.

Zuzi, nu-s nameti aici unde sunt amu, adica la Sibiu.

Danitin, sanatate multa.

Delia, bafta maine.

Ioana .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Tumpi,
Merci mult de linkuri. Mi le-am pus in favorites, ca sa nu le mai caut data viitoare.
M-am apucat de treaba ( a se citi sport) asta dupa extrem de multi ani de pauza. NU imi vine sa cred ca acum 12 ani faceam fara probleme 200 de flotari (deh, ale tineretii valuri). Dar sst, mi-am promis ca nu ma comport ca o baba ramolita, laudandu-ma cu ce faceam in tinerete si ca ma pun cu osul la treaba in prezent.
Sper sa ma tina.

Zisacami,
Wow, esti hotarata pe treaba vad…putere si success!

Gusta,
Ce iti face piticul? S-a mai linsitit situatia? Imi pare rau ca treci prin momente asa delicate. Sa stii ca suntem alaturi de tine, cu gandul. Eu cred ca trebuie pe cat posibil sa te linistesti, copilul probabil ca se raporteaza la cei din jur si in functie de asta oglindeste si el stari negative. Si noi am avut un moment mai delicat in familie, cumnatei mele i-a murit tatal, ea fiind gravida si fratele meu (sotul ei, adica) fiind plecat din tara on-long-term.

Cat despre cola, promit sa ma las, as vrea sa scriu ca definitv, insa nu pot sa zic deocamdata ca nu ma ating de ea pana pe 8 martie. Atunci e ziua sotului si nu promit ca ma abtin chiar de tot (desi stiu ce porcarie e, si plus stiu ca daca i-as vedea pe kinderii mei peste cativa ani ca vor vrea sa bea, o sa ma simt aiurea rau, convinsa fiind ca le-am dat exemplu pozitiv).

Criscosty,
Lasa ca si stagnarea in kilograme e buna..desi eu speram ca tu sa tii sus stindardul kilelor pierdute. Eu sper marti sa am vesti super bune, chiar m-am pus pe treaba. (sper sa ma tina, daca nu va rog sa scoateti biciul la mine).

Danitin,
Eu stiu un leac babesc pt problema ta, ins ail poti incerca mai degraba in weekend . Mi l-a zis dr cand eram gravi, la mine a functionat. E f simplu, consta in aplicari locale de cartof crud si ras. Problema e una tehnica, cum tii cartoful acolo – de aia si spuneam ca mai degraba e un "leac" pe care il poti incerca in weekend. Eu am scapat in 4 zile.

Meniul meu de azi
Mic dejun – cereale integrale cu lapte (un bol mic). deja sunt cam lesinata de foame...
gustare - o portocala
Pranz - mancare chinezeasca (orez cu sos de soia si legume) si o bucata de ciocolata neagra
Cina – salata verde cu somon

Fetelor, caut un scaun de masina de copii 9-36 kg pt Sarah. As vrea ceva rezonabil calitativ, dar ieftin (suntem cam varza cu finantele, si pana in toamna nu cred ca ne revenim). Are cineva vreo idée, ati vazut vreo promotie, lichidare de stoc etc? Raman datoare….

Mama de Nichita si Sarah
"Omnia mea mecum porto"
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dimineata dragelor,

Ioana, o zi frumoasa si tie!

Ruxi, doar pe la Sibiu stai? Prin Bucuresti nu ajungi?

Miine am ultimul examen, multumesc tuturor pentru gindurile bune si incurajari.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delidana
Ruxi, doar pe la Sibiu stai? Prin Bucuresti nu ajungi?

Miine am ultimul examen, multumesc tuturor pentru gindurile bune si incurajari.

Delia, de obicei cand vin la Sibiu stau cam 2-3 saptamani. Primul weekend e compromis ca vin tare obosita dupa ce conduc 11-12 ore noaptea, urmatorul weekend ma linistesc si odihnesc si ultimul weekend plec. Si in timpul saptamanii nu am cum pentru ca lucrez.

Sper sa imi iasa pasentele si sa ma mut in Sibiu prin vara si atunci o sa vin prin Bucuresti la 2 luni cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor

Repede va scriu si eu cateva cuvinte ca sunt pusa rau pe treaba. Duminica s-a anuntat auditul si trebuie sa punem la punct toate actele
Am terminat cu examenele, dar am luat-o cu auditul, asa ca deocamdata nu am cum sa ma linistesc. Bine ca sta doar 4 zile, pe 11.02 pleaca.

Zuzilici binenteles ca mergem la sala, chiar ieri am fost.
Din pacate la mine inca nu se vede la cantar decat stagnare, insa la haine se vede ceva.
Oricum sunt ofticata rau , pentru ca am inceput iar sa dau foarte greu jos. Probabil tratamentul hormonal isi face inca efectul.
Singura solutie la mine va fi iar o dieta foarte drastica, ca altfel nu se poate.
Sper ca saptamana viitoare sa am macar o jumatate de kilogram in minus.
Insa incerc sa nu ma enervez prea tare, ca oricum stau bine. Important este sa nu ma mai ingras si binenteles incet, incet sa dau jos.
Probabil tragetul de 4 kg nu cred ca-l voi atinge in ritmul asta. Vom vedea.

Va las acum ca fug la treaba.
Pupici
O zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!
Sper ca de data asta sa reusesc sa-mi termin mesajul.
In primul rand LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor!

VA multumesc ca , inca , va mai ganditi la mine.

Nici nu stiu cu ce sa incep, am cam multe de spus.V-am mai citit dar nu am reusit sa scriu sau a trebuit sa inchid inainte de a trimite mesajul.

In general , suntem bine. Eu am renuntat , deocamdata , la facultate (in primul rand sunt prea ocupata, abia mai fac fata si in al doilea rand nu aveam cum sa ma inscriu la invatamant la distanta pentru ca s-a desfiintat ).
Copii sunt bine , pe Oana am inscris-o la scoala si nu va spun ca abia asteapta.Doruletz e la gradi, ii place din ce in ce mai mult.
La serviciu , e nebunie nici nu stiu cand s-a facut 4 februarie.
Trebuie sa ma descurc cam singura cu toate pentru ca tzutzu e in Bucuresti numai o saptamana dintr-o luna , noroc cu ...saraca mama.

In curand voi pune poze noi....

toate fetele

Sunt la regim drastic , am ajuns la 67 kG

Doina

www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Zuzi vezi ca ti-am raspuns la intrebare acu cateva pagini

Tumpi ti-ai gasit cu ce sa te imbraci? E botez in familie?
Ce fain ca te-ai ambitionat Ceva eveniment mare care ar vrea sa-l impartasesti cu noi? :))

Delia iti tin pumnii maine.

Mik cine vorbeste ha ha.. tu cu kg tau

Hai ca nu va mai bat la cap cu kg mele

Ruxi, Anda

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salut!

Delidana - am fost la dr, am facut si operatir, si ligaturari, am fost si la unul care trateaza naturist problema dar ... rezultatul este aproape zero. Bani cheltuiti aiurea, dureri, jena cat cuprinde si crizele tot revin . Oricum, azi a fost mult mai bine, daca scap si de raceala pana in weekend sper sa ma pot apuca si de exercitii pentru slabit, ca doar din regim nu cred sa reusesc sa dau jos cele 2 kg propuse pentru februarie.

magghyc - merci de sfat, dar ai mei sunt interni, ma gandesc ca o fi mai greu cu cartoful ....

In rest, liniare, ma tin de regim si sper ca, de luni, sa incep si exercitiile....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Buna! Ce fac fetele? Eu sunt prinsa cu serviciul si cu ceva discutii pentru un extra job...sper sa iasa..De dieta ma tin, am fost destul de suparata pe mine ca am cedat tentatiilor sambata

Meniul de azi:
- o cana de lapte si 1/2 corn
- paste de porumb cu ton
- zacusca cu 2 felii de paine graham
- o salata de fructe
- 2 patratele de cioco amaruie si ceai de soc cu lamaie

Made, imi pare rau ca ai atatea probleme...e greu cand esti si tu bolnava si doare al naibi de tare cand ai copilul bolnav. Te inteleg perfect, sunt alaturi de tine Multa sanatate tie si micului printisor
Cuscra mea, scumpa si draga, te rog cum te-am rugat mereu..gandeste-te mai mult la tine si la Mara decat la socru. Stiu ca este usor sa dai sfaturi si sa nu fii implicat direct, dar cum vezi si tu Mara va simte lipsa, ea simte ca esti nelinistita, ca te dor multe...pentru ea incearca se te detasezi, te rog. Te pupic
Doina, ma bucur sa te "vad". Sper sa intri mai des.
Magghyc, da..si eu m-am ofticat cand am vazut aceeasi greutate la cantar, dar sunt sigura ca marti am raport bun

Ma asteapta bicicleta...vb mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buan dimineatza.

Lou din cate mi-aduc aminte ziceai ceva de-o baterie la incarcat.. de aceea intrebam daca mai sunt sanse sa te vedem tunsa. Dar poate nu-mi aduc eu bine aminte?

Made ce sa-ti mai zic si eu decat sanatate multa, ia o hotarare cat mai curand referitor la tine si sper ca Roli sa-si revina cat mai repede. E pacatoasa asta de vreme care ne imbolnaveste pe toti.

Ruxi ce bine de tine ca esti in tara. Vreau si eu...

Marilena esti mai bine azi? Spune-mi ca esti inca pe baricade.

Cami cum se mai prezinat situatia la tine? Ce zice cantarul?

Delia am retinut gresit. Ei, atunci bafta maine.

Violeta succes cu auditul si sa iesiti super bine. Cat despre slabit usor, mai greu se intampla si dupa o varsta e si mai greu. Eu vad la mine. Sorela ce mai zice? Ii sunt baietii bine sanatosi?

Ioana multumim de cafea.

Tumpi o sa-mi salvez si eu lincurile tale dar daca mai ai , mai pune.

Danitin incearca si leacul babesc ca cine stie poate in el sta vindecarea ta. Felicitari pentru primul dintisor al licuriciului.

Happy ai "dezertat" mami? Hai nu ma fa sa merg la chinez pentru raportul tau.

O zi insorita va doresc.

p.s. Tzuni .

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput