Club chic(28)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

sali cred ca vorbim de doua lucruri diferite: eu de o fiola cum am primit eu de pe thedcourt parfum si tu despre alta ..acu o sa vedem noi ce iese ...ma gandesc sa pulverizez intr-o punga si sa inchid etans punga si in felul asta nu se pierde ...ca daca dau pufuri pe vata esarfe si alte alea nu ajunge ce trebuie la tine ...

cu ce vrei sa schimbi allure ? la ce te-ai gandit ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

sali cred ca vorbim de doua lucruri diferite: eu de o fiola cum am primit eu de pe thedcourt parfum si tu despre alta ..acu o sa vedem noi ce iese ...ma gandesc sa pulverizez intr-o punga si sa inchid etans punga si in felul asta nu se pierde ...ca daca dau pufuri pe vata esarfe si alte alea nu ajunge ce trebuie la tine ...

cu ce vrei sa schimbi allure ? la ce te-ai gandit ?

da, fiola din aceea am pregatit!
crezi ca poti pune?

nu pot sa zic cu ce vreau sa il schimb, ca nu e unul anume, cu ceva care imi place, daca vad pe aici ceva ca se scoate la bursa!
eu as vrea multe dar deocamdata nu am vazut nimic pe bursa care sa imi placa! si bineinteles, sa fie si respectiva dispusa sa ia Allure S, altfel degeaba mi-ar placea mie ceva ce se scoate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

[purple]da, fiola din aceea am pregatit!
crezi ca poti pune?

da eu cred ca pot ...tre sa pot !

Citat:
eu as vrea multe dar deocamdata nu am vazut nimic pe bursa care sa imi placa!

si care s alea multe ca e interesant de stiut?

Mergi la inceput

parfumatelor, vad ca fragrancex, daca se incordeaza, poate sa trimita si mai repede!

am luat acum de la posta JACOMO - Silences Purple , expediat de fragrancex atentie ! pe 28 ianuarie!

in conditiile in care ANGEL LA ROSE, expediat cam in 5-6 ianuarie , inca nu a ajuns! si nici OPIUM-Poesie de Chine, expediat pe 25 ian., tot inainte de Jacomo!

mei, cred ca JACOMO a luat-o pe scurtatura, ca altfel nu imi explic !

imi amintesc ce a spus cait,ca a comandat pe fragrancex 2 parfumuri in aceeasi zi si au sosit la diferenta de o saptamana !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

sali vrea tom ford tobacco vanille, dar nu vrea sa recunoasca

Mergi la inceput

ce faci sali? ne tii asa in suspans? vezi ca ma trec caldurile toate

cum e parfumul?

aseara am dat cu tabacco pe incheietura mainii, pt cateva ore e asa puternic si se simte tabacul, dar dupa cateva ore ramane o vanile asa de delicatastii tu de ce m-am dat cu el, of, of

Mergi la inceput

Citat:

[purple]

mei, cred ca JACOMO a luat-o pe scurtatura, ca altfel nu imi explic !

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

cum nu-ti explici? nu le-ai scris vreun e-mail (sau un PM)in care sa-i scuturi putin, sa le spui cat esti de frustrata ca se misca ca melcul?

Mergi la inceput

dana, nu va tin in suspans, dar asa cum am spus, acest parfum ( jacomo) nu e pt mine, deci nu il pot deschide.
l-am mirosit mai demult si am zis ( eu si toata lumea ) ca este Addict Dior mai ieftin.

teo, as vrea ALIEN( mi-a dat geniest microbul si rose il intretine) , Chanel Chance( edp daca se poate), CASCADE - Chopard, Tom Ford, cum zice dana !

desi in afara de Cascade, nu stiu cum miroase nici unul!

ma gandeam sa fac schimb cu fragrancex, e acolo un ALIEN la 60 ml, ultimul pe stoc( am urmarit de ieri si s-aau vandut ca painea calda) , la 72 de dolari!
dar nu cred ca vrea fragrancex!
Sensuell-ul e luat de la concurenta, de pe bigdiscount, prin babanu! eeeeeeei, ce vremuri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Va invit cu drag la un nou capitol29

Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput