Maple-syrup babies (7)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Denisam, din partea mea chiar te rog sa-ti exprimi opiniile. Doar ca eu nu ma simteam risipitoare nicicum. Desi, you might have a point daca discuti cu barbata-mio, haha. Hai nu te supara, acum am inteles ca te refereai strict la tine si la magdone.

Simonna, daca nu gasesti la pret rezo iti aduc io daca nu-i taarziu cand merg la mtl.

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Simonna, eu am aici Dl. Mananca-sosete-si-apuca ochelari (si Suge-degete-de-la-picioare-dupa-ce-scoate-sosetele, daca ma gandesc bine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Neata, Canada!

Bumbo e inventia secolului 20, sa mor de nu, deja ma doare spatele muuult mai putin! Tare bine stam in el, ideea e ca il plimbam cu noi prin casa si, in loc sa o tinem in brate o infigem acolo. Adica aseara, de exemplu, Radu se juca pe jos in camera lui cu ceva cavaleri, am dus-o si pe ea si am lasat-o linga Radu. El povestea cu cavalerii, ea ii raspundea... Pe urma frac-su s-a dus la baie, in mod normal o tin in brate si ea se uita la el si se hlizeste, acum l-am pus pe Bumbo pe comptoar la baie si s-a uitat de acolo. Of course, cu mine linga ea. Ba sa si in mijlocul mesei si il studiaza pe frac-su cum face lectiile.
Si sta si singura, c-am legat tot felul de jucarele cu elastice de minerele dulapurilor din bucatarie si de alte chestii,precum scaunelul ei muzical, asa ca pun Bumbo alaturi si ea linge jucarelele alea atirnatoare. Very cool!

Asa ca merci doamnelor de la To. care m-au molipsit cu bumbo!

Amu' iar am un issue: cu ce taiati unghii de bebei? Ca eu am o unghiera mica, speciala de bebei, si oricit as incerca reusesc de-i las niste virfuri si niste colturi samd de parca are cutite la capetele degetelor... zici ca-i omul-foarfeca!

Daiopri, la multi ani pentru Tudor, hai ca m-am trezit si eu la spartul tirgului, dar I mean it!

Gata, plictiseala mare in farfuria aia statatoare pe capul lui Miss, asa ca ma duc sa organizez ceva entertainment :)

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Cu forfecuta mea de pielite.
Pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Si eu am un eduard scissorhand de-asta. toata-s franjuri pe san ca sta si decupeaza pe-acolo, zici ca m-am dat cu urzici.

simonna, daca iei masuta la bumbo poti sa ii cumperi jucarii cu ventuza pt ea.

si eu cu intrebare: unde gasesc bavetici cu legatoare in spate? Le-am aruncat pe toate cu scai, ii faceau rana pe gat, il tin tot timpul cu asa ceva la gat ca balesteeee...

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Poftim, inca o chestie la care sa ma gindesc... bavetica cu legatoare, nu cu scai. O sa ma uit si-ti spun daca gasesc, eu schimb la ea toata ziulica... tre sa trec si eu pe bavetele...

Noi ne apropiem de botez, ma rog, vorba vine apropiem, cu pasi mici nu cu pasi mari, dar abia astept!

Oh, nu mai dorim sa stam pe spate in pat, vrem sa vina mami sa ne gidile...

Pupici, doamnelor!
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Sophia baloseste si ea de nu-mi vine sa cred! Si tot babetele cu scai avem- cele mai multe se inchid la spate, dar la ideea mamei mele i-am luat cateva din cele care se inchid pe umar (tot cu scai). Acum astea imi plac mai mult, desi eu una prefer sa o schimb des decat sa o strang de gat- care apropo, parca nici nu-l are.
Babetele cu snur nu am vazut deloc nici pe aici, nici in State.

Pentru unghiute folosesc forfecuta mea, desinfectata in prealabil, si neaparat cand doarme fata. Nu de alta, dar cand avea trei zile, m-am apucat eu sa-i fac manechiura cand era treaza si parea ca sta cuminte, dar mi-a tras mana exact cand ii taiam cea mai mica unghiuta si i-am taiat un pic din pielea de pe buricul degetului mic. O ora i-a curs cate o picatura, o picatura de sange, de am zis ca mi-am omorat fata, si incepusem sa ma pregatesc sa duc copilul la urgenta in timp ce lacrimile mi se inodau sub barbie. Pana la urma am supravietuit accidentului...

Ia uitati www.flickr.com/photos/11882381@N02/4369087594/" target="_blank">aici cu ce se mai distreaza mezina noastra!

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput

Laura B, tu esti asa o inspiratie... Diana e asa de frumoasa!

Sophia mie mi se pare ca seamana cu Sonia Dianei... iar Catrinel tocmai s-a suparat ca am lasat-o singura... uf... cind sa scriu si eu...

Bon, trecut o ora, m-am intors, da' acu' mi-e foame...

mQQm, chiar ai aruncat babetelele? Ca ma gindeam ca poti sa le pui un lant de-ala de care are cirpa pe care ti-o pune dentistul pe piept.. cu cleme la capete... Ma rog, asa ceva...

Pupici, mor de foame, nu-s cum fac da' tot asa-mi gasesc de lucru in loc sa scriu...

Pupici,
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

LauraB, super fetele, m-am uitat azi (iar) la toate pozele voastre.
Nu iti zic ce dor mi s-a facut de curtea noastra din Ro unde aveam floricele; si ce ciuda imi e ca la voi e primavara!

Imi poti te rog recomanda ceva magazine cu preturi bune la haine si accesorii ptr bebei in Vancouver?
Eventual niste site-uri internet rezonabile?

Multam fain

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Simona
Ioana

Ioana, cele mai bune preturi gasite de mine pentru haine si accesorii sunt nu in Vancouver, ci la outlet-urile din State. Eu de acolo i-am cuparat majoritatea hainutelor Dianei, iar mai nou Sophiei- de la Carters si de la Oshkosh. Nu numai ca au preturi "de fabrica", la care de obicei au reduceri, dar saptamanal imi trimit pe email si oferte gen 20% off daca cumpar peste $50 (si aplica reducere la reducere).

Daca e sa-i cumpar ceva Sophiei din Vancouver, reduceri prind la Sears si la The Bay (in weekend-uri au destul de des oferte), mai rar au reduceri si la Please Mom, The Children's Place, Tommy Hilfiger , sau la GAP, iar fara oferte (ori nu am gasit eu pe cele reale pana acum) la Baby's R Us, TJ Kids- http://www.tjskids.com/ -, Baby's World - http://www.babysworld.ca/babyworld.html -, iar pe Granville Island exista ceva numit Kids Market unde sunt mai multe magazine cu jucarii, haine si accesorii pentru copii de toate varstele - link-ul cu directory e urmatorul http://kidsmarket.ca/directory.htm .
Eu nu prea cumpar de pe internet, asa ca nu am verificat daca pe link-urile date exista sau nu oferte. Ti-am dat link-uri numai la magazinele care (cred eu, nu sunt sigura) nu le gasesti in Est.

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput