Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (142)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Un canibal la o morga:
- Vreau si eu un om.
Administratorul ingrozit:
- Vai domnule, nu se poate asa ceva!
- Va rog, vin dintr-o calatorie obositoare. Macar o mana!
- Nu se poate, domnule. Oamenii vin, iau mortii, ii ingroapa sau ii
incinereaza.
- Atunci da-mi si mie niste cenusa sa-mi fac un ness

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

de asta intrebai tu de ness? voiai sa ne servesti...

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

mi_bebelina: suc bea? incearca suc de portocale. sau iaurt. A mea face tot timpul de cateva ori pe zi. Dar bea apa. Si papa fructe.

Cu mancarea ehe...a mea e traditionalista. Nu accepta noul asa usor.
Bine la cate prostii fac .....saraca. Un scurt rezumat al weekendului culinar: Am facut sambata snitele la cuptor +cartofi copti: N-a gustat nici n-au iesit snitelele asa cum ma asteptam.desert: Budinca de fundite cu Branza dulce si stafide mi-a scuipat tot inclusiv stafidele care erau flebetea ei. duminica am facut somon la gratar cu mamaliga+ usturoi si a papat bine. Desert muffin putin pufosi si putin arsi cu ciocolata. Per total au iesit bine numai ca atunci cand i-am pus la cuptor s-au incinerat instantaneu- Nici nu i-a gustat. Cred ca are al 6-lea simt stie cand o otravesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetele!
Mi_bebelina, Eva face kk o data la 2 -3 zile. Pot sa spun ca situatia s-a ameliorat in sensul ca nu mai face pietre Facea un kk tareeee... Situatia s-a imbunatatit dupa ce am ajuns la urmatorul meniu zilnic: dimi banana coapta bine (nu in cuptor, coapta adik nu cruda) cu 1 lgt de miere, apoi 130 ml suc de portocale (portocala ca atare nu vrea) apoi mai bea pana la pranz 100 ml ceai de musetel. La pranz papa ciorba sau supa sau legume cu peste, etc, apoi o culc cu 120-150ml lapte. Cand se trezeste ii dau cereale de ovaz cu prune uscate (de la nestle) sau o alta mancarica, mazare, etc... apoi la urmatoarea masa paine cu unt si cu miere vreo 2 felii, dar cheia succesului cred ca e ceaiul de mustel, la greu. Ii si place. Si cerealele alea sunt bune. Altceva... nu stiu. Eu cred ca Eva are tranzitul lent. Aaaa, i-am mai dat siropel Lass baby, dar de vreo cateva luni nu i-am mai dat. Ma multumesc ca nu mai face tare-tare, ca era foarte iritata la fundic si are si un fel de hemoroid de acum 3-4 luni... Of
Imi pare rau ca suferiti de aceeasi chestie. Mareste volumul de lichide. zic si eu... si grasimile ajuta, untul, uleiul de masline. Scuze daca vb prostii. Dar zic si eu tot ce am aplicat cu Eva si uite ca e mai bine de ceva vreme. Nici supozitor n-am mai pus de mult.
Bafta

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

Citat:

Un canibal la o morga:
- Vreau si eu un om.
Administratorul ingrozit:
- Vai domnule, nu se poate asa ceva!
- Va rog, vin dintr-o calatorie obositoare. Macar o mana!
- Nu se poate, domnule. Oamenii vin, iau mortii, ii ingroapa sau ii
incinereaza.
- Atunci da-mi si mie niste cenusa sa-mi fac un ness

de asta intrebai tu de ness? voiai sa ne servesti...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Belleanne cum faci snitele-le la coptor?
De ce spui ca faci protii, ca sunt foarte yammy mancaricile alea, budinca cu branza si stafide vreau si eu sa fac! Merci de idee. Si taitei cu lapte, Luminel lasa-ma cu clatitele alea ca mi-a facut Iuby creerii tzambal sa-i fac clatite, si nu vreau ca stai prea mult in picioare si la mananci imediat! Mai bine niste pancake! Daca ati stii de cate ori am facut pancake-uri si nici acum n-am invatat reteta, mereu trebuie sa o scot de pe net! Belleane, muffins-urile le-ai facut de-alea de la dr oetcker? Am facut si eu o data ci tot perpelite mi-au iesit, cred ca trebuie tinute mai putin.

Pupici

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Ylari:Pai snitelele la cuptor dupa reteta bucataras.ro si cele de muffin de la edith's http://edithfrincu.blogspot.com/2009/08/muffins-pufosi-cu-ciocolata.html
De obicei eu le schimb cum mi se par mie mai bune. Dar la snitele cred ca nu a fost foarte bun pesmetul. Nu era facut de mine ci cumparat. Si la muffin am inlocuit ciocolata cu ciocolata alba jumi juma cu cea neagra. la gust au iesit bune dar cam uscate.

Mergi la inceput

Citat:

Ylari:Pai snitelele la cuptor dupa reteta bucataras.ro si cele de muffin de la edith's http://edithfrincu.blogspot.com/2009/08/muffins-pufosi-cu-ciocolata.html
De obicei eu le schimb cum mi se par mie mai bune. Dar la snitele cred ca nu a fost foarte bun pesmetul. Nu era facut de mine ci cumparat. Si la muffin am inlocuit ciocolata cu ciocolata alba jumi juma cu cea neagra. la gust au iesit bune dar cam uscate.

M-ai omoraaaat

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Piticul are pneumonie Nu pot sa cred ca il asculta 3 doctori si nici unul nu aude nimic. Intr-adevar piticul meu cum intra intr-un cabinet urla de se darama peretii, nu putem sa-l linistim cu nimic, totusi ma gandesc ca ei aud ceva acolo in stetoscopul ala! Asta e a noua zi cu febra, timp in care nimeni nu ne-a dat nimic. Si aseara a facut 40. S-a dus Gabi iar cu el la doctor, sa vedem ce ne da acum, dimineata am facut radiografia.
of, a mai avut cineva penumonie?

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Of,Doloress, pneumonie, cum naiba? Imi pare tare ra, nu stiu ce sfaturi sa-ti dau dar sunt revoltata de sistemul vostru medical. sunt total contra antibioticelor si a alopatelor in gral dar chiar sa tii un copil atatea zile cu febra....cat sa lasi si organismul ala de copil sa lupte? Va pup si sper sa scape Patrick repede!

Mi bebelina, noi rezolvam mereu cu suc de portocale...pe care in ultimul timp nu-l mai accepta dar am descoperit metoda de baut cu paiul si e innebunit, azi a baut un pahar jumate de suc facut in casa, bineinteles, nu-l mai opream.

LAurita, vreau si eu clatite.offf, am inceput sa bag la dulciuri...ca sparta

ALI, mami de Vlady si 20+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Piticul are pneumonie Nu pot sa cred ca il asculta 3 doctori si nici unul nu aude nimic. Intr-adevar piticul meu cum intra intr-un cabinet urla de se darama peretii, nu putem sa-l linistim cu nimic, totusi ma gandesc ca ei aud ceva acolo in stetoscopul ala! Asta e a noua zi cu febra, timp in care nimeni nu ne-a dat nimic. Si aseara a facut 40. S-a dus Gabi iar cu el la doctor, sa vedem ce ne da acum, dimineata am facut radiografia.
of, a mai avut cineva penumonie?

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"

Vai, Doloress, ce rau imi pare!!! ...ce nenorociti de doctori sunt si pe la voi...sa nu observe nimic!...
Eu am avut pneumonie acum 16 ani, imediat dupa ce am nascut baiatul...din gripa am dat in pneumonie acuta...nu vreau sa te sperii, dar eu am fost la un pas de moarte atunci...totusi, a avut si o parte buna patania asta: n-am mai racit rau deloc; in loc sa ma slabeasca, mi-a intarit sistemul imunitar...n-am mai stiut ce e aia gripa sau raceala de atunci...tin minte ca m-au tratat cu ampicilina injectabil si multe multe vitamine...
la DD sa-i treaca repede si o sa vezi ca o sa fie mai rezistent dupa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Doloress ce rau imi pare, ooof! SI mai spunem ca sunt mai buni drii acolo, ooof. Pe noi imediat ne-au internat cum am facut prima febra 39 si nu a ajuns la plamani. A ramas in stadiul de pneumonie interstitiala. SAnatate multa. la amandoi
Ali si eu mananc f ff multe dulciuri si f f mult in general. ce sa facem...scapam noi si de asta
Ma duc sa-l spal sa-l culc
nu a dormit nici 5 minute azi si e treaz de la 7!! mi-a scos perii albi

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 28+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput