Club chic(28)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

sali, crap de invidie, vreu eu samsara cadouuuuu!!!!

nu am primit decat cel mult de 3 ori in viata mea parfumuri cadou, trebuie sa mi le cumpar singura, tu ai primit mai multe!!!

ce-i drept, mai primeam si eu in tineretile mele, dar acum, de cand cu menopauza asta, se intampla, nu zic ca nu, dar din ce in ce mai rar!

faza e ca eu nici macar nu am pomenit de samsara, nici pe forum, nici in Pm cu nimeni, am zis doar ca l-am avut, nu ca il mai vreau !
de aici pana la un complot e cale lunga....vezi sa nu primesti si tu vreun Pm, ai putea fi acuzata ca ai incercat sa mi faci lipeala cu samsara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

sali draga mea cred ca ma paste si pe mine menopauza, am calduri, ma ingras, jur ca de la aer si nu de la dulciuri

sper sa nu fiu hartuita ca am fosti colegi de facultate in Cluj si urgent ii rog sa deschida o ancheta a la Gestapo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Uff c se intampla cu clubul chic..
Dana stai linistita nu mi-l mai trimita pentru ca nu aveai prea mult din el si nici nu se stie daca viitoare ajunge.Asa ca daca pana la sf lui martie cand ajung eu in RO mai ai vreun puf poate imi trimiti acolo daca nu asta e..pas de chance.

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:

nu am primit decat cel mult de 3 ori in viata mea parfumuri cadou, trebuie sa mi le cumpar singura, tu ai primit mai multe!!!

ce-i drept, mai primeam si eu in tineretile mele, dar acum, de cand cu menopauza asta, se intampla, nu zic ca nu, dar din ce in ce mai rar!

faza e ca eu nici macar nu am pomenit de samsara, nici pe forum, nici in Pm cu nimeni, am zis doar ca l-am avut, nu ca il mai vreau !
de aici pana la un complot e cale lunga....vezi sa nu primesti si tu vreun Pm, ai putea fi acuzata ca ai incercat sa mi faci lipeala cu samsara!

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Maaamaaa...Cred ca ne apuca pe toate menopauza,ca am nisteee calduriiii...
Am senzatia ca in viitor ne vom numi Menopauza Club...
Pupici,parfumatelor,si nu va necajiti...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carina85

Citat:

Citat:

Am senzatia ca in viitor ne vom numi Menopauza Club...Pupici,parfumatelor,si nu va necajiti...

chiar acum nu, dar peste vreo zece ani aceasta idee va fi realista , nu fantezista!

carina, ce umor poti sa ai !

maine dimineata iti las ceva pe forum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui carina85

Citat:

Citat:

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Am senzatia ca in viitor ne vom numi Menopauza Club...Pupici,parfumatelor,si nu va necajiti...

chiar acum nu, dar peste vreo zece ani aceasta idee va fi realista , nu fantezista!

carina, ce umor poti sa ai !

maine dimineata iti las ceva pe forum!

Pai,chiar astept ,draga mea...ca mai era un pic ,si faceam si eu scandal pt ca ma simt neglijata...
Sa aveti vise frumoaseee...

Mergi la inceput

hai buna dimineata!

nu dau muzica, dau o reclama care pe mine m-a facut sa zambesc de dimineata! ce sigur pe el e tipul !

nu stiu daca vreau ca my man sa miroase a old spice, dar in mod sigur asa vreau sa arate !
tre' sa-l glazurez in ciocolata!

http://www.youtube.com/watch?v=owGykVbfgUE&feature=channel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

sali daca te ocupi de ce nu trebuie vezi ce patesti ? te ia cu menopauza ! ai zis ca mi trimiti un recipient ca sa ti trimit black orchild ...cred ca o sa ti trimit eu intr-un recipient de la tratamentul homeopat da sa l verific cu apa inainte sa vad daaca tine ...
MI-AM LUAT ORHIDEE VERDEEEEEEEE ! miine o pun ...ca aseara eram prea "esuberesaltata" sa mai am putere sa fac poze .......

fetele unde sunteti sa deschideti capitol nou ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Is it hot in here or is it just me?

20+ si in culmea fericirii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

sali daca te ocupi de ce nu trebuie vezi ce patesti ? te ia cu menopauza ! ai zis ca mi trimiti un recipient ca sa ti trimit black orchild ...cred ca o sa ti trimit eu intr-un recipient de la tratamentul homeopat da sa l verific cu apa inainte sa vad daaca tine ...
MI-AM LUAT ORHIDEE VERDEEEEEEEE ! miine o pun ...ca aseara eram prea "esuberesaltata" sa mai am putere sa fac poze .......

fetele unde sunteti sa deschideti capitol nou ?

teo, am fiola goala pregatita deo saptamana in sertar, gata spre a fi trimisa!
insa tot nu pot sa mi imaginez cum o sa poti pune !

pune orhideea ,ca vreau sa vad verde in fata ochilor!

Mergi la inceput