Fulgusori de nov-dec 2009 (14)
Raspunsuri - Pagina 4
coquelicot spune:
Ce-mi plce de tine, cum imi demontezi fiecare temere
Pai si eu tot d-astia in ambalaj alb, doar ca inainte vedeam clar bobitele albe. Poate acum se agita mai mult si se freaca si bobitele se descompun intr-o pasta, zic si eu
Fetelor, sorry ca monopolizez forumul cu problema mea, sper sa nu va fi ascuns din cauza asta [flo
Citat: |
citat din mesajul lui DianaR Coquelicot, ce marca de pampersi folosesti? Eu folosesc Pampers premium care si nu ramane nimic consistent tot intra in scutec. Doar daca desfac scutecul in primul minut-doua de la kk gasesc ceva pe fundulet sa ma orientez. Si sigur nu e diaree. Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09) Filmulete |
mami de bebe MATEI (10.11.2009)
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui smaranditzaAndre, si eu i-as pune supozitor sau i-as da Panadol daca ar avea peste 37,5...mai ales acum, peste noapte...ca sa fiu linistita si sa nu fac planton langa patut. |
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui coquelicotFetelor, sorry ca monopolizez forumul cu problema mea, sper sa nu va fi ascuns din cauza asta [flo |
Ancutza_Bro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Iti multumesc si tie, noapte buna sa aveti Chiara Ada, vita mia Chiara creste |
noapte buna draguta
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
Ancutza_Bro spune:
Diana iti multumesc tare mult pentru raspuns, stiam eu ca ma pot baza pe tine
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
many_bani spune:
Diana iti multumesc si eu ptr. raspunsul la dilema cu vaccinurile
Fetelor ma duc sa incerc sa culc piscotelul care azi a fost tare marait, cred ca iar ne dau roata colicii, nu mi scapam
Pupici si noapte linistita
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
monis5 spune:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro Lumi, Monis, Diana ma bucur ca v-a placut filmuletul , va Monis decizia de suspendare o cer in original? asa o vor astia de la primarie oare? sper sa nu fiu prea cu intrebarea asta ... |
poti s-o ceri in original si ei sa-si pastreze copie. Daca sunt neprietenosi, atunci sa-ti pastreze ei originalul si tie sa-ti trimita copie cu stampila 'conform cu originalul' + semnatura.
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
poze de azi de ieri
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.
monis5 spune:
citat din mesajul lui dana n. Si inca ceva...nu stiu ce are, cand il alaptez impinge mamelonul afara si maraie. Deschide gurita ca si cum vrea sa suga...cand ii dau sanul iar il impinge...daca apas pe san eu, curge lapte. Deci este exclusa ideea ca nu ar mai lapte. |
Dana, asa a facut si Iuli azi. Intr-o sedinta de alaptat a scos sanul maraind, in alta tragea o data, scotea sanul, intorcea capul 2-3 secunde, apoi revenea la san, mai tragea o gura, scotea sanul, intorcea capul .... si toooot asa. Cand m-am plictisit (eu ), l-am pus pe pat, cand i-o fi foame sa ceara. Acum e la san inainte de somn si papa normal.
Eu am pus-o pe seama faptului ca incepe sa experimenteze diverse, nu mai e chiar la nivel numai si numai instictual. Si are si el diverse dispozitii . Bafta la dintzar
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
poze de azi de ieri
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.
Biara spune:
Buna seara si de la noi.
Dymomo sper ca nu gresesc si tu erai in cautarea un gastroenterolog pediatru?, Daca da pot sa ti-o recomand de la Cluj pe d-na dr. Margescu Camelia, lucreaza la pediatrie 2 in Cluj, daca vrei un numar de telefon te rog sa imi zici, mie mi-=a fost recomandata ca si pediatru de o prietena foarte buna care a avut probleme cu fetia de la nastere(
Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea
dana n. spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
Dana, asa a facut si Iuli azi. Intr-o sedinta de alaptat a scos sanul maraind, in alta tragea o data, scotea sanul, intorcea capul 2-3 secunde, apoi revenea la san, mai tragea o gura, scotea sanul, intorcea capul .... si toooot asa. Cand m-am plictisit (eu ), l-am pus pe pat, cand i-o fi foame sa ceara. Acum e la san inainte de somn si papa normal. Eu am pus-o pe seama faptului ca incepe sa experimenteze diverse, nu mai e chiar la nivel numai si numai instictual. Si are si el diverse dispozitii . Bafta la dintzar monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) poze de azi de ieri In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride. |
Dar al meu incepe si plange...de ieri imi face asa. La mesele din jurul orelor 17, 18 si 19, 20. Acum l-am alaptat si a adormit.
------------------------
Proaspata mamica de baietel!
Albume foto