Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (142)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
Magdone spune:
Va multumesc de urari si ganduri bune, pupici tuturor Adevarul ca si eu simt ca nu mai pot, mi s-a parut cea mai grea sarcina asta, poate nici corpul nu a fost refacut dupa a 2-a, si varsta si faptul ca nici nu prea fac miscare, sunt destule...
Gabitza, Simona, nici nu stiti ce bine va inteleg, si noi ne confruntam cu acceasi problema, nici nu stii cum sa procedezi mai bine, ca sa ii impaci pe amandoi. Si noi stam si ne gandim cum sa procedam ca nu le provocam cine stie ce traume la copii, ca numai la asta ma gandesc cel putin acum Razvan nici sa nu o vada pe Olivia, o impinge, o respinge, nu vrea deloc sa o tina in brate, si asta mica e moarta dupa el, toata ziua se duce la el sa-l pupe, sa-l ia in brate sa-l dragaleasca si el nimic
. Nu stiu care e cauza, ca nu afost deloc asa de la inceput, era f dragastos cu ea, o pupa, ii dadea sa manance etc. Cred ca schimbarea a intervenit in momentul in care Olivia a inceput sa mearga si sa ceara din jucariile lui, ca trebuie sa imparta cu ea, nici nu mai stiu ce sa mai cred.
Gabitza, iti trebuie o schimbare din rutina, o plecare undeva, sigur face minuni sa schimbi un pic atmosfera.
Simonix, si eu as fi plecat, daca stiam ca las copilul pe maini bune, asa ca nu-ti face procese de constiinta. Drum bun si distractie placuta!
Iar apropo de ce zicea mama ta, ca n-ar fi bine un copil acum, eu sunt de parere contrara, mai ales acum cand am vazut ce inseamna 2 copii. E mai bine sa fie diferenta mica intre ei, nici tu ca parinte nu te obisnuiesti cu ideea de copil unic, nici primul copil nu ajunge sa realizeze ce inseamna sa fie unic la parinti si apoi cand apare al doilea hodoronc tronc i se rastoarna universul si nici tu nu mai stii pe ce lume esti.
Citeam intr-o carte ce inseamna sa fii primul copil, al doilea, al treilea intr-o familie: primul se obisnuieste ca are de toate, ca i se cuvin multe si poate nu se mai zbate asa in viata sa obtina chestii, sa realizeze ceva, al doilea din contra e mai razbatator, se agita saracul sa nu fie lasat la o parte, obtine rezultate mai bune, si eu vad asta la Olivia, cand vede ca ii dam ceva lui Razvan (indiferent ce, de joaca de mancare, etc) nu se lasa pana nu are si ea si tipa si urla pana obtine, mai departe nu mai tin minte dar o sa recitesc cartea ca mi s-a parut interesanta.
MSBB, numai 3 poze??? bataita:) dar aveti ceva zapada, nu gluma.
mai fetelor, sa va zic ca la noi nu a nins aproape DELOC toata iarna??? nu am scos lopata din curte pana acum, asa ceva nu cred ca s-a mai pomenit de nu stiu cand, oricum noi ne bucuram, speram sa vina si primvara repede repede si sa fie caldaaaa.
v-am pupat fuug la munca.
Magda, 32+ cu Razvan (19 iulie 2003) si Olivia
(31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
Multumim de gandurile bune!
Ce sa facem, mergem inainte, trecem noi si peste asta. Cu antibioticul e greu ca nu vrea deloc sa-l ia, singura solutie a fost cu forta, unul il tine de maini si celalt i-l toarna ne gat, alta solutie nu a fost. O ora am stat si ne-am rugat de el, a scuipat tot (si nu prea avem destul, deci nu pre imi permit sa-l irosesc, ca nu mai vreau sa vad doctori o perioada), asa ca pana la urma i l-am dat cu forta si gata. Vad o ameliorare la pofta de mancare, ca tot ma plangeam, azi a papat un ou, doua felii de paine, un biberon de lapte un castronel cu fructe, (pana la ora 12) sunt tare fericita Plus tzatza la greu, ii dau tot inainte, cat vrea si cand vrea. M-am hotarat sa-i dau pana se intarca singur. Am sa incerc sa o tai ziua, eventual sa-i las numai o masa cand vine de la gradi. Azi noapte am dormit asa de bine, desi a stat agatat toata noaptea de ea, pur si simplu m-am relaxat si mi-am zis sa suga cat o vrea. Si in sfarsit am dormit si eu ca lumea. INanite ma trezeam, il vedeam la tzatza si ma apucau nervii si nu mai puteam dormi.
MsBB bine ai revenit! Ce frumos e la sanius! Noi nu mai avem curajul sa iesim mult si bine de acuma. Pana in aprilie nu mai scot copilul din casa.
Simo si Laura felicitari pentru decizia cu casuta! Cred ca abia asteptati sa locuiti impreuna.
Simonix go for it! Si mie mi s-a propus la servici un job cu deplasari, nu multe, din cand in cand. Am refuzat pentru ca Gabi lucreaza de noapte si nu are cine sta cu piticul. Ca de nu ar fi fost asta, as fi acceptat. Acum sunt super-depresata si eu cu iarna care nu se mai termina, munca de acasa, imi dau seama ca trec saptamani si eu nu vad pe nimeni si nu vorbesc cu nimeni decat cu Gabi si Patrick. Noi nu prea avem prieteni, al meu sot e putin anti-social asa, eu sunt opusul. Daca stiam ca e asa nu as mai fi acceptat sa lucrez de-acasa in veci. De-acuma nu prea pot sa dau inapoi. Astept si eu primavara sa ies putin, sa fac jogging, sa-mi iau bicicleta si i-podul si sa o tai in expeditii, pana vine piticul de la gradi. Si vreau sa-mi gasesc niste cursuri, sa ies, sa ma aerisesc, sa mai schimb si eu o vorba cu cineva.
Gabitapupici de la alta depresata, desi nu am doi bebei, imi inchipui cat e de greu. Speram sa vina si vremuri mai bune o data cu primavara. La noi Gabi e mana de fier si tot pe el il prefera! Pe mine ma ia la bataie de multe ori, nu stiu de unde a invatat, cred ca de la gradi. Il calc pe nervi cateodata, se vede, imi face bye=bye, adica sa ma duc de langa el. Taica-su insa e sufletul lui. NU ma stressez, e normal sa aiba preferinte. De iubit de iubeste pe amandoi la fel, insa cred ca e normal sa aiba afinitati cu personalitatea unuia dintre noi.
Esme bine ai revenit, felicitari pentru cetatenie!
Magdone deja 32 se de saptamani! Eu la 32 de saptamani imi tineam deja puiul in brate. De fapt mai mult statea la incubator, asa ca nu te sfatuiesc sa faci ca mine! Tare sunt curioasa daca e cu codite sau fara. Chiar, nume aveti pregatite? Cand povestesti de Olivia, tare imi vine si mie pofta de-o fetita! Si eu cred ca diferenta mica intre copii e foarte de dorit. De aceea imi doresc asa mult bebe2.
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Seara buna!
Vecina draga un pupicde la mine, sper sa fi mai trecut starea aia. Eu am vazut ca esti fff tacuta, dar stiu ca asa esti tu, desi esti 100% prezenta, iote ca m-am inselat. Toate trecem prin starile astea, mai ales cand lipseste soarele asta la greu... ce frumos mai era in primavara, cu Roata verde, copilasi cuminti (unii, adica nu R), mi-e tare dor de povestile noastre, de beut o cafea si-o vorba... poate cand vine mama, fugi de la job, bagam un shopping si-un starbuck ceva kids free. Si daca tot esti blue ia uite, ce ziuci de asta?
Doloress sanatate si refacere rapiiida! Uf, uf... eu sunt stresata si grabita cu intarcarea, ca ma gandesc ca daca raceste acum..se alege praful de ce-am muncit pana acum.
Laura asta-i expresia preferata si f uzitata de Robert "Gata??" cand ii bag ;ingura in fatza, cand il pedepsesc in patut si tot asa, spusa pe un tot angelic de ma topesc de fiecare data.
Simonacip m-ai ingrozit cu faza cu peumonia!! wow..prevenire, prevenire, prevenire, daca se poate..
vad ca a aparut din Moldova noastra si MsBB tu de ce ai lipsit atata? Ia sa nu se mai repete, da? E cam trit pe aici fara mes tale..ce mare s-a facut mandra!!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Lori, ce-mi lipsesc plimbarile noastre, vai Buuun ar fi la o cafea la mall.
Alaturi de SEBI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
Gabitza, imi pare tare rau ca treci prin asa perioada grea; dar, hai ca iarna-i aproape gata si o sa te simti mai bine cand poti sa iesi din casa. Victoria a cazut azi in casa! si si-a spart buzitza... are o buza a la Angelina Jolie...
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
seara buna fete dragi...ce vorbaraie aici, im place.
Nu fac conspect ca omul ca ma grabesc
Dar am admirat pozele lui MSBB si ale Gabitzei - mami...naravasi naravasi, dar frumosi, mai, baietii tai...parca merita toti nervii, nu-i asa?
Un si pentru DOloress ca vad ca si ea e cam depresata...Dar se va insanatosi Patrick si ai sa vezi ca te vei simti alt om.SI sotul meu e anti-social...dar rau de tot...si dupa 13 ani tot nu ma obinsuiesc cu el asa...
SImonixule, eu as pleca sigur iti spun. Asa eram si eu cind era david mic ma tot codeam, nu-mi conveneau plecarile la Bxl la 2 saptamini uneori...stateam putin,dar plecam la 5 dimineata intr-o zi si veneam a doua zi la 12.00-1 noaptea. Programul era c anuca in perete ca tb sa vina cineva sa ma ia de la aeroport, altfel ma jupuiau de bani taximetristi.APoi am plecat o sapt in Polonia. CInd m-am intors, David era de parca lipsisem o ora...SI eu m-am recreat. Mergi, va fi totul ok, sa n-ai nici un regret. De altfel, trebuie sa-ti lasi si tu baietii singuri...nah, ca baietii...
Magdone, acum realizez si eu ce putin mai ai...mama-mama...Doamne Ajuta ce pot sa spun!!! Sa fie bine!
Dana, sper sa ajungi la spaul ala si sa te relaxezi..nasol rau cu deplasarile sotului. AM noroc ca al meu nu prea are delegatii ca astea m-ar zapaci de cap...
Alysh...da am gasit ceva, in Prel Ghencea, aici linga noi ca stim zona, cartierul, e altceva...Inca nu e 100% batuta palma, doar asa am intins miinile fiecare sa pactizam...Fiecare e cu casa lui, nu stam laolalta...Dar sa vedem ce va iesi.Poate pina saptamina viitoare vom fi 100%
Desiree, ofof, imi pare rau de buza fetei. D-astea tot o sa avem..
Bratafel, sper sa treaca repede greturile..hai ca nu mai e mult deja..Oof, grea parte si asta.
Lorich, da asa e ..mai bine prevenire...si eu m-am ingrozit atunci..Brr!! Ma gindeam cum or arata plaminii copiilor mei? Ca au tot avut si ei episoade..
Lilly , nu stiam ca va merge la gradi in limba germana. Nu retinusem asta...dar bravo tie, mi se pare super..mai ales ca ea repeta cuvinte. Matei NU POATE. Deci pur si simplu nu poate, imi intoarce capul spre el uneori si se uita la gura mea sa vada cum pronunt, dar nu-i iese. TOt mama, tata, tete, toto...cam atit...ah, si baie..atit spune, incredibil ce putin vorbeste la virsta lui...
Luminel azi vine sotul? WOw, cred ca abia astepti...Sa petreceti frumos in seara asta!
Ylari ai shoppingarit pana la urma?
Na, ca tot am scris mult.
Si acum fug , mai am una alta pe aici de facut.
Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
Simonacip, shoppingaritul e programat ptr weekend!
Daca o fii fata cuminte (ceea ce nu cred) poate luam si pranzul si in oras!
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Desiree2002![]() ![]() _ Mami de Printesa Victoria Isabella ![]() Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
Oooof.. printzesa neastamparata!!! O pupacim pe buzitza senzuala!
Si ptr Doloress vreau sa spun ca ma gandesc la voi, e bine ca a papat azi. Si eu insist cu mancarea pe langa ea, dar in limita bunului simt, nu o fortez ca oricum daca nu vrea ea, nu vrea si gata.
Mai fetelor ma terminati cand aud de copii care spun si cuvinte din alte limbi
![](batutincap.gif)
![](batutincap.gif)
![](batutincap.gif)
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
![](images/user_woman.png)
Reallaura spune:
Seara buna scumpele
Am fost azi cu Mirci la cosmetica, m-am epilat, taiat varfurile ca nu se mai putea si ma simt tare bine. Pe 4 mergeam la dr si nu gaseam nici o solutie, dar uite ca ne-am inteles. Bine, a fost si B cu noi.
Nu am citit f atent, vreau sa dau un pusi mare GAbitzei, maine va fi mai bine!!
MAgdone si eu simt la fel, ca au fost prea apropiate sarcinile, ca nu mai rezist...HAi ca nu mai e mult!!
Ali pup. Sa pui poze cu baietelul frezat!
DOlores, Desiree sanatate multa la pitici!
Lorich si eu il pedepsesc punindu-l in pat, dar tr pazit ca saare! uuuf!
Esme ce vacanta frumoasa ati avut, te invidiez!
ma duc la culcare ca mor de somnic
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
28+
Ilinca Sabina