Cazare Sinaia

Cazare Sinaia | Autor: Marox

Link direct la acest mesaj

In aprilie venim pentru 2 saptamini in Romānia si am vrea sa petrecem vreo 3 zile la Sinaia. De ce neaparat Sinaia si de ce nu altceva, chiar de pe Valea Prahovei? Pt ca se ajunge cu trenul din Bucuresti si nu dureaza mult calatoria, pentru ca nu vrem sa inchiriem masina, pt ca avem cu ce ne ocupa timpul in astea 3 zile.

Intrebarea mea este: imi poate recomanda cineva un hotel sau o vila nu departe de gara si in care sa fie conditii decente? M-am uitat pe internet, oferta pare foarte bogata si pozele atragatoare, dar n-as vrea sa ramin doar cu admiratul pozelor, iar realitatea sa fie alta. Inca un lucru: cind este specificat in anunt "camera dubla" cite persoane pot intra?

Multumesc anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Arunca un ochi la Vila Splendid; cred ca nu o sa va para rau; noi mergem in fiecare an din 2005, si au camerele mari, mai ales cea tripla; Succes, si daca te hotarasti sa stai in vila asta, dupa concediu da-mi un feed-back; Succes,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Multumesc, Kita ! M-am uitat pe "cazari.ro", e convenabil ca localizare si arata bine in poze. Am notat sugestia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

am fost la vila Splendid si chiar mi a placut...recoman

Mergi la inceput