Club chic(28)
Raspunsuri - Pagina 20
chiquitita spune:
danamiha, ID de mess e esentedelux1 ?
Edit: gata am comandat, daca zici ca e serios , joi comanda, luni primeste si mi-l trimite. Sper sa nu am surprize.
oricum te anunt
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
sanse spune:
Citat: |
fetelor, care dintre voi e amatoare chanel no.5 EDP?...e luat din franta,din parfumerie...si din sticla de 100 ml sunt consumati doar 20, deci 80 ml disponibili. ... |
Rrraluca daca vrei la schimb cu Samsara 100 edp..
ID la esente... Esentedelux Parfumuri.
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
danamiha spune:
sanse, ID-ul ala e deja plin, nu mai are loc pe lista
a, deci tu esti "mancatoare de Chanel 5" sau doar asa...ocazional
chiquitita, asteptam impresii
cine stie, sa deschida un nou capitol, va rog
Rrraluca spune:
sanse nu stiu cum miroase ...cand am timp dau o fuga in prima parfumerie,si iti dau un raspuns,ok? fetelor, am gasit ceva nou..cel putin pentru mine www.lookfantastic.com si am gasit tom ford-black orchid...cine ma poate ajuta sa-mi spuna cum miroase?!?!?..ideea e ca am incercat sa comand,m-am inregistrat, mi l-am adaugat in cos..si cand sa "proceed" la checkout..nimic...care incearca sa ma anunte daca reuseste, nu neaparat sa comande, macar sa simuleze, sa imi dau seama ce fac rau de nu reusesc sa trec de shipping?!?!?
sali spune:
citat din mesajul lui geniest Sali...lasa ca asteptarea ta o sa merite. O sa vezi ca tu introduci codul si-ti spune ca este corect. |
nici o sansa, al meu este TESTER !
dana , studiaza in voie :
http://cgi.ebay.co.uk/100-AUTH-TORRENTE-LOR-70ml-EDP-NATURAL-SPRAY-SEALED_W0QQitemZ250574260000QQcmdZViewItemQQptZUK_Health_Beauty_Fragrances_Women_s_Fragrances_PP?hash=item3a5763c720
ma gandesc sa dau/schimb Chanel ALLURE SENSUELLE EDP( a fost de 100 ml mai sunt vreo 70-75 ml) daca apare pe aici ceva reciproc avantajos pt ambele parti contractante!
reamintesc pt BURSA : SERPENTINE apa de parfum ( Roberto Cavalli )
sali spune:
citat din mesajul lui Rrraluca sali pe ce-l dai la schimb? |
exact pe ce am spus: pe ceva reciproc avantajos pt ambele parti contractante.
si de la chanel, pe aproape oricare in afara de No 5 si Mademoiselle, le-am avut si nu le mai vreau.
danamiha spune:
Madame Sali, nu am stiut ca ai folosit Mademoiselle
nu imi place, l-am testat de multe ori