Maple-syrup babies (7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Simona, Multam de info cu Bobebe, o sa trecem pe acolo sa studiem. M-am uitat pe site la ei si am gasit un carucior (ceva cu 3 roti), la ei e 170$ si pe www.strollers.com e 140$ (si e free expedierea); Acum sunt in saptamana in care vreau carucior gen umbrela dar care sa se lase complet pe spate.... Cine stie pana la urma ce o sa iau (sapt trecuta eram super incantata de cele cu 3 roti...)

Trebe sa ajungem si pe la Aubainerie Depot, in Ile Perrot, sa luam 2-3 chestii sa am in spital ptr Sabina; apoi om mai vedea.

Sa aveti o saptamana cu miros de primavara!

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Diana, nu mai am nicio idee. Il spal rar si-atunci in vana.

Simonna, stranger anxiety sa fie?

Llaura, sa stii ca dupa cea aproape am maritat bumbo pt ce ai descris m-am trezit acum ca imi prinde bine. La breakfast mai ales. Oare ma repet?

Magdone, n-ai scapat inca de aceia? Tu stii ca ma gandeam acum intr-o zi ca bb tau din interior e cam deodata cu al meu din exterior.:))

LauraB, doua scumpe, cred ca nu te plictisesti. Diana cum s-a acomodat?

arturicii, spor la targuieli si sa ajungeti sanatoase la termen sa-ti facem galerie.

Se pricopsi pepitul cu dermatita, ca doar e al meu. Noroc ca nu e de la mancare. Sa dau cu crema cu steriozi ori ba? Asta e intrebarea...

Io mai rarut, ca, pe langa alte magaoaie inimaginabile, plec luni in sud si sunt in cercetari de ce sa iau si impachetari. Si mai si trebuie sa recuperez orele de aquaplay...

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Fetelor, nu ma injurati fetelor...eu m-am certat si cu soacra de la bumbo, am conversat si cu dr, m-am preocupat la maxim...si pe asta micu parca-l pun pe spini cand il pun in bumbo ala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

mQQm, unde e dermatita? E intinsa? Se stie de ce a aparut?
R a avut pe fata cand era bebe mic, i-am dat cu steroid vreo cateva zile, dermatita a disparut si nici n-a mai aparut vreodata. Suprafata era mica, am dat doar cateva zile, nici nu mai stiu cat, a reactionat foarte bine la tratament.
Deci pe suprafata mica si timp limitat, eu as da.
Dar mamicile de la odiseea lui C s-au luptat mult cu dermatita atopica si din cate am inteles de la ele, steroidul nu are mare succes. Una dintre mamici foloseste si acum, cu succes, o lotiune de la Aveeno, cu oatmeal. Daca nu ii da cu regularitate, dermatita reapare.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Llaura, mai, noi suntem duamne, cum sa ne injuram , dar nu-l marita inca daca nu-i musai. Tine-l de ciuda soacrei, haha.

Donia, am scris si la sectiunea cu parintii. Nu e atopica, e de contact si e jumatea de gat in fata, sub brat, la incheietura cotului, pe spate in jos pana la jumatate. E mult sau putin? Nimic mai jos de talie. Atat de mult dureazaaaa? 4 luni?

pepit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

mQQm, plecati in concediu? Unde ( sunt o curioasa mica)? Vacanta placuta!
Ai intrebat de Diana... Ea s-a acomodat pentru ca e deja in "competitie" cu cea mica pentru timpul meu- de exemplu, cand vreau sa o iau pe Sophia sa o alaptez, imediat Diana cere ea prima sa-i dau ei laptic rece, de la frigider.

Sophia are si ea ceva pe fata- o fi dermatita??- pe ambii obrajori, in dreptul urechiuselor. Arata ca o roseata usoara, vag in profil si a aparut de vreo doua luni. Cand am fost la doctor la vizita trecuta, a spus sa-i iau o crema cu cortizon care se gasea "over the counter". Nu ne-a ajutat. Saptamana viitoare merg din nou la medic. Sa vad ce-mi da de data asta. Pana atunci as incerca si crema de la Aveeno. Am sa ma uit prin magazine maine, sa vad ce exista. Multumesc pentru idee, Donia!

O intrebare am si eu: are cineva vreo idee de ce anume sunt unghiile extrem de casante? Arata probabil o lipsa de ceva din organism, dar de ce oare? Mi se rup in ultima vreme unghiile direct din carne. Pana acum o patisem cu 3 unghii doar la manini, dar in seara asta mi-am rupt o unghie de la degetul mare de la picior- si desi nu a iesit cu totul, doaaare rau-rau.
Stiu ca e sigur lipsa de atentie, dar nu exista inca pastile pentru asta...

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

mQQm, am citit si subiectul de la Printii intreaba si am inteles de unde partea cu cele 4 luni
Acum... eu nu am pareri ferme si contra cremei cu cortizon, ca doar e unul din instrumentele muncii mele. Si mai spun ca o doza luata oral e mai mare decat ce se absoarbe prin folosirea cremei.
Insa dermatita lui pepitel mi se pare maricica, din cate stiu eu nu se prea recomanda aplicarea pe zone intinse de piele... sincer nu stiu ce sa-ti spun. Eu am mare incredere in pediatrul copiilor (si-a castigat-o), daca mi-ar prescrie i-as da. Dar daca n-as vedea nici o imbunatatire dupa 3 zile as opri.
Ce crema e? Cumva Elocom?

LauraB, mamica de la odisee spunea ca orice lotiune de la Aveeno merge bine la baietelul ei.
N-am idee cu unghiile, eu as merge la medic, ca daca ai deficiente, poate iti recomanda niste analize sau suplimente. Ceva vitamine mai iei? Ca medicul meu mi-a spus sa continui sa iau vitaminele prenatale si dupa ce nasc.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Seara buna!

mqqm, si eu stiu de cremele si dush-bad-urile de la Aveeno, cele ptr dermatita; in plus, poate sa incerci o perioada sa ii speli hainele cu cat mai putin detergent si sa il si schimbi pe cel ce il folosesti.
Au avut si Arturicii o dermatita si doar cu creme de-astea am scapat de ea;
Au si acum, de la frig, niste bubite insa tot cu crema Aveeno ii dau;

O seara faina tuturor,

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 30+

Mergi la inceput

Mersi, fetelor! Incerc sa vad daca merge sa hidratez si sa hidratez again. Donia si pediatrul nostru e cool, eu am o problema ca dpdv medical el aplica ce se stie si se recomanda, eu insa merg pe griji de genul... daca peste 10 ani se descopera nush ce. Dar ce face aceasta crema? Cum actioneaza si care sunt riscurile? Ai tu vre-un link sau dupa ce sa caut? Mai ales ca nu-l deranjeaza si nu s-au mai extins. Sunt multe, nu neaparat intinse, o pata nu are mai mult de 4cm/1cm, deci nu e toata suprafata.

LauraB, in La Romana ne ducem. Sper sa revenim cu bine, ultima exprienta m-a marcat vad. Am un pic de emotii cu bebelea, desi am fost in ro la mare cu D la aceeasi varsta, nu e la fel.

arturica, eu folosesc attitude, eco, light si fara parfum de cand s-a nascut. Gasesc trei explicatii: ori e de la chlorina de la aquaplay (dr a zis sa nu opresc), ori de la ceva hainute primite care desi noi au fost spalate cu alt detergent inainte, ori de la faptul ca transpira noaptea. Azi l-am dat cu shea butter sa il inmoi putin. Pana ma informez si ma socot ce strategie sa apuc. In cat timp ati scapat voi fara steriozi?

Haha, P face misto cica da-i acolo sa faca muschi...

pepit

Mergi la inceput

a, se poate sa fie din piscina

asa face nepotul meu; e mare, are 9 ani; intra in piscina blocului, iese, dus, totul ok si in cateva ore ii apar pe pulpe si apoi pe burta bubite....

nu mai stiu in cat timp am scapat cand erau bebei; insa acum le trece cu crema asta de la aveeno insa cum nu ii dau o zi iar au

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 30+

Mergi la inceput