Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *59*
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
raluk16 spune:
Fete dragi, inainte sa recuperez m-am gandit sa va salut si sa va spun ca am febra 38. In rest, nici un simptom de raceala, doar ca din cauza febrei mari ma dor toate cele. Ieri am papat ceva ce nu mi-a picat bine, azi-noapte m-a durut stomacul ingrozitor, apoi au inceput greturile, apoi febra...
Am considerat deci ca e pe parte digestiva. Am incercat sa scad febra cu lichide si comprese. Dar nu. Toata ziua am baut ceai si nu am putut manca nimic. Apoi am luat paracetamol supozitoare din cauza stomacului gol. Am sunat doctorita si a spus ca daca nu ma doare gatul sa iau doar antitermice. Temperatura e tot 38.2.
Sunt terminata din cauza febrei si piticul doar la mine se linisteste. Oricum azi a fost mai cuminte decat de obicei, scumpul de el. Dar nici nu apuc sa imi pun comprese daca e la mine.
Si cel mai tare ma streseaza ca ii dau lapte fierbinte. Cand stropeam mi-am pus degetul si e fierbinte. Si tot suge o data, plange, si tot asa.
Nu stiu ce ma fac daca nu scade temperatura deloc deloc...
Am inceput mesajul de vreo doua ore, voi poate sunteti la alt capitol. Pupici
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Mama_si_pisa spune:
Raluk, oof, tare îmi pare rau!
Nu sunt deloc priceputa, dar eu as încerca în continuare cu otet, ca la copii, în sosete, doar ca e cam neplacut mirosul... Si echinaceea, pentru întarirea organismului.
Nu cred ca ai de ce sa te îngrijorezi cu teperatura laptelui, ca nu e insuportabila.
Rabdare, ca o sa treaca!
Tipa tare Simon, dar daca îmi mai vine vreo idee, mai intru.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanna81/Ioanna81.jpg)
Ioanna81 spune:
ralu poti sa mai stai cu picioarele in apa fierbinte in care ai pus sare grunjoasa, impachetari cu spirt...Ioana mama lui
Carol Ioan
Pataniile noastre
Dana15 spune:
Raluk imi pare tare rau..uff..oare chiar o fi ceva digestiv? ca de varsaturi sau diaree nu ai zis..probabil ca nu sunt;
poate ca o sa scada totusi temperatura..sa dea DD; incearca cu sosete inmuiate in otet, cum zice Diana..poate ca va functiona.
sanatate multa!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
crocodana spune:
raluk... of...sfaturile fetelor sunt tare bune si din pacate singurele pe care le poti aplica...la mine fctioneaza tare bine faza cu sosetele cu otet...
,
de
Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
raluk16 spune:
Fetelor, va multumesc din suflet! . Acum stau in aroma sosetelor otetate
. Tot 38...
Nu am varsaturi, diaree. Dar am o stare de greata care abia m-a lasat sa pap acuma un sfert de feliuta de paine prajita si apoi o feliuta de gref. In rest numai ceaiuri si apa toata ziua. Am crezut ca o sa pot papa supica, am numai de legume: pastarnac, patrunjel si morcovi. Cum am vazut-o, cum mi s-a intors stomacul pe dos.
Cel mai tare a fost Relu cand a venit de la servici la 7. El ma intreba de mancaruri de care ii era lui pofta , oricat ii explicam ca mi-e greata. "Da lapte de pasare nu ai vrea?" "Da putina ciocolata?". Si cand i-am spus ca o sa incerc paine prajita, el "da nu vrei paine prajita in ou?"... Am tot iesit din camera tinandu-ma de gura si respirand adanc...
Daca n-ar fi febra si daca noi am fi revenit la obiceiuri amoroase as fi zis ca sunt gravida, cu greturile astea. A, desi greturile de gravida imi treceau daca mancam...
Daca n-ar fi vorba de Alex, nu m-as ingrijora, dar asa... tare vreau sa scada febra sa nu-i fie fierbinte lapticul. Imi vine sa-mi tin sanii afara pe balcon inainte de masa, dar tot ma gandesc ca no, compresele reci pe sani scad lactatia. Pe langa ca nu mai pap...
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanna81/Ioanna81.jpg)
Ioanna81 spune:
fetelor va marturisesc cat se poate de sincer ca am ajuns in asemenea hal incat imi doresc sa manance copilul meu diversificat. nu mai pot! nu exista masa la care sa nu zbiere ca din gura de sarpe. ma gandesc la biberon ca la sfintele moaste. eu nu stiu de unde si pana unde e atata placere in alaptat ca pentru mine este cel mai groaznic moment al zilei. mi-e frica de el si nu scap niciodata de urlete. va dau cuvantul de onoare ca nu mai suport. prefer sa rad/toc/fierb/coc orice in lumea asta numai sa nu mai aud racnele astea. nimeni nu a putut sa-mi spuna ce are de face in halul asta. l-am alaptat in toate pozitiile cunoscute, am inventat altele, l-am lasat sa-i fie foarte foame, i-am suflat in fund, l-am ridicat, l-am frecat, l-am batut pe spate. sunt la capatul rabdarii/puterilor. azi dimineata am clacat si m-a bufnit plansul. nu gasesc nici o explicatie logica pentru urletele astea. daca-l iau de la san se linisteste. incepe sa plescaie de foame, il pun la san, o luam de la capat!Ioana mama lui
Carol Ioan
Pataniile noastre
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/laura78nico/laura78nico.jpg)
laura78nico spune:
Raluk prin ce treceti si voi...multa sanatate iti doresc si sa scada mai repede temperatura
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si
Ramona Cristiana 20.03.2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/laura78nico/laura78nico.jpg)
laura78nico spune:
Ioana imi sunt cunoscute momentele la fel si Mihai plange la fiecare masa...nu avem ce face rabdare desi si eu sunt la capatul puterilor in plus nici cu Ramona lucrurile nu stau bine cum il aude ca plange fuge in baie...
Imbratisari stiu prin ce treci nu esti singura!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si
Ramona Cristiana 20.03.2007
techila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 fetelor va marturisesc cat se poate de sincer ca am ajuns in asemenea hal incat imi doresc sa manance copilul meu diversificat. nu mai pot! nu exista masa la care sa nu zbiere ca din gura de sarpe. ma gandesc la biberon ca la sfintele moaste. eu nu stiu de unde si pana unde e atata placere in alaptat ca pentru mine este cel mai groaznic moment al zilei. mi-e frica de el si nu scap niciodata de urlete. va dau cuvantul de onoare ca nu mai suport. prefer sa rad/toc/fierb/coc orice in lumea asta numai sa nu mai aud racnele astea. nimeni nu a putut sa-mi spuna ce are de face in halul asta. l-am alaptat in toate pozitiile cunoscute, am inventat altele, l-am lasat sa-i fie foarte foame, i-am suflat in fund, l-am ridicat, l-am frecat, l-am batut pe spate. sunt la capatul rabdarii/puterilor. azi dimineata am clacat si m-a bufnit plansul. nu gasesc nici o explicatie logica pentru urletele astea. daca-l iau de la san se linisteste. incepe sa plescaie de foame, il pun la san, o luam de la capat! ![]() ![]() ![]() ![]() |
draga de tine
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
![](punk.gif)