Fulgusori de nov-dec 2009 (14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Felicitari lavinia. Esti tare. Eu una am renuntat la master dupa prima sesiune din cauze de stat la pat in sarcina. dar nu-mi parea rau.
Lumi noi ar trebui sa mergem in februarie dar la dr in cabinet era asa frig ancat asteptam zile mai calde.
Plange asa ca fug.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

fetelor, multumesc pt. comentariile la poze, is toata mandra de fiica-mea.

din pacate ziua cat e treaza ma cam solicita si nu prea am timp de stat pe net, mai citesc cu ea in brate, insa nu prea pot scrie cu o mana... plus ca e din ce in ce mai greu s-o tin mult in brate, ca e grelutza de-acuma.

shtephy - pupam familia racita, sa treaca repede. aveti grija de voi

simina - spor la cumparaturi, sa ne arati ce ti-ai luat.

crissa - si fiica-mea varsa destul de mult, dupa mese destul de dese, insa nu-mi fac probleme, probabil au mancat prea mult, is lacomi. da-i in continuare sa pape si se va mari in felul asta si productia de laptic. bine ca este.

dymomo - multa sanatate puiului greu incercat. si eu zic sa insisti cu tzatza, cred ca asta v-ar rezolva toate problemele.

RamoC - ne va fi dor de tine.

Diana - faina relatarea despre prietena ta. insa stau si ma gandesc daca nu suntem noi putin exagerate cu grija asta ca bebeii nu papa destul. daca le-ar fi foarte foame, oare nu ar papa?
oare nu e posibil ca si insistenta asta a mamei in privinta alimentatiei copilului sa duca la probleme alimentare mai tarziu? (asta excluzand cazurile in care copilul nu are pofta de mancare din cauza vreunei boli).

Ancutza - ma gandeam ca o data ce si-au format un program de somn, nu mai avem probleme cu trezitul (sau cu lipsa de somn) noaptea, insa se pare ca nu e asa... sper ca la noapte sa nu se repete povestea.

lavi - felicitari pt. reusita la examen

Lalu pt. cele doua lunite. si a mea se framanta tare la san, isi face masaj cu tzatza pe fatza... si-o baga si-n ochi... mai suge, mai molfaie tzatza (mai ales ziua), mai sta, vorbeste, rade, se incrunta, ce mai, o intreaga filosofie suptul asta...

miany - bafta la examene. pupici lui Davidelu'

ionela - tocmai ma intrebam de ce nu mai scrii. voi ce faceti, sunteti bine?

Andre - si cum faceti sa va incalziti? sper sa reparati repede centrala. noi n-avem centrala, insa oricum e bine sa ai un back-up, asa ca acum vreo 2 sapt. ne-am luat un calorifer electric, just in case...

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

simina - spor la cumparaturi, sa ne arati ce ti-ai luat.

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

....pana acu mi-am luat ciu-ciuuu
A venit sotul acasa si a zis ca mai bine ne iubim decat sa iesim pe gerul asta
Cica ne ducem in Unirii pe la ora 7 cand vine mama
Va zic de acum ca n-am idee ce sa-mi cumpar.....(rochie sau fusta exclusoricum).Vroiam pantaloni 3/4 da asa se imbraca nasa

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Ramonika, multumim de intrebare. Mihnea e bine, mai face mofturele.... dar e cumintel...
Eu cred ca iar incep sa am probleme cu imunitatea.... si de aici lipsa de chef pt forum. Citesc dar am o stare de nervozitate accentuata. Am facut un urcior care nu doar ca nu trece cu nimic dar parca se agraveaza. de fapt cred ca e de la medicamentele folosite ... banui o reactie alergica la ele, apoi ma paste o raceala si m-am capatat cu o afta. Am ochii fff umflati si ma dispera ... nici nu ma pot privi in oglinda. In fine... sper sa treaca .
Tati de Mihnea e pe picior de plecare... facem bagaje... si asta ma intristeaza si mai rau... Apar eu pe sapt viitoare .... asa vorbareata cum ma stiti.... sper.... dupa ce s-or mai linisti apele pe aici

Va pup pe toate fara exceptie ( nu retin, s-a elucidat cui viram banii pentru drepturi de autor?)

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Eheee...eu sunt avansata nene....am primit deja 3 alocatii si 1 indemnizatie...si ce-mi place ca am bancomatul la scara

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Ma, ce contine "setul de bebelusi Klorane"??????.........asta-i premiul nostru de la DC pt povestea nasterii.......asteptam sa ajunga coletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonikaAndre - si cum faceti sa va incalziti? sper sa reparati repede centrala. noi n-avem centrala, insa oricum e bine sa ai un back-up, asa ca acum vreo 2 sapt. ne-am luat un calorifer electric, just in case...
Apoi am dat drumul la cuptor, pitica e pe masa de la bucatarie pe post de friptura. daca nu vine azi nimeni la reparat, desi stau bine la capitolul "trafic de influenta", ne mutam la o vecina. de grija Stephy, Miany Si voua multumim de grija Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Fetele din Iasi

Stit cumva un stomatolog bun si care sa nu fie exagerat la preturi?
Apreciez orice informatie,o doare o masea pe mama,si as vrea sa o trimit cat mai repede la stomatolog.

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Dymomo Ai vazut ca ai PM? Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ionela, nu esti singura cu stare de nervi si agitatie accentuata..si eu sunt la fel, si la stari de astea dau iama in mancare..nu va imaginati acu ce fac..Sunt in fata unui castron mare de popcorn..stiu, va dau voie sa trimiteti cireduta de purcelusi..apoi ma apuca nervii ca nu reusessc sa ma abtin
Pentru cei certati cu kg cum is eu, mancarea e un adevarat drog..mai rau de fapt decat drogurile. E drept ca nu beau cafea, nu fumez..nu am nici un viciu...dulciurile Si doar ce imi zicea Diana macar sa ma abtin de la ele

Andre
, ce tare esti la faza cu traficu de influenta Sper sa functioneze bine traficu acu cu centrala voastra buboasa..Si..deci peste inca o luna deja esti in grande Italia, ce mistoooooooo.....vreau si eu o inghetata adevarata de la o gelaterie de acolo , ca tare imi mai lipseste, si o briosaaaaaaaa calda cu un capuccino , si ...deh..ar fi multe care imi lipsesc mie de la italica..

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput