Club chic(28)
Raspunsuri - Pagina 16
mephala30 spune:
Completez putin, ca-l am sub nas pe T.F:
e un parfum puternic,oriental, cu personalitate, miroase plicul, si felicitarea, punguta si esarfa. Asa, in tonuri diferite, insa mentinand aceeasi linie. Parc-as pluti cu Aladin pe covorasul zburator, .
Incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult...
cait spune:
Dana tot nu a ajuns::
Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#
carina85 spune:
Geniest,"La multi ani!" pentru sotiorul tau!!
Sa fiti sanatosi si sa traiti fericiti pana la adanci batraneti!
Si asteptam cu nerabdare sa ne spui daca i-a placut parfumul (si daca ti-a placut si tie...)...
Multa sanatate bolnavioarelor-parfumatelor!
danamiha spune:
geniest, e deja 6 februarie??? ce repede trece timpul!
La Multi Ani sotului tau, sa va bucurati unul de altul si impreuna de puiul vostru drag toata viata voastra
abia astept sa vad daca trece testul Alienul pe care l-ai luat
mephala
cait, plicurile au fost puse impreuna la posta, adica unul pt mephala si unul pt tine.
daca nu ajunge iti trimit altul, nu te necaji.
geniest spune:
...nu-mi vine sa cred. M-am speriat cand am vazut ca urarile erau pentru mine. Multumesc mult de tot. Mi-ati facut o mare surpriza...stateam linistita si citeam ce a-ti mai scris cand, deodata, zice Carina de sot, apoi Dana....uau...
Cadourile le-am desfacut aseara....si, bineinteles ca am avut grija sa pastrez ambalajul parfumului, iar acum imi tot bat capul sa gasesc unde trebuie introdus acel cod. Am gasit 6 cifre gravate finut pe sticla, langa pulverizator, insa nu stiu unde sa le introduc.
Asa ca Rose daca ai putintica vreme plizzzzz....ajuta-ma. Codul este 611209. Parfumul este Ice Man.
Da, ii place cum mirose si-mi place si mie acum. Oricum el l-a mirosit in Mariannaud acum ceva timp si s-a aratat fff incantat (ceea ce nu prea se-ntampla de obicei). Mie nu prea mi-a placut atunci. Insa descrierea de pe cutie e super: an extreme fragrance, powerful and glacial. An Eau de Toilette like a caffeine kick, a truly icy electroshock....
Mie mi-a placut asta cu electrosocul
Va pup si multumesc mult pentru ca v-ati adus aminte.
rose_selavie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui geniest ...nu-mi vine sa cred. M-am speriat cand am vazut ca urarile erau pentru mine. Multumesc mult de tot. Mi-ati facut o mare surpriza...stateam linistita si citeam ce a-ti mai scris cand, deodata, zice Carina de sot, apoi Dana....uau... Cadourile le-am desfacut aseara....si, bineinteles ca am avut grija sa pastrez ambalajul parfumului, iar acum imi tot bat capul sa gasesc unde trebuie introdus acel cod. Am gasit 6 cifre gravate finut pe sticla, langa pulverizator, insa nu stiu unde sa le introduc. Asa ca Rose daca ai putintica vreme plizzzzz....ajuta-ma. Codul este 611209. Parfumul este Ice Man. Da, ii place cum mirose si-mi place si mie acum. Oricum el l-a mirosit in Mariannaud acum ceva timp si s-a aratat fff incantat (ceea ce nu prea se-ntampla de obicei). Mie nu prea mi-a placut atunci. Insa descrierea de pe cutie e super: an extreme fragrance, powerful and glacial. An Eau de Toilette like a caffeine kick, a truly icy electroshock.... Mie mi-a placut asta cu electrosocul Va pup si multumesc mult pentru ca v-ati adus aminte. |
Geniest toate cele bune sotului tau!
Codul personal se afla pe capacul cutiei in interior nu pe sticla si e compus la mine dintr-o cifra + 7 litere de tipar. Te duci pe adresa:
http://www.circle.thierrymugler.com/#/login
selectezi Romania si introduci codul din cutie...cam asta e tot, apoi urmezi pasii mai departe, iti cer un e-mail adress si adresa de acasa pt ca vor sa-ti trimita tot felul de reclame si mostre.
Dana uite ca nu mai retin sa fi incercat acel Lutens de care ma intrebi cu lamaie, nici n-am mai iesit din casa decat drumuri scurte, n-am ajuns la parfumerii saptamana asta. Am sa merg luni si il voi cauta.
20+ si in culmea fericirii
mihaeladm spune:
Geniest, sa-ti traiasca sotul!
Toate urarile de bine!
Ma bucur sa aud ca te bucuri de parfumul barbatesc.
rose_selavie spune:
Dana am testat Fleurs de Citronnier Lutens!!
Recunosc ca acesta mi-a scapat pana acum, nu stiam deloc cum este si ma bucur ca l-am incercat azi.
Ca o prima impresie, acum dupa cc 2 ore jumate de cand l-am "pufait" pe incheietura + cartonas pot sa zic ca in deschidere primele note mi s-au parut f verzi, ierboase, racoritoare, gen Cristalle Chanel si sotul care era cu mine a zis la fel ca se aseamana putin.
Dar apoi totul dispare ca prin vraja, toata verdeata si bruma proaspata se transforma intr-un buchet floral delicat dulce si exotic in care se amesteca si note de lamaie si miere. Miroase f intens pe piele, semn ca e din clasa celor tari. Te rog mai da-mi pe PM adresa sa-ti trimit un puf .
20+ si in culmea fericirii
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rose_selavie Dana am testat Fleurs de Citronnier Lutens!! Recunosc ca acesta mi-a scapat pana acum, nu stiam deloc cum este si ma bucur ca l-am incercat azi. Ca o prima impresie, acum dupa cc 2 ore jumate de cand l-am "pufait" pe incheietura + cartonas pot sa zic ca in deschidere primele note mi s-au parut f verzi, ierboase, racoritoare, gen Cristalle Chanel si sotul care era cu mine a zis la fel ca se aseamana putin. Dar apoi totul dispare ca prin vraja, toata verdeata si bruma proaspata se transforma intr-un buchet floral delicat dulce si exotic in care se amesteca si note de lamaie si miere. Miroase f intens pe piele, semn ca e din clasa celor tari. Te rog mai da-mi pe PM adresa sa-ti trimit un puf . 20+ si in culmea fericirii |
rose, draga mea ce rapida esti
ma bucur ca esti incantata de el.
trebuie sa recunosc ca si mie mi-a scapat (pe langa multe, multe altele), dar carina l-a mentionat asa ca atunci cand am auzit de lamaie am devenit curioasa. mie imi plac vanilatele si lamaioasele
geniest spune:
Va multumesc in numele sotului pentru urarile de bine.
Sper sa ne fie bine tuturor, sa fim sanatosi si sa ne bucuram de o viata cat mai linistita.
In alta ordine de idei, cred ca iar am dat-o in bara cu mister Mugler. Pe cutie (pe clapeta) am gasit o insiruire de cifre insa nu vrea sub nicio forma sa-mi spuna ca e corect.
Deci AORO.RO: NU !!!
Se pare ca trebuie sa-l caut pe Mugler cel original prin Franta ca altfel nu ma onoreaza