Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *59*
Raspunsuri - Pagina 5
techila spune:
aha, da dana ala e scaunul. cum o fi? adica la banuti e ok...
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
suede spune:
Cuscra Croco,
Vezi ca se gasesc la farmacie pungi de colectare a urinei pediatrice,pentru copii.Se lipesc in dreptul organului genital (au o gaura unde se aduna urina).O lasi acolo pana face,in Pampers si dupa o golesti intr-un colector de urina(ca un borcan,tot la farmacie gasesti).
Cum ne-am gasit noi...
Va tinem pumnii!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu
Dana15 spune:
Techila, mie imi pare super scaunul (si m-ar aranja si la pret ca nu vroiam sa dau mai mult de 250 pe el..imi raman o "gramada" de bani pentru cosmeticele)..in fine, sa asteptam si alte mamici sa se dea cu parerea
ce nu am vazut eu? -nu scrie pana la cate kg poate sta copilul in el (dar, vorba aceea, la copii nostri "mancaciosi" nu exista riscul sa se rupa sub ei)
- si mai ziceau mamicile ca este folositor daca ar avea spatar rabatabil si astfel ii putem pune acolo mai devreme de momentul cand stau bine bine in fundic ..nici asta nu am vazut sa scrie;
oare am prea multe pretentii pt pretul acela?
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
techila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui suede Cuscra Croco, Vezi ca se gasesc la farmacie pungi de colectare a urinei pediatrice,pentru copii.Se lipesc in dreptul organului genital (au o gaura unde se aduna urina).O lasi acolo pana face,in Pampers si dupa o golesti intr-un colector de urina(ca un borcan,tot la farmacie gasesti). Cum ne-am gasit noi... Va tinem pumnii! Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009 IANUARIE: http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu |
uai, eu eu tre sa colectez de la putoii mei pipi. dar noua dr pediatru ne-a zis ca sa colectam neaparat direct in eprubeta d-aia cu dop (colector, cum s-o chema) ca sa fim siguri ca nu se contamineaza proba. adica ma rog, pazesti puta cu eprubeta aia pana face bebul, la mine la stefan e mai usor ca daca ii suflu pe burtica imediat face pipi. doar pe andrei trebuie sa il pazesc. si neaparat proba dusa la laborator in maxim doua ore, iar pe drum sa ai grja ca sa nu stea pipiul in frig, sa il tii in buzunar. acuma...asa ne-a zis noua, nu stiu daca o fi diferit in fuctie de analizele care se fac...
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
selen80 spune:
Uka felicitari pt prima casa nu stiu ce sa zic de Carina, noi n-am avut de-astea cu distractii nocturne decat de maxim o ora, dupa care somn de voie....
ieri am intrat in fuga si prin mall (m-a dus sa-mi iau ciorapi de nunta, in rest n-am intrat decat la debenhams sa ma oftic putin pe hainutele frumoase de copii de acolo...in zara n-am ma intrat ca deja ma zgariam pe ochi) si cand am trecut pe langa bourbon an aruncat asa niste priviri pe acolo, poate poate te vad si pe tine
Iulik si nora-ta are acelasi program, se trezeste la 8, papa, ne jucam o ora si apoi nani iar...numai ca eu nu ma mai culc cu ea, vin pe forum sa recuperez
Nela ce bine ca ati scapat fara febra! pupam Ana zambareata!
sa stii ca si eu astept cu nerabdare momentul iesirii, deja recapitulam in cap daca am tot ce-mi trebuie (ciorapi, machiaje, chestii...)...azi promit ca fac si poze si astept parerile voastre....si eu am aceeasi parere despre Monique careia ii multumesc pt sfaturi..problema e ca pantofii rosii sunt absolut necesari, ca n-am altii iar accesorii argintii n-am...stau tare prost la capitolul haine si accesorii deci mai ramane de vazut daca merg si margelele sau nu, desi doar cu pantofi rosii mi s-ar parea ca prea arat a Dorothy in tara lui Oz
Santorini eram tare curioasa ce material ai gasit, dar nu merge linkul...bine ca n-a fost nimic cu Andrei
of, ca mai oftez si eu dupa programe de inot pt bebei, aici n-am nici o sansa sa gasesc
hi hi, Dana si eu sunt innebunita dupa pufuleti, mai ales din aia veniti direct de la Raluk de la BM
Techila, Hepilica bine ca aveti generatoare! ca si eu tot la tara stau si pica curentul ceva de speriat, dar n-avem generator....in schimb avem...tatadam centrala pe lemne si cocs adik o data pe zi eu trebuie sa fac pe carbunarul si sa incarc centrala cu cocs (seara se ocupa sotz, si de aprins focul tot el..)....de cele mai multe ori incerc sa o fac cand doarme mandra, dar daca da semne sa se stinga focul si nu mai am incotro, o mai las si singura, rugandu-ma in gand sa n-o apuce plansul, ca pana intru eu in casa, pana ma spal pe toate cele, o gasesc deja cu lacrimile in ceafa bine ca la anu scapam, ca a venit si la noi gazu si intram in rand cu lumea civilizata....
Uka si eu tot de luni ma apuc dar n-o bag pe Ebruska in marsupiu nici sa ma tai! ca ma gaseste Edi anchilozata seara cand ajunge si n-avem bani de baston
si eu eram fan Vama Veche...si trupa si localitatea
Ioanna ai fost tare cu raspunsul pt Mellina
Cristina sper sa nu fie cazul la tine de boli autoimune, ci doar de putina igiena a creierului (asa mi-a placut asta, Nela )...ti-au zis fetele pricepute oricum destule, nu mai repet si eu
si gata cap 58...
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
crissbebe spune:
Buna dimineata...vad ca nu s-a bagat nimeni pana cum sa ofere asa ca va dau eu cate o la fiecare...
Sa aveti pofta...
MAMICA FERICITA DE Alexandru - Aurelian (22.09.09)
http://community.webshots.com/album/570763181pdonnI?start=72
suede spune:
Techila,
Mie mi-au zis sa-l tin la frigider pipi....si ca-i ok in punga....
Sa-l duc in aceeasi zi...nu in interval de 2 ore...
Nu mai inteleg nimic
Citat: | ||
citat din mesajul lui techila
uai, eu eu tre sa colectez de la putoii mei pipi. dar noua dr pediatru ne-a zis ca sa colectam neaparat direct in eprubeta d-aia cu dop (colector, cum s-o chema) ca sa fim siguri ca nu se contamineaza proba. adica ma rog, pazesti puta cu eprubeta aia pana face bebul, la mine la stefan e mai usor ca daca ii suflu pe burtica imediat face pipi. doar pe andrei trebuie sa il pazesc. si neaparat proba dusa la laborator in maxim doua ore, iar pe drum sa ai grja ca sa nu stea pipiul in frig, sa il tii in buzunar. acuma...asa ne-a zis noua, nu stiu daca o fi diferit in fuctie de analizele care se fac... Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia |
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 ca asta al meu se sperie si daca ridic mana , cred ca in alta viata a fost abuzat... |
mai raluk stii ca si mie mi-a trecut nazbatia asta prin cap?! cu Ana mea care inca mai ridica mainile in aer cand ma asez mai brusc langa ea, in pat sau daca apar brusc in fata ei..si ia o fatzuca din aceea speriata, de iti vine sa-i plangi de mila
cred ca daca ar fi trebuit sa o las cateva ore pe zi cu altcineva (bona/bunica) faceam depresie cu gandul ca a bruscat-o, respectiv a strigat in preajma ei..dar bine ca suntem numai noi si eventual speraitul asta este de la atata pupaceala si dragaleala
cu umiditatea..o sa radeti voi, dar ia bagati un uscator din acela metalic cu rufe spalate pe el, in camera, si sa vedeti cum rezolvati problema..la noi nu a coborat umiditatea sub 50 de nu stiu cand..de fapt, stiu..de prin noiembrie cand l-am bagat pe dl uscator in camera..daca mai calc si scutecele de finet ale Anei si folosesc abur..sarim lejer la 80% (nici asa nu-i bine)
Thank God I'm a woman!
Dana15 spune:
O salut pe Adinus care a trecut prin Cluj dar probabil nu a avut nr meu de telefon..ca altfel sigur ne vedeam, nu-i asa?! ia, fa bine si noteaza-l de pe acum, sa nu mai ratam ocazia;
este o scumpa Sonia! mi-au placut tare mult caciulitele ei de iarna si cum statea acolo inconjurata de jucarele (steluta din aceea de care tragi si canta avem si noi..si o iubim tare)..si pozele in baita, cu spuma..wow! ca o adevarata domnisoara ce se respecta!
pupici si imbratisari!
Thank God I'm a woman!
Ioanna81 spune:
buna de dimineata mai pe la 12, asa!
moamaaa mada ce de recuperari ai bagat! bravos
multumim criss pentru cafea... eu va ofer o ceasca de ceai, asa ca pentru diversificare fiecare ce doreste.
nu v-am zis fetelor ieri... am dat cu pretiosu-mi posterior de pamant mai ceva ca-n filmele cu prosti. si chiar in momentul magic eram cu telefonul in mana, il sunam pe sot. ma gandeam dupa cum ar fi fost sa raspunda si sa auda aaaaaaaaaaa... PLEOSC! auuuuci. ma doare partea stanga de numa-numa. mama ei de gheata!
sa avem o zi frumoasa cu toatele
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre