Fulgusori de nov-dec 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR
[

Dana.n, il poti lua cu tine daca e bine imbracat si ferit cat de cat de aerul rece. Cand iti impingea mamelonul afara poate ca nu-i era foame. Sa te uiti si in gurita lui sa nu aibe candida (depozite albicioase pe limba si pe fata interna a obrajilor care se duc foarte greu si lasa pete rosii in loc) sau afte.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Diana, la inceput suge ceva, apoi incepe sa faca asa. Foame parca tot ii mai este. Ma voi uita in gurita...daca ma lasa.

------------------------
Proaspata mamica de baietel!

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Lumi, Monis, Diana ma bucur ca v-a placut filmuletul , va
Monis decizia de suspendare o cer in original? asa o vor astia de la primarie oare? sper sa nu fiu prea cu intrebarea asta ...

si mie imi place Alifantis, in special Decembre, o sa caut si eu albumul asta nou... cat despre guess who si locul potrivit , acum imi place pt ca am ascultat cu atentie versurile, la inceput nu mi-a placut...si imi mai place partea de inceput cu cantecelul ala vechi

Lili si eu ascult "saniuta"...nu stiu daca Sabinei ii place dar mie cu siguranta da

cristina_boc sa-ti traiasca micul crestin ...si eu am folosit Nidoflor la Sabina pt ca a avut multe bubite pe frunte intr-o perioada

Andre si eu am plans de mila cand i-a facut injectiile si de picioruse a tinut-o tati ca eu nu am avut curaj , asta e, totul e spre binele puiutilor si trebuie sa le facem si pe astea

Lavinia felicitari pt Rares cel cuminte care a papat din tzitzi cu probleme

dymomo ma scuzi daca ai mai spus asta dar imi poti explica si mie ce inseamna "kk prost"?

Diana am vazut ca i-ai scris lui Dymomo de produsele lactate care ar putea dauna la bebe prin alergenii care trec in lapte...pai eu beau lapte zilnic si mananc sana foarte mult , o fi rau?

Stephy am pupat-o ...pupam si noi fratiorii iubareti (am vizionat pozici frumoase) sanatate multa

Lavi pt Rares mare si voinic!

Laurairina si eu sunt din clubul tau...Sabina doarme de la 2 jumate noaptea pana pe la 5-6 cand papa o tura iar la ora 8 e treaza de-a binelea, trebuie sa o ridic pt ca altfel face scandal

Simina ma bucur ca ti-a iesit testul cum ai vrut...am vazut-o pe Maya in actiune...o dulceata

Lylyana este criminal Alexandru...cum rade el in hohote...Sabina mea abia daca se hilizeste putin dar nu a ras asa niciodata...astept momentul ...

intrebare intrebatoare: au vreo legatura cerceii cu vaccinul?

adica eu as vrea sa ii pun cercelusi (aia medicinali deocamdata)...are o saptamana de la vaccin si imi zicea cineva ca nu se pun decat la o luna dupa vaccin sau cu o luna inainte de vaccin

tare as vrea sa ii pun cand implineste 3 luni (adica peste o saptamana)

va rog sa imi spuneti parerea voastra, ar conta mult ca sa ma pot hotara ce fac ...

ANCA mamica fericita de SABINA IOANA

Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Coquelicot, ce marca de pampersi folosesti? Eu folosesc Pampers premium care si nu ramane nimic consistent tot intra in scutec. Doar daca desfac scutecul in primul minut-doua de la kk gasesc ceva pe fundulet sa ma orientez. Si sigur nu e diaree.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

eu folosesc pampers normal (marimea 3) si tot timpul gasesc pampersul plin, e adevarat ca o schimb imediat, poate nu are timp sa absoarba scutecul...Sabina face mereu kk inchis la culoare, un verde inchis parca, cateodata portocaliu inchis, dar e mereu moale, cand ii desfac pampersul sta intr-o balta de kk ... asa a facut de cand am nascut-o... e rau?

Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Brointrebare intrebatoare: au vreo legatura cerceii cu vaccinul?adica eu as vrea sa ii pun cercelusi (aia medicinali deocamdata)...are o saptamana de la vaccin si imi zicea cineva ca nu se pun decat dupa o luna dupa vaccin sau cu o luna inainte de vaccin tare as vrea sa ii pun cand implineste 3 luni (adica peste o saptamana)va rog sa imi spuneti parerea voastra, ar conta mult ca sa ma pot hotara ce fac ...
Am citit si eu ceva, am intrebat ieri la vaccin si mi-a spus ca nu se pot gauri urechile decat dupa nu stiu care vaccin, pentru ca da nu stiu ce. Te-am lamurit cred, nu? Ideea e ca exista un vaccin care are legatura cu gauritul urechilor, dar cred ca Diana te poate lamuri care anume. Pitica mea cred ca a facut febra, 38,2 rectal, din care scad 0,5 parca. Oare sa ii dau sa nu Paracetamol?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Buna fetelor, am trecut si noi cu bine peste botez, a fost fff cuminte la biserica nu a scos nici un sunet, nu s-a agitat deloc. La restaurant a fost cuminte 2 ore dupa care a plans foarte mult si apoi a adormit. In rest dormim mai mult ziua (cred ca am scapat de colici) si am inceput sa ii scot din picaturile pentru colici si vad ca nu se agita, iar noaptea dormim foarte bine ne trezim numai o data sa papam si ne culcam din nou.
Am reusit si eu sa dau jos un singur kg.e cam putin dat incet reusesc sper sa dau jos mai multe si sa ajung la cate am avut inainte de a ramane gravida.

ALI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
intrebare intrebatoare: au vreo legatura cerceii cu vaccinul?
adica eu as vrea sa ii pun cercelusi (aia medicinali deocamdata)...are o saptamana de la vaccin si imi zicea cineva ca nu se pun decat dupa o luna dupa vaccin sau cu o luna inainte de vaccin
tare as vrea sa ii pun cand implineste 3 luni (adica peste o saptamana)
va rog sa imi spuneti parerea voastra, ar conta mult ca sa ma pot hotara ce fac ...

Am citit si eu ceva, am intrebat ieri la vaccin si mi-a spus ca nu se pot gauri urechile decat dupa nu stiu care vaccin, pentru ca da nu stiu ce. Te-am lamurit cred, nu? Ideea e ca exista un vaccin care are legatura cu gauritul urechilor, dar cred ca Diana te poate lamuri care anume.

Pitica mea cred ca a facut febra, 38,2 rectal, din care scad 0,5 parca. Oare sa ii dau sa nu Paracetamol?

merci de raspuns...astept sa ma lamureasca si Diana

eu stiu ca e febra daca depaseste 37,5-37,6...daca scazi 0.5 din 38.2 e 37,7...cred ca poti sa ii pui un supozitor ca sa fii linistita

Fulgusorul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Broeu stiu ca e febra daca depaseste 37,5-37,6...daca scazi 0.5 din 38.2 e 37,7...cred ca poti sa ii pui un supozitor ca sa fii linistita
multumesc Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Din ce stiu eu, dupa vaccinul antipoliomielitic ORAL nu sunt permise injectiile INTRAMUSCULARE ptr ca lezarea muschiului duce la paralizia grupei musculare respective. Acum nu se mai face antipolio oral ci doar injectabil care este fabricat cu virus omorat. Deci riscul de paralizie dispare, sunt permise injectiile intramusculare. Plus ca lobul urechii nu are muschi asa ca nu ai ce leza. Deci in opinia mea nu vad de ce nu ati face gauri in urechi.

Ancutza, laptele trebuie evitat de mamele care alapteaza si au copii cu alergie la proteinele laptelui de vaca sau antecedente in familie ptr asa ceva. Se mai spune ca laptele de vaca consumat de mama poate cauza colici la bebe probabil prin mecanismul asta alergic. Pampersul normal nu absoarbe deloc kk, doar componenta lichida din el daca sta mai mult timp, stiu de la Vlad si Timeea ca reuseam si eu sa le vad kk. La asta premium se absoarbe si kk asta pastos, probabil bobitele nu reuseste sa le absoarba...

Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

SIMINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Ali, felicitari pt kg dat jos!

Andre, si eu i-as pune supozitor sau i-as da Panadol daca ar avea peste 37,5...mai ales acum, peste noapte...ca sa fiu linistita si sa nu fac planton langa patut.

Lylyana, super filmuletul cu baietelul tau vesel
Si al meu are momente de ras in hohote cand ne jucam; i-am tot facut poze, dar nu stiu cum nu mi-a trecut prin cap sa-l filmez Se pare ca mi s-a atrofiat si ultimul neuron ramas Asa ca, mersi de idee

Diana, atunci cu ce putem manca cerealele? Cu iaurt? Sau si asta produce colici? (de care cred ca am scapat de vreo saptamana...si mi-e teama sa nu revina )
Apropo, voi ce mai faceti de mancare? Ca eu sunt intr-o lipsa crunta de idei. Nu vreau retete dietetice, pt ca sotul e slab, nu-i trebuie lui slabit , iar de gatit in doua reprize nu ma tin balamalele.
Ma duc sa arunc o privire pe la sectiunea "la bucatarie", ca efectiv nu stiu ce sa mai gatesc.

noapte buna!

Mergi la inceput