Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *59*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Suede sper din tot sufletul ca puisorul tau så nu aibe nevoie de antibiotice..Pupåm frumosul så se facå bine.

Clodute ce dulci sunt puiutii tai..ce mult imi place cum doarme bebelina pe burta cu parul valvoi..e tare drågålaså..Patrik e un scump si face niste scheme....Så iti tråiasca copilasii si så fiti sånåtosi cu totii.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

vai clodute sunt mortali! ptiu ptiu sa nu le fie de deochi! frumosi foc..

noi am venit de afara... eu m-am transformat in lopatar iar baiatul meu a dormit in papusoi! dar a fost frumos!

laura augmentin??? la 4 luni jumate? mi se pare cam exagerat fara un consult face to face. pe bune acuma...

asta cu febra e si ea cu dus si intors. stiu ca la adulti e bine sa lasi corpul sa lupte si sa nu dai antitermice decat in ultima instanta. da' la copii nu ma pricep. Doamne Ajuta ca m-a ferit Dumnezeu pana acuma.

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Fetelor azi la noi a nins si ninge in continuare ca in povesti.Nu mai bate vantul si nici nu e foarte frig..vreo -4 grade..Si m-am aventurat si eu macar juma de ora cu piticul meu..Nu va spun ca nu am mers mult si m-am intors..ei bine nu mai vedeam urmele noatre la intoarcere pt ca deja erau acoperite..Am impins la carut de m-au luat transpiratiile.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Iuliana multumim!
Ioana noi n-avem inca nici 4 luni .Dar stai linistita,nu-i dau nimic aiurea.
Merci mult pentru tot!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Selen deci inteleg ca e o nunta deci ceva de seara la restaurant. Eu as merge pe varianta fara margele, pantofii sunt OK ca nu sunt rosul ala aprins. As pune in par o bentita argintie ca ti-ar sta bine si nu mai tb sa iti faci nu stiu ce coafura. La gentute mici de seara cam ce ai? Nu tb sa pui nimic la gat ca e frumos decolteul daca ai poti sa pui o brosa care sa se potrivesca cu bentita si cercelusii.

Suede foarte bine ca il vede maine pediatrul, oricum faca consumt in nici un caz nu se da antibiotic si in nici un caz direct Augmentin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Acum cu sfaturile pt Selenica mi-am adus aminte, va recomand un site unde gasiti bijuterii foarte dragute:
http://www.bespecial.ro/Bijuterii/default.asp

este de incredre, este site-ul unui prieten.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hello girls,

am asa o durere de cap .. poate ma molipsesc si eu de la eva ..

andra sunt sigura ca botezul lui sophie va fi ceva sublim .. abia astept pozutele cu iubita mea!

adinus ce blonda superba este soniuca si ce ochi frumosi are! tare imi place cum o studieza pisicile ..

dana la scaunele de masa, chiar daca spatarul este rabatabil, unghiul tot la 90 de grade ramane .. nu stiu daca ma intelegi, deci copilul tot in fundic sta numai ca se sprijina pe spate mai mult.

laura da .. nasoala faza cu piticii raciti. mama e de vina .. eu una n-as fi stat la respectiva, as fi rupt usa .. eu una i-as zice vreo doua dr tau .. augumentin .. la bb asa mic? Doamne .. nu te lua dupa el!

nela ma bucur ca anita s-a pus pe papat! pup frumoasa mea!

clodute tare frumosi sunt puiutii tai!

mamasipisa ai perfecta dreptate cu contraceptia .. noi ne-am lasat pe calendar si ne-a tras teapa metoda asta .. nu vroiam un bb asa repede dar daca tot s-a intamplat .. asta a fost .. am stat mult sa ma gandesc, am plns o gramada dar n-am putut s-o fac .. stiti voi ce3 ..

selen si eu zic fara margele .. ar merge ceva mai la baza gatului si pe mai multe randuri .. ceva in genul www.bijuteriimag.ro/products/margele-sclipici-argintii.jpg" target="_blank">acesta dar nu asa de incarcat ..

apropo de astea .. mi-am luat azi niste margele rosii .. sunt tare incsntata de ele .. mi-am luat si bratara si cercei .. sunt tare dragute .. abia astept sa le port .. sa vedem cand ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Monique,Elle .

Elle ce sa rup usa,ca sotul meu zicea ca-s dusa.Eu ii tot povestisem ca nu-i bine sa mergem,ca sunt prea mici...dar el nimic...Macar acum a inteles si el ca e mai bine pentru pui sa stam linistiti!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

IANUARIE:
http://family.webshots.com/album/576379395JnSKPu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mama_si_pisa

Salut!

Mai mamici, nu va mai stresati asa cu racelile si microbii, ce Dumnezeu!
Copiii mici trebuie sa treaca prin multe pâna ce devin copii mari si apoi adulti. Când veti avea doi-trei copii ce veti face - va veti izola cu bebelusul?! Sa fim serioase!

În alta ordine de idei, Selen, tu esti tânara si frumoasa si te poti îmbraca oricum. Tie trebuie sa-ti placa.

Si în chiar alt registru, ca tot întreba ceva Moni_iulia, , eu va îndemn sa nu va lasati doar în baza unui mijloc contraceptiv daca e necesara o pauza mai lunga pâna la urmatoarea sarcina. La orice, adaugati pe lista si prezervativul. Pe lânga faptul ca e cel mai eficient din toate, îl va responsabiliza si pe domnul tata, care de obicei se spala pe mâini si spune ca e "decizia" mamei.

Astept rosiile sau pietrele, dar nu retractez nimic.

Va pup!

------------------------------

Mamica lui Simon (19.09.2009)

no comment!

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Selen, eu sunt pt margele dar nu poti sa te iei dupa mine ca nu le am cu moda. Eram curioasa ce o sa spuna Monique si am vazut ca ea a spus fara margele.
Suede, nu am citit mesajul tau cu ce semne de raceala are puiul tau. Mai bine mergi la un pediatru pt ca med de fam o sa-ti dea antibiotic pentru un simplu rosu in gat. baiatul sa fie bine.
La al meu nu i-a trecut tusea si imi este teama sa nu faca ceva mai grav din cauza ca nu i-am dat antibiotic. Ultima data i-am spus dr sa-i deaceva pt tuse in afara de ventolin dar a spus ca nu prea care ce la varsta asta si ca el tuseste dn cauza secretiilor. Acum era boala prea avansata dar data viitoare o sa ma duc la homeopat desi boala trece mai greu cu homeopate.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput