Fulgusori de nov-dec 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

dymomo, ce puternica si rezistenta esti tu! Prin multe mai aveti de trecut! Sa dea Domnul sa gasiti un medic bun, care sa va ajute. Multa sanatate va dorim

Simina
, nici eu nu inteleg de ce ti-a dat Cezarette daca nu alaptezi. Wow...ce emotii ne-ai dat acum...ne mai tii si in suspans pana vii cu testul ala

Ieri am facut si noi vaccinul. Am citit ca si Laurairina si inca cineva (nu mai tin minte cine ) au facut ieri. De fapt, scrisesem si un ditamai mesajul ieri dupa ce ne-am intors de la vaccin, dar nu eram logata, s-a sters totul si nu am mai avut nervi sa o iau da capo al fine.

Timi al meu a fost foarte cuminte la vaccin. Sotul l-a tinut, ca eu nu m-am putut uita Nu a scos nici macar un sunet; eu stateam inca cu spatele, iar sotul incepuse sa-l imbrace. Nici nu mi-am dat seama ca s-a terminat totul asa repede...tot asteptam sa aud tipetele Nici pe drum si nici acasa nu a plans, ci a fost doar putin mai marait si a refuzat sa suga din pozitia obisnuita la sanul stang. Astfel ca, a trebuit sa incerc o pozitie noua
Si eu i-am dat Panadol baby cand s-a trezit, pentru ca era cam calduta fruntea. Azi-noapte nu i-am mai dat Panadol, si nici dimineata, iar azi la amiaza am vazut ca din nou ii ardea fruntea (inainte sa adoarma), asa ca nu l-am mai dezbracat sa ii masor temperatura, ci i-am dat din nou Panadol.

A, si o veste nu tocmai buna: azi am observat ca mi s-a desfacut putin operatia. Adica, sa ma explic: de cateva zile tot vedeam ca aprox. un cm de pe linia operatiei este mai rosu. Azi noapte cand m-am dus la baie, am vazut pe marginea de sus a chilotului (bine ca era alb si am vazut) niste punctulete mici de sange. Azi am facut dus fierbinte, si cand am stors putin acolo a curs ceva, ca un fel de puroi Am sunat medicul imediat, si mi-a zis sa nu ma alarmez, sa dau cu spray Oxycort ca imi va trece.
Deci, adio exercitii ...si fara astea...adio slabit , ca de la dulciuri cam greu ma abtin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Smaranditza, nu s-a desfacut operatia ai facut un granulom de fir. Adica o reactie inflamatorie locala la ceva corp strain (rest de fir de obicei). Se face un pic rosu, se aduna un pic de puroi steril (adica fara bacterii) se deschide si se elimina odata cu corpul strain. Deci n-are legatura cu exerticiile.

Liliana, ce fain rade, super!

Simina, esti f bine protejata cu cerazette si daca nu alaptezi. Conditia e sa le iei continuu fara pauza. Daca ai procedat asa slabe sanse sa fi gravida.

RamonaC, te pup si te imbratisez cu drag si te rog sa nu mai fi suparata!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Simina, esti f bine protejata cu cerazette si daca nu alaptezi. Conditia e sa le iei continuu fara pauza. Daca ai procedat asa slabe sanse sa fi gravida.

RamonaC, te pup si te imbratisez cu drag si te rog sa nu mai fi suparata!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Asa le-am luat, iar trecerea la celelalte am facut-o tot fara pauza..asa scria pe prospect
Trebuie sa ajunga sotul acasa si-mi aduce test (a zis ca a glumit ca nu-mi ia)

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Buna seara!

Noi suntem mai bine. Astazi temperatura a stagnat la 37,5 masurata rectal. Sper sa nu mai avem surprize la noapte.
Am o nedumerire...maine am programare la stomatolog. Pe David nu am cu cine sa il las acasa. Oare il pot lua cu mine daca il imbrac bine? Sau reapare febra?

Si inca ceva...nu stiu ce are, cand il alaptez impinge mamelonul afara si maraie. Deschide gurita ca si cum vrea sa suga...cand ii dau sanul iar il impinge...daca apas pe san eu, curge lapte. Deci este exclusa ideea ca nu as mai avea lapte.

Lylyana, pupam puiul zambaret.

------------------------
Proaspata mamica de baietel!

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Diana, multumesc mult pentru explicatii. Se poate sa fi facut acest granulom in conditiile in care am fire din acelea care se absorb?
Nu stiu ce e cu corpul asta al meu ca si la operatia de apendicita (acum vreo 10 ani), la fel am patit: s-a inflamat si puroia, incat m-au tinut 2 saptamani in spital, si in fiecare dimineata imi tot apasau operatia si storceau puroiul. (scuze pt detaliile gretoase ). Pana la urma, mi-au dat drumul acasa, dar am mai mers zilnic la pansat inca o saptamana.
Oare e de vina corpul meu, daca asa greu se reface dupa operatie, si se tot infecteaza?

Ma duc ca trebuie sa-i facem baitza la Timi.

Mergi la inceput

Smaranditza, pai nu-i la fel de loc. Atunci a fost infectie cu puroi dat de bacterii, acum e o reactie sterila, fara bacterii, desi a iesit "puroi". Si la piele tot fire resorbabile ti-au pus?

Dana.n, il poti lua cu tine daca e bine imbracat si ferit cat de cat de aerul rece. Cand iti impingea mamelonul afara poate ca nu-i era foame. Sa te uiti si in gurita lui sa nu aibe candida (depozite albicioase pe limba si pe fata interna a obrajilor care se duc foarte greu si lasa pete rosii in loc) sau afte.

Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Rezultat : negativ

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Diana, multumesc
NU, nu am facut Rotarix.
Am fost la medic si imi spunes ca ea nu da antibiotic la cazuri d-astea decat daca e diaree. Ei, kk al nostru este cam diareic, se si absoarbe tot in scutec, nu ramane nimic consistent - e cam ca intre diarhea si mucus stool din pozele prezentate pe site-ul ala.Si asta nu mereu. Culoarea variaza.
Oricum, antibiograma aia avea 2 antibiotice foarte puternice, neindicatela copii, ca fiind singurele nerezistente. A ramas sa fac o alta antibiograma cu spectru mult mai larg ( e o metoda mai complexa) ca sa stim cum actionam daca persista scaunele diareice. NU ii dam nimic pana atunci.
Foarte interesanta mi se pare treaba cu laptele de inceput si cel gras-hranitor. Adica, o stiam dar acum am facut legatura cu kk cu diverse culori si consistente.SI mi se pare chiar pertinenta explicatia de vreme ce Matei are kk de peste noapte galben (masa de seara este intotdeauna din sani mai goi)iar in timpul noptii se trezeste si bea doar un pic de lapte, de sete, atunci cand sanii mei explodeaza. So, atunci ar lua laptele ala cu multa lactoza.

Si am inceput sa renunt la lapte dar o sa tai si alte lactate caci ele reprzinta hrana mea in principal... asa am mancat mai mereu.. sa vedem ce se intampla. SI aici ceva interesant- Matei a inceput sa fie mai balos de ceva vreme.

mami de bebe MATEI (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

simina, pot sa spun: "Felicitari?"

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Coquelicot, ce marca de pampersi folosesti? Eu folosesc Pampers premium care si nu ramane nimic consistent tot intra in scutec. Doar daca desfac scutecul in primul minut-doua de la kk gasesc ceva pe fundulet sa ma orientez. Si sigur nu e diaree.

Filmulete

Mergi la inceput