Gravidute si mamici de Constanta (69)
Raspunsuri - Pagina 11
Aniska80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui many_bani Buna ziua, Am venit sa va aduc o veste,a nascut Ellanik. Mesaj de la ellanik "A VENIT BEBE, 4100GR,53CM, NOTA 10,CEZARIANA" O zi buna mami de Vlad (29.10.2009)Poze |
Ellanik deci am avut dreptate
,ai baut cafeaua la euromaterna!!!Felicitari,sa fiti sanatosi si fericiti!!!Pupici!!!Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&
29+cu
raluca30 spune:
Bravo ellanik!sa-ti traiasca baiatul,sa creasca mare ,destept,frumos si cu bani
!si sa va bucurati de el
!Eu sunt asa de fericita pentru tine ca as bea si o sampanie dar mai am de asteptat cu alcoolul![]()

13+
Ela31 spune:
Frumos cadou de 8 Martie ai primit Ellenik. Cel mai frumos martisor.
Sa te bucuri de el si sa fiti sanatosi.
DanaAlex spune:
La multi ani!!! sa fim fericite, sanatoase, iubite si tot ce ne mai dorim fiecare...distractie frumoasa !

Ela31 spune:
Din pacate iarna nu vrea sa ne paraseasca.
Asteptam cu nerabdare primavara si am dezgolit trandafirii care au deja frunzulite....
Sper sa fie ultima furie a iernii si o asteptam la sfarsitul anului.
Stefan Nicolae +34
Andreea Elena
DanaAlex spune:
asa e Ela, am auzit la tv ca dupa 20 martie isi reintra primavara in drepturi...sa speram
, la cum e afara, greu de crezut...
toate cele bune...

aaaa, am vazut ca urmezi tu cu nasterea, sarcina usoara in continuare...mai e putin 
larisel spune:
| citat din mesajul lui many_bani Buna ziua, Am venit sa va aduc o veste,a nascut Ellanik. Mesaj de la ellanik "A VENIT BEBE, 4100GR,53CM, NOTA 10,CEZARIANA" O zi buna mami de Vlad (29.10.2009)Poze |

Bravo ellanik! Bun-venit pe lume bb George Teodor! Sa cresti mare, frumos si deshtept si cum te mai vrea mami
din 09.12.2009
mami de Katya Natalia & Sofia Alenaamr tot 7 kile (din 23.5) + 1
...Target:
7+1+11(dinainte de II)=19 kg + nshpe mii de vergeturi
larisel spune:
| citat din mesajul lui raluca30 Bravo ellanik!sa-ti traiasca baiatul,sa creasca mare ,destept,frumos si cu bani !Eu sunt asa de fericita pentru tine ca as bea si o sampanie dar mai am de asteptat cu alcoolul![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 13+![]() |
Felicitari pt caruciorul bleu

...din 09.12.2009
mami de Katya Natalia & Sofia Alenaamr tot 7 kile (din 23.5) + 1
...Target:
7+1+11(dinainte de II)=19 kg + nshpe mii de vergeturi

Vlad (29.10.2009)