Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

multumesc mult de primire. sunteti tare dragute. promit sa revin cu ceva poze.
Cornelia, sper ca fetele din Cta sunt bine. imi pare rau ca ai probleme cu baietelul, o sa fie bine.
Nelia, si eu te stiu. ca si pe multe fete de aici.
urez sarbatorita
si felicitari ChrisDun pt aniversare.
nu am mai masurat dra curand. avea 17,5kg si 112-113cm, parca la inceputul lui dec. nascuta pe 2iul.
Mikka, si Oani e la categ fulg. dar arata bine,subtitica si armonioasa. asa era si sotul meu: 60kg la 1.84cm si eu cica eram subtirica tare cand eram mica.
Olga, corkoniens deci, rudele tale super cantat accentul de Cork. trebui sa iti ajustezi urechea pe frecventa lot
Oana, imi pare rau ca Alex tuseste.
dimineata asta si dra mea era fonfaita, infundata. un pic ragusita si a avut o stare subfebrila. acum vad ca ii curgea un pic nasul. nu a facut febra, dar tot am servit-o cu niste ambroxol si calpol. si am masat-o cu Vaporub. si am vazut ca nu mai am Karvol.
legat de irish, au inceput cu carduri cu poze: culorile intai si cateva cuvinte.
BTW: Adriana/ blackpanterro, felicitari pt sarcina. stiu ca s-a mutat de la noi la voi, nu stiu daca mai scrie aici.
mi-e tare somn, scuze de omiteri. gata fug.
nopate buna

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Emaaimee, n-a mai scris nici la noi Adriana de multa vreme, nu prea a fost pe aceeasi lungime de unda cu noi cred. Am vazut-o pe la alte subiecte si din semnatura ei am inteles ca este iar graviduta.

Oana, cum tuseste Alex? Tuse uscata? Expectoreaza? La voi acolo nu se practica aerosolii? Ca noi intr-o perioada din asta cu tuse am inceput sa-i facem aerosoli lui Andrei, ca ne disperase. Mi s-a parut ca i-a facut bine atunci.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

Dam si noi raportul#536;sara are 1.20 si vreo 22 kg...ne imbracam cu hainute de 7-8 ani.
Si David este inalt.Are vreo 98 cm la 1 an si 10 luni. lui ii iau hainute de 3 ani :).
Cu mancatul nu stam nici noi prea grozav si cred ca din cauza gradinitei. Am impresia ca acolo nu prea mananca si de aici a venit si inchiderea poftei de mancare. Avea zile cand pur si simplu daca nu ii dadeam de mancare ea nu cerea toata ziua. Am inceput sa ii dau niste vitamine si a inceput sa pape mai bine.Si mai am o beleacu ea#536; ca nu vrea sa guste/incerce nimic nou.daca s-ar putea sa pape numai piure cu friptura i sos de rosii cred ca ar fi f fericita.Si eventual uneori ciulama de ciuperci .Astea sunt preferatele ei.In rest. cu rugaminti, santaje , amenintari...Eu ii tai desertul cand nu mananca si deseori da rezultate...
David este f pofticioa si deschis sa incerce noutati.Si mananca spre fericirea mea multe fructe si legume.pana si cartof crud a mancat odata. Sar in schimb ar manca numai dulciuri. A indopat-o ta'su cu ciocolata si de aici acest prost obicei ...
Cornelia...iti inteleg disperarea.Si pe mine ma apuca cand vedeam ca sara nu mananca si aruncam mancarea la gunoi. Nici nu ma stiam ce sa ii gatesc. Incearca sa ii faci o cura de vitamine si poate ceva de la plafar imp viermisorilor ...Eu am incercat-o si pe asta.Dar doar putin timp ca Sara intre timp si-a mai revenit.
Cam atat despre noi

P.S La multi ani Adina! sa fii fericita si sa te bucuri de familia ta frumoasa.
Sanatate lui Alex, Onixone. Are dreptate gabitza.Incearca aerosolii.Sunt buni.Ii poti face chiar si numai cu ser fiziologic si tot il ajuta.

Mami de Sara si David
www.adelebijou.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Neata!

Ema, da, balerine le facem pe mitzele noastre

Cornelia, Robotzica, eu nu fac nimic ca s-o conving sa manance, pt ca e pofticioasa, vrea de toate, vrea pana si aluat crud ca sa vada cum e . Si la gradi mananca bine de toate, doar ficat nu prea serveste si o inteleg, ca nu-i place oricui. De dormit nu prea mai doarme la gradi, dar... se culca mai devreme seara. Si da, mai nou se scrie 'niciun', 'nicio'

Mariana

Oana, si a mea tuseste dar nu f tare, am inceput sa ii dau pastile cu propolis, de-alea tip bomboane, se cheama Propolets fara zahar, si a reactionast f bine la ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Ema:vapor rub....sunt satula de el...daca il mai miros cred ca si vomit.Doctorii de acolo cum sunt?Ca aici in Uk.Iti dau paracetamol idiferent ce ai?

Gabitzam: cand seaca cand expectoranta.Dar aseara la culcare...a avut o criza de tuse.Ma duc acum la un plafar sa ii iau sirop de patlagina.Poate...poate!!!

Fii-miu are 107cm.Cam micut vad...
edit: Gabitzam....eram eu sa zic ce aerosoli se poarta aici...dar mi-e rusine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Oana, multa sanatate lui Alex! Foarte pacatoasa tusea asta. Eu am probleme cu Maria de ani de zile. La noi nu functioneaza mai nimic . La 3 ani doar predmisonul a mers. Totusi nu am ajuns la pufuri. Anul asta abia s-a potolit. Imi varsa de doua ori pe noapte de la tuse si nu dormeam nici eu nici ea.

Pupici si pofta buna celor care au nevoie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Daca-i vorba de tuse, ma inscriu. Si eu si copiii. Oana, ce povestesti tu avem eu si Sergiu de 2 saptamani - cand seaca, cand productiva, si cu crize de nu mai avem aer. Iulia o are productiva, dar cu niste sunete de magarus din cand in cand (nu stiu cum sa descriu altfel). Ne-am dus toti la dr. si concluzia a fost ca la Sergiu e din cauza gatului, eu si Iulia suntem "atinse" la plaman si acum luam in gasca antibiotice.

Emaaimee, bine ai venit!

LA multi ani Adina si Saryta! Sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de lucruri bune!

Inaltime cam 110, greutate 24. De cand a venit iarna si nu s-a mai plimbat cu bicicleta, a pus rapid 2 kg.

Cornelia, de ce mergi cu Vladimir la kinetoterapie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Ada: l-am verificat luni la plamani, in gura s-a uitat si pieptul l-a ascultat(ce rimeaza).Nu are nimic zic ei.

deci pana acum sa inteleg ca fii-miu e cel mai mic de inaltime?
in scoala I-VIII la sport am fost intotdeauna ultima in rand(deci cea mai mica).recent m-am intalnit cu fata care era prima in rand...si sunt mai inalta decat ea.HAHAHA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Mai fetelor eu nu stiu cand aveti voi timp de depresii si cu doi copii in jur, ca mie cu unu si nu-mi ajunge timpul de nici o culoare…

Gabitzam, asa cum au spus si celalalte fete, copii trebuie invatati sa se joace, trebuie explicat, cauta jocuri simple la care port participa amandoi. Cauta-I ceva activitati lui Andrei dupamasa sau in weekend, o data mergi tu cu el si aveti doar timpul vostru, o data Costi si tu ai timpul tau cu Raducu, in care sa stai cu ei, nu faci altceva, ce vor ei. Mergi la film cu Andrei, dupa la o prajiturica, faceti ceva, timp in care sa se simta special fiecare dintre ei.
Iar din cand in cand pentru moralul tau, lasa facebook-ul … da-l incolo ca-I mancator de timp … ia o baby sitter la copii si iesi cu Costi, chiar daca e vorba doar de o plimbare, o cina linistita, film, orice. Parintii au si ei nevoie de timpul lor .

Welcome to our group, emaaimee, sedere cat mai lunga si placuta. Panteruta cat si OanaC sunt amble gravid. Le mai vad ca scriu pe la grupul americancelor.

“La Multi Ani!” Adina & Mariana, sanatate., fericire si numai bucurii alaturi de toti cei dragi voua.

Multa sanatate Sergiu, Lili & gagalica mica si scumpa, Stefan al Corneliei, Carina, si tuturor care se lupta cu viroze, raceli, etc.

OanaEnglezoaica, multa sanatate lui Alex, asa am avut si noi in toamna, mai bine de-o luna, nu scapam de ea, doar stilul se schimba. Eram déjà la capatul rabdarii si eu, dar si Patrick. Cum am scapat de ea …. Cele 9 zile in Mexic, de cum am ajuns acola, s-a simtit imbunatatirea. Propane-I barbatului reteta …

Nici noi nu stam f. bine la capitolul sanatate, acum avem sinus infection si la urechiute… dar de data asta sunt mai mult ca sigur ca ni se trage de la bazin, fiindca ultima data a facut cam multe sarituri in apa de pe plaforma, iar apoi n-a avut rabdare sa se usuce cum trebuie. Chit ca am iesit cu caciulita pe cap, 2 minute pana la masina, se pare ca l-a prins.
Suntem pe antibiotic, sper ca pana-n weekend sa fie bine, sa putem merge la ski, caci tocmai ce am facut rost de niste zapada proaspata
Mai nou Patrick nu mai doarme de amiaza, nici la daycare, nici acasa, deci ajunge in pat la ora 8:30 p.m. Duminica a skiat de la ora 11:30 a.m. pana la 5 p.m. cu o jumtate de ora de pauza … La 5 p.m. efectiv trageam de el caci pe mine nu ma mai tineau talpile din cauza claparilor, si el … five more times mommy, pleaseeee.
A primit un premiu de la salvamont fiindca skiaza atat de bine si safe ..de care e tare mandru , iar mie mi-a cerscut pipota cand urcam cu teleski-ul, cu un tatic si baietelul de vre-o 6 ½ anisori. Iar pe sub noi a trecut Patrick cu tati, iar taticul il dadea exemplu copilului pe fiu –meu si se tot minuna de el… La cobarare … i-am spus ca-I my son … Adevarul ca merge f.f.f bine : http://www.dropshots.com/newmami2005#date/2010-02-07/14:39:34

Olguto, lui Patrick chiar ii place ski-ul si il prinde foarte bine. El nu se mai da plecat de pe partie, nici macar o singura data nu s-a plans ca-l dor picioarele, ca-l strang claparii, ca una, alata cum se intampla de obicei cu copii. Daca Mayei, nu-I place lasa fata in pace. Sa faca ceea ce I se potriveste, ceea ce ii face placere. Important e sa faca sport, nu ce fel de sport.
Ma bucur mult ca ai reusit sa mai intri pe la noi. Cum a fost in vacant ? unde sunt pozele ... le tot astept ...
Noi mergem la Mount Holly, au cateva partii bunicele pentru Michigan. Ma rog sunt mai mult niste dealuri mai mari, nu le putem numi munti, dar e Ok pentru noi si Patrick.
De accord cu tine, ca e una din cele mai usoare ierni de cand am venit pe continental asta. Una din cele mai usoare in zona noastra, caci se pare ca prin alte locuri … le-a dat ceva bataie de cap anul asta.

Nici Patrick nu e inalt (nici n-are cui sa-I semene prea inalt ) e undeva la 106 cm si 17 kg ! Eu sunt foarte multumita , exact ca si Gabitzam, stress-ul meu sunt kg in plus, nu ca-I prea slab. Eu am fost grasa de cand am fost mica (imi facea mama haine la comanda ca sa ma cuprinda peste burtica) … si asa am ramas, toata viata, oricat ma chinui mai slabesc ceva dar le pun la loc si numai daca beau cateva pahare de apa in plus… am suferit din cauza asta. Ma bucur tare mult ca-I mai slabut si sportive. Nici acolo n-am excelat niciodata …
Marimea la haine depinde de firma si cum sunt lucrate … asa ca uneori se invarte la bluze size 5, uneori la 6, iar pantaloni tocmai am trecut la nr. 5, dar mai poarta si 4, la limita in lungime, caci la grosime … putem lua si marimea 3 …. Mai e diferenta aici ca uscatoarele “aduna” hainele, adica le micsoreaza … deci cam trebuie o marime mai mare.

Mercedez, ma bucur ca link-ul a avut mare effect asupra Binacai. Ce mai faceti voi?

Elisor, te asteptam asa cum ne-ai invatat cu … postari mult mai lungi si deosebite. Am vazut ca baietii au avut weekend-ul lor? Le-a placut filmul? Merita vazut?
Iar voi fetele, ca niste domnisoare v-ati delectate cu spectacole la opera …
Superrrrrrrrrrr cazemata – iglu facut de Andreas & prietenii, asa ceva am facut si eu cu baietii intr-un an la Predeal – cred ca eram prin clasa a 8-a , a fost tare misto sa ne vedem opera realizata la final … si acolo ne beam ceaiul cand ieseam afara. Bravo lor, au imaginatie si sa stii ca nu-I chiar asa de usor, trebuie gandita daca nu vrei sa se surpe.
Iar tu ai ajutor de nadejde acasa. Nu mai speli vase, nu mai calci … ma intreb ce faci cu tot timpul ramas ???

Clara, cum mai e gaza mica? Mai tuseste? E inca tot la bunici sau s-a intors la gradinita?

Robotzico, bafta multa in cautarea unui job mai bun, tulburi rau timpurile astea si … nu prea se misca ninik in bine, din pacate. Sa speram ca primvara va veni cu situatii mai bune, mai multe locuri de munca.

Nelia, pentru Agata si exercitiul ei pe gheata. O alta Tudorei, am vazut ca a fost premiata, dar n-am vazut exercitiul ei ..
bravo Tudorei, ii fuge mintea, e ea mica linistita, dar nu-si bate gurita degeaba ... cand le spune, le spune bine

OlgaT, nu in ultimul rand multa sanatate si putere

Gata, va las ca mi s-a terminat pauza … cam lunga si ma asteapta o gramada de lucruri de terminat azi si maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Multumesc de mesaj Anca.

Robotica, Olgami-a prins bine sa vrbesc la telefon cu voi.

Vad ca suntem lideri la inaltime Dar era de asteptat cu sot de 1,94 si eu 1,73. Tony are 114 cm si 20 kg.Il face mama manechin/ streeper/ pompier sau politist. Am zis-o! Ca minte multA nu trebe, ci forta, aparenta de macho. Se misca bine, danseaza. Daca face facultate cred ca intru in socul vietii mele.

Mergi la inceput