Fulgusori de nov-dec 2009 (14)
Raspunsuri - Pagina 6
laviniablaga spune:
LA MULTE LUNITE
PENTRU SARBATORITII DE AZI
3 lunitze:
Dan Mihail de Dymomo
Mihai de Pyshko
2 lunitze
CHIARA ADA de AndreCluj
Maya Teodora de Biara
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
Avem 3 lunitze!!!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
tiusca spune:
Buna dimineata gagici!
Raportez si eu un bebe marait ieri!E prima oara cand mi-a facut asa.Am crezut ca il doare ceva.Dar burtica nu parea sa fie(nu-si freca piciorusele),pe la urechi l-am apasat si nu parea sa-l doara.Intr-un final a adormit si a dormit bine.Si la fel patesc si eu cu bebe la san.Ba il vrea ,ba isi intoarce capul.La fel am patit-o si cu Matei in perioada asta si ptr.ca eram mamica incepatoare am crezut ca nu mai vrea sanul si l-am trecut pe lapte praf.Rau am facut.De data asta stiu ca sunt doar toane de "varsta'.
Va pup si va urez o zi buna
Andrecluj spune:
Buna dimineata, Lavi multumim mult! Chiara e tare maraita, nici nu a dormit bine, sper sa fie doar de la vaccin. Va pup, sa aveti o zi usoara. Chiara Ada, vita mia Chiara creste
laviniablaga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Buna dimineata, Lavi multumim mult! Chiara e tare maraita, nici nu a dormit bine, sper sa fie doar de la vaccin. Va pup, sa aveti o zi usoara. Chiara Ada, vita mia Chiara creste |
Draga mea, sigur e de la vaccin. O sa treava! pup
Avem 3 lunitze!!!
RARES CRESTE
Alinus25 spune:
Hello fetele,
Va mai amintiti de noi?.
Imi pare rau ca nu ma reusit sa mai intru, dar am fost tare ocupati cu pregatirile. Duminica i-am tinut ziua Rianei, iar acum duminica ne pregatim de botez. Riana e racita, acuma e mai bine, Dragos se pare ca a scapat.
Shtephy mii de pupici ca te-ai gandit la noi. Multumesc pt urari. Cum sunt puisorii tai?
Am fost saptamana trecuta la vaccin, noi am facut Pentaximul, Dragos a fost tare marait dupa. L-a cantarit si avea 6,500 kg, de masurat a uitat sa-l masoare.
Cam astea sunt noutatile..... aaa si sa nu uit, m-am rasfatat si eu putin si mi-am schimbat coafura, m-am tuns si vopsit.
Va pup
laviniablaga spune:
Tiusica, eu il scot in fiecare zi afara...asa s-a obisnuit, daca nu il scot o zi e foarte agitat! Il imbrac putin mai gros si ne plimbam cu masina!
informatii despre SUGAR LA TREI LUNITZE!
Arata-mi lumea!
Bebelusul intra intr-o etapa activa de descoperiri fascinante. Este curios si interesat de tot ce il inconjoara, apuca obiectele si le duce la gura. Deja ai observat, probabil, ca este tot mai conectat cu lumea inconjuratoare si mai sensibil la schimbari.
Pe langa simtul tactil, bine dezvoltat inca din pantece, auzul, mirosul, limbajul sunt tot mai active si se dezvolta rapid. Desi bebelusul tau te recunostea de la bun inceput, acum se va vedea acest lucru. Te cauta cu privirea in incapere, intoarce capul dupa tine, isi agita mainile si picioarele de bucurie, zambeste, te priveste drept in ochi. Daca te aude vorbind el gangureste, daca-l privesti direct in ochi el se uita senin si fericit in ochii tai.
Mirosul tau ii este foarte cunoscut si il linisteste sa te stie alaturi. Acum, majoritatea bebelusilor zambesc persoanelor care incearca sa le intre in gratii prin zambete, cuvinte calde si alint. Totusi, pruncul tau s-ar putea sa-si manifeste deja preferintele, iar parintii sau cei care au grija de bebelus sunt cei mai importanti.
Vorbeste-mi!
Stiai ca cercetatorii au dovedit faptul ca toti copiii, in primele luni de viata, diferentiaza prin auz cu mult mai multe foneme decat exista în limba vorbita de cei din jur? Ei bine, asa este! Se pare ca exista o capacitate innascuta de a emite si diferentia sunetele. Dar pana va implini un an, copilul tau, la fel ca ceilalti, va pierde capacitatea de a diferentia fonemele inexistente in limba vorbita de mami si tati.
Micutul tau este foarte fericit cand iti aude vocea. Vorbeste-i cat mai mult. Interactiunea il ajuta sa-si dezvolte inteligenta. Cercetatorii sunt de parere ca parintii care vorbesc mult cu bebelusii lor au copii cu un IQ mai mare decat ceilalti, iar vocabularul lor este mai bogat. Cand iesiti la plimbare ai putea sa-i povestesti despre cele ce se vad: flori, copaci, nori, oameni etc. Desi inca nu poate sa reproduca cuvintele, ii dezvolti memoria. Va veni si vremea cand te va surprinde spunandu-ti toate cele pe care nu a reusit cu luni in urma sa le rosteasca.
Lauda-mi progresele!
Bebelusul tine strans jucaria care i se pune in mana. Jocul si jucariile il ajuta sa creasca, la fel ca hrana si apa, si ii dezvolta intelectul. Mainile sunt duse la gura, capul tinut la 90 de grade. Ochii lui urmaresc cu atentie obiectele care ii sunt prezentate. Copilul tau creste vazand cu ochii. Statisticile au identificat trasaturi comune si definitorii pentru fiecare etapa de crestere, dar nu uita ca evolutia bebelusului este una specifica fiecaruia in parte. Nu rata cele mai frumoase momente din viata pruncului tau si lauda-l pentru fiecare realizare. Te va rasplati cu un zambet larg, plin de dragoste.
Avem 3 lunitze!!!
RARES CRESTE
tiusca spune:
Pai Lavinia eu nu vreau cu masina sa-l plimb.Eu vreau sa-l tin la aer.Asa cu masina ne-am mai plimbat si noi.
laviniablaga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tiusca Pai Lavinia eu nu vreau cu masina sa-l plimb.Eu vreau sa-l tin la aer.Asa cu masina ne-am mai plimbat si noi. |
LA AER IL LAS 5 MINUTE, PANA SA NE URCAM IN MASINA!
Avem 3 lunitze!!!
RARES CRESTE
simina_kin spune:
Neata
Buna Lavi.....vai de pielea ta daca ai sa lipsesti in vreo dimineata
Da m-am linistit in privinta testului , dar tot ma intreb "ce-i cu mine?"...daca i-am zis med de fam ca am ameteli si stari de rau ma pus sa iau elevit..de parca nu sunt satula de el
da RamoC a plecat deja la Strehaia????
Vreau si eu sa ma duc sa-mi cumpar de imbracat de botezca mai am o saptamana la dispozitie , da n-am cu cine lasa fata
Ce ma sfatuiti??? sa o scot din casa pe gerul asta???Sa o car dupa mine prin magazine???????
fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!