Bobocei de sept-oct 2008 (251)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
bitza2008 spune:
Andy.p sunt pe contul comun aici
Nocom te invidiez A iesit si al 4-lea canin!!!!!Yupiiii
AMR-4 masele
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nikolici/nikolici.jpg)
nikolici spune:
muuh cum ti-a spus si piolica, si eu ti-am atacat forma nu continutul si nicidecum nu a fost atac la persoana.
Iar misto-ul de la sfasitul frazei pastreaza-l pentru tine, te caracterizeaza ironia.( acum este atac la persoana)
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nikolici/nikolici.jpg)
nikolici spune:
Si noi suntem cu muci, din pacate de ceva zile bune si nu ne mai trec.Am inteles ca poate fi o reactie adversa la priorix( rinoreea) si avem si 2 pete pe fatza rozalii, cat o amprenta de degetel, eu sper doar sa nu dam in alte chestii mai urate.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
alessia2005 spune:
Buna dimineata fetele..ce mai faceti?
Ati avut o noapte linistita?..Ce mai fac bolnaviorii?
Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
Muuh spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Joy21
'Neata! Nu ma infurii eu asa repede... Citand dictionarul am vrut doar sa-ti arat cat se poate de obiectiv cum mi-a sunat cuvantul folosit de tine. Aiurea. Folosirea de cuvinte peiorative in contextul respectiv mi s-a parut cel putin nejustificata. Nu m-am legat de alceva spus de tine si-ti respect dreptul la opinia personala. Cat despre empatie/simpatie etc, nu de aceea am dat reply. Probabil daca discutia s-ar fi purtat face-to-face nici nu s-ar fi ajuns aici (asa cum a spus si babytza). Victoria, mami de Anna Sofia mA fAc MaRe ![]() Sofia, 1 an si 5 luni ![]() "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
Evident ca nu s-ar fi ajuns aici. Cel putin eu nu as fi fost cu siguranta atat de vehementa si mi-ar fi fost mult mai usor sa imi expun argumentele. Lasa ca vine caldura si ne vedem in parc sa dezbatem, iti si arat coltul rusinii unde am stat cand eram mica.
![](icon_smile_big.gif)
Muuh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici muuh cum ti-a spus si piolica, si eu ti-am atacat forma nu continutul si nicidecum nu a fost atac la persoana. Iar misto-ul de la sfasitul frazei pastreaza-l pentru tine, te caracterizeaza ironia.( acum este atac la persoana) Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
Nu stiu daca ai vrut dar m-ai facut sa rad. Si e un ras onest si fara urma de ironie.
alessia2005 spune:
Baby boyimi pare bine ca sunteti bine..si noaptea a fost linistita...si..da..uite ca probabil pastilutele au fost grozave
Nikollicisanatate Karinutei...da...probabil o fi o reactie adversa a vaccinului..mai ales ca are si petele acele mentionate de tine...dar va trece vou...ca e vremea rece...
alessia2005 spune:
Nikollici..parca tu ai facut chiftelutele la cuptor nu?...off..ca trebuie sa caut acum site-ul acela...cred ca era la capitolul trecut nu?...ca nu ma prea pricep....
Muuh spune:
Ok, imi cer scuze tuturor celor care se simt lezati de folosirea expresiei "a dresa" in ceea ce priveste educatia unui copil. Nu editez mesajul initial, il las asa.
Joy21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Muuh Evident ca nu s-ar fi ajuns aici. Cel putin eu nu as fi fost cu siguranta atat de vehementa si mi-ar fi fost mult mai usor sa imi expun argumentele. Lasa ca vine caldura si ne vedem in parc sa dezbatem, iti si arat coltul rusinii unde am stat cand eram mica. ![]() Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |
Asa mai merge.
![](icon_smile.gif)
![](steagalb.gif)
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe
![](hippi.gif)
Sofia, 1 an si 5 luni
![](foto.gif)
David Lloyd George