Bobocei de sept-oct 2008 (251)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
Xor spune:
Hmm...PAREREA MEA este ca puii (de om sau nu) se nasc precum o carte cu filele nescrise...ei nu stiu ce inseamna binele si raul, TOTUL trebuie invatat si luat de la 0 (oarecum o forma de dresaj daca va place cuvantul asta)...daca lui i se pare un lucru bun ceea ce clar nu e, nu trebuie sa-i arat si sa-l invat ce e bine? clar incerc cu vorba buna , explicatiile, dar daca pe el il apuca isteria nu are nevoie de un time out pana cand va fi dispus sa ma asculte?
Dupa cum am spus si in postarea de ieri, sunt SIGURA ca fiecare dintre noi procedeaza asa cum considera ca este mai bine si este in beneficiul copiilor nostri...
Suntem cele mai bune mamici si avem cei mai minunati copii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Nocom spune:
alessia uite aici reteta:
CHIFTELUTE DE PUI LA CUPTOR
Ne trebuie:
cca 500 g piept de pui
2 cepe
5-6 catei de usturoi mari
1 ardei (optional)
2 oua
2 felii mari de paine
marar si patrunjel
sare, piper
Cum se face:
Se dau prin masina de tocat: pieptul de pui, ceapa, ardeiul si painea
(neinmuiata am pus-o eu pentru ca compozitia sa nu fie prea apoasa).
Amestecul rezultat se amesteca cu ouale, usturoiul pisat, verdeata, sare si piper.
babytza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Joy21
Asa mai merge. ![]() ![]() |
Si eu va arat bolovanul din Icoanei unde stateau fetele cand erau in Time-out .
![](icon_smile_big.gif)
Babytza si puii
![](hippi.gif)
![](copilas.gif)
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Muuh Ok, imi cer scuze tuturor celor care se simt lezati de folosirea expresiei "a dresa" in ceea ce priveste educatia unui copil. Nu editez mesajul initial, il las asa. |
Eu personal nu m-am simtit lezata chiar daca tind spre categoria celor care isi "dreseaza" copiii
![](icon_smile_big.gif)
Bitza felicitari pentru canini !!!!
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
Babytza si puii
![](hippi.gif)
![](copilas.gif)
andy_galro spune:
Neatza!
am fost ieri cu Andrei la dr si suntem pe Augmentin si Eurespal ca s-a agravat si tusea si mucii....facem tratamntul 4 zile si sa vedem...sper ca va fi mai bine dupa.
nu ma pot hotari ce pastilute sa dau comanda....C cold Plus sau Complete Flu care 4 Kids?? sau amandoua? voi ce ati luat si sunteti multumite?
multi pupici tuturor boboceilor si sanatate muciosilor
andy_galro spune:
bitza felicitari pentru canini....la noi au iesit maselele, urmeaza caninii
babytza te rog daca poti sa imi mai trimiti odata contul unde trebuie depusi banii ca mi-am inlocuit telefonul si nu mai am mesajele...scuze pentru deranj
Joy unde vad si eu poze cu Sofia?
andreutac ce mai faci cuscra? nu te-am mai "auzit" demult....sper ca sunteti bine...ce face printzesa?
laura, nocom, claudinna, ada, lumi, muhh, alessia
babytza spune:
Andy g eu le am pe ambele, insa Complete flu care sunt de la 2 ani in sus, le-am luat pentru Tina. Pentru David sunt celelalte.
Sanatate multa
Contul o sa il trimit tuturor dupa ce ne vine suma pe transport, cand stim exact cat avem fiecare. Ok ?
Nocom salvez si eu acum reteta de la Nikolici Zi-mi si mie, cum le bag la cuptor ? Le mai dau prin ceva , le pun cu ulei...sau cum ?
Babytza si puiiValentina
David
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nikolici/nikolici.jpg)
nikolici spune:
Bunnn, ma bucur mult ca s-au linistit spiritele negre si ca toata lumea e vesela.
As vrea sa precizez insa un lucru, personal am gasit benefic cate ceva de la fiecare postare a voastra, chiar daca gandim diferit sau poate ne mira, oripileaza uneori gandirea sau faptele unora dintre noi, as vrea sa discutam in continuare pe subiect, cum de ex. este educatia copiilor nostri.Suntem destul de mature ca sa alegem dintre randuri ceea ce este benefic puilor nostri.
Nu as vrea sa oprim discutii atat de importante, doar pentru ca s-au iscat mici comentarii malitioase.
E indicat sa nu jignim pe nimeni, sa nu tratam cu superioritate persoana care nu impartaseste aceleasi idei ca ale nostre, fiecare e liber sa-si expuna propria parere, este un forum public, mai mult este o comunitate frumoasa pe care noi toate am creat-o.
Hai sa fie pace in lume pe pamant!
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nikolici/nikolici.jpg)
nikolici spune:
alessia uite site-ul cu chiftelutze:
http://edithfrincu.blogspot.com/2008/11/chiftelute-de-pui-la-cuptor.html
iar eu dupa ce termin ciorbitza de vitel , voi face bulete de cascaval la cuptor, adica astea:
http://edithfrincu.blogspot.com/2009/03/bulete-de-cascaval-la-cuptor.html
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
bitza2008 spune:
Andy.g multa sanatate puiului!
Babytza
Am si eu o intrebare...A fost careva la homeopat pentru DA? I