Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *59*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

neata pe la pranz fetele!

o cafea aromata si o bucata de cioco de casa si de la mine....dietetica!Ama de o saptamana doarme frumos de la 1 la 9.....bine pt mine e super, ca fata de ora 3 cand adormea..pt mamicile fericite si obisnuite ca bebei sa doarme de la 10 asta nu e frumos

cuscra multumesc pentru pont! off nu imi place deloc treaba asta!

adinus eu nu am reusit sa vad pozele! nu merge picasa!

selen las ca cine o sa aibe cea mai si cea mai dantura!

ma enerveaza maxim ca in mozilla daca inserez si dau bold nu merge..imi pune codul la sf mesajului? si atunci le scriu...sunt eu fraiera sau ce?

and I'm not so blue anymore! thanks to you girls!

, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Astazi face 2 lunite mezina noastra, Chiara..sa cresti mare puiule drag! sanatoasa si frumoasa!

si pentru adriana_m este zi de sarbatoare..sa creasca mare minunea!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Croco iau si eu o bucatica de cioco de casa..saru mana..cum o faci?

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Elle ce tare suna, prapad, mamaie, prapad pupam fetele frumoasele

Anamaria multam, nu m-a durut prea tare, ca maseaua era deja fara nerv...mi-a dat cu putin anestezic din ala spray, a zis ca nu e cazul de anestezic injectie si ma intreba daca o sa suport durerea...raspunsul meu: am nascut natural!

Adinus tare frumoasa Sonia, ce de costumase dragute are, si vad ca vrea sa invete table deja

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

uf, Ioanna nasol! si eu era sa cad de cateva ori ieri....ca pe trotuare trebui pur si simpku sa escaladezi muntii de zapada...doar pe alocuri era curatata....chinu naibii

Croco nu-i nimic in neregula cu tine, si eu tot cu mozzila imi bat capu si e la fel....si emoticoanele tot doar la sfarsit le baga
iar cu dantura...sunt departe de cea mai cea....am avut probleme decand ma stiu.... de la dinti sparti exact in fata (de cuminte ce am fost ), pana la probleme mai grave, le-am avut pe toate, cu toata grija avuta....sper sa nu-mi semene Ebru

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Neatza fetelor! Multumim de cafea si ceai

Si cum orice minune tine 3 zile si-a revenit si mamarutza mea: a dormit de la 23.30 la 4 si de la 5 la 8...deci...sunt cam chiauna de somn ca pina la 1 asta noapte am avut musafiri. Dar asta e...

A..si ieri am testat gusturi noi: 4 lingurite din supa de legume. I-a placut...acum suntem in faza la care incercam diverse gusturi....ne jucam, inca nu diversificam.

Va doresc o zi faina, va !

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

seara buna!

raluk multumim! ati fost nemaipomenite aseara!

multumim frumos si imbratisam cu drag toate fetele pentru gandurile de bine!
sunt cam blue si asa am fost toata ziua..asa ca mi- am gasit de lucru prin casa.....nu ca nu as fi avut ce....nu am deschis calculatorul ca sa nu aprofundez diagnosticul....sper sa ne fereasca Dne Dne de infectii urinare..

Off….cuscra draga multumesc..imi pare tare rau sa aud ca si Mihnea cel sarmant are aceleasi problemute…...zau…m–au dat peste cap…. Noi nu am facut pana acum nici sumar de urina nici urocultura…..gandeam pozitiv si eram convinsa ca nu are nimci si ca s-a inselat Iosup...tu cum procedezi ca sa recoltezi urina? citeam mai demult ca se pune o farfurie rece sub poponeata!

Monikus bine ca ai descoperit cauza!!O sa fie bine!

Danuta..la fel a vazut si la Ama, aceeasi dimensiuni….eu am fost la Medicover la Ioana Anca…e super calma si blanda si am avut numai referinta\e bune, numai la rinichi costa 100 ron , noi am facut tot abdomenul , 190 ron….se face programare , e pe plevnei… Chestia asta nu are legatura neaparat cu urina..stiam dar tot asa am urmarit si eu…de fapt muschiul e lenes si asta provoaca dilatatie…la Ama e acum 6 mm la dreptul si 10 mm la stangul…..poate sa ramana asa sau sa intre in regresie…e de urmarit…important e asa cum zice si Laura sa nu faca infectie urinara pt ca, netratata ii poate afecta rinichiul…trebuie urmarit prin sumar de urina si urocultura….sau daca face vreodata febra si nu e clara cauza , sa ne gandim si la infectie urinara...
asadar piticii mei nu s-au linistit asa cum va scriam ieri inainte de a pleca ci canta in cor pe ton inalt!

, de Ama
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Multumim frumos pt. lamuriri. Off...sper sa fi scazut nu sa creasca. Am vb si eu cu sotul aseara si o sa mergem sa verificam care e stadiul.

Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copiii! Asta e tot ce conteaza.

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Iulikaaaa tu erai mami pe mess??? just checking....ca nu stiu daca e posibil sa intre altcineva pe contul tau

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Are cineva un pistol de imprumut????

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu

Mergi la inceput

Mai, Cecilia, eu cred ca voi diversificati incet si fara graba, dar tie inca nu-ti vine sa crezi
ce supica a servit Isa? cu ce legume?
pupici

ce zici de vremea de astazi?! brrrrr...cred ca ne vom rezuma la balcon

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput