Gravidute si mamici de Constanta (69)
Raspunsuri - Pagina 10
madaluta spune:
elanik:
nastere usoaraaaa!!!!

ce dor imi mai era sa mai fac o galerie...
de-abia astept sa ne dai vestea cea mare....
Aniska80 spune:
Ellanik nastere usoara!!!Poate faci baietelul de 8 martie!!!![]()

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&
29+cu
ellanik spune:
Pai de 8 martie am termen si programare.Acum sa vedem daca mi se declanseaza travaliul.Desi,stiu ca suna prosteste...nu-mi dau seama daca sunt contractii de nastere sau....ele sunt dureroase dar nu asa...sa nu pot vorbi/respira/merge.Azi am avut greata mereu si cand am cate o contractie simt ca ma deranjeaza la burta.
Ela,Aniska,Madaluta saru'mana.

+39 cu
George-Theodor
Numai maine nu-i poimaine !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Aniska80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellanik Pai de 8 martie am termen si programare.Acum sa vedem daca mi se declanseaza travaliul.Desi,stiu ca suna prosteste...nu-mi dau seama daca sunt contractii de nastere sau....ele sunt dureroase dar nu asa...sa nu pot vorbi/respira/merge.Azi am avut greata mereu si cand am cate o contractie simt ca ma deranjeaza la burta. Ela,Aniska,Madaluta saru'mana. ![]() ![]() +39 cu George-Theodor Numai maine nu-i poimaine !!! Doamne ajuta! ![]() Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume! www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici |
Cred ca maine dimineata iti bei cafeaua cu moasa!!!
Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&
29+cu
ellanik spune:
Aniska, stii tu ceva si nu vrei sa-mi zici?Nasc la Euromaterna cu dna Lutescu.Vii cu noi la cafea?![]()
+39 cu
George-Theodor
Numai maine nu-i poimaine !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Aniska80 spune:
| citat din mesajul lui ellanik Aniska, stii tu ceva si nu vrei sa-mi zici?Nasc la Euromaterna cu dna Lutescu.Vii cu noi la cafea? +39 cu George-Theodor Numai maine nu-i poimaine !!! Doamne ajuta! ![]() Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume! www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici |
glumesc si eu!!!As veni dar nu pot pt ca ma vede dl Rusa....am fost pacienta lui dar m-am mutat de la dansul...si mi-e rusine!!!Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&
29+cu
DanaAlex spune:
| citat din mesajul lui ellanik Pai de 8 martie am termen si programare.Acum sa vedem daca mi se declanseaza travaliul.Desi,stiu ca suna prosteste...nu-mi dau seama daca sunt contractii de nastere sau....ele sunt dureroase dar nu asa...sa nu pot vorbi/respira/merge.Azi am avut greata mereu si cand am cate o contractie simt ca ma deranjeaza la burta. |
incurajari si galerie ... HAI ELLANIK !!!
sa ne scrii cand pleci spre spital, contractiilea alea de nu mai poti vorbi/respira/merge sunt intre dilatatie 6-8 si 10, asa ca ai tot timpul, stai acasa ajungi maxim la 4, dupa aia fuga sa-l primesti pe bebe...nasti natural spontan sau programat, daca e prima varianta apuca-te cu sotz de
, ajuta mult si usureaza fantastic nasterea...daca e cezariana, stai linistita pana la ziua programata...oricum ar fi, o sa fie super intalnirea dintre voi doi 
...curaj mamico...

vine
pregateste 

many_bani spune:
Buna ziua,
Am venit sa va aduc o veste,a nascut Ellanik.
Mesaj de la ellanik
"A VENIT BEBE, 4100GR,53CM, NOTA 10,CEZARIANA"
O zi buna
mami de
Vlad (29.10.2009)
Poze
madaluta spune:
| citat din mesajul lui many_bani Buna ziua, Am venit sa va aduc o veste,a nascut Ellanik. Mesaj de la ellanik "A VENIT BEBE, 4100GR,53CM, NOTA 10,CEZARIANA" O zi buna mami de Vlad (29.10.2009)Poze |
wow.. ce vete buna!!!!!!!!

bravo, felicitari! asa bb cu peronalitate ,da! S-o fi gandit baiatu:" cum sa ma nasc eu, ditamai barbatul de ziua femeii??"