Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 10
Cornelia spune:
Ema, bine ai venit! Ma bucur sa mai aud de voi. Nici subiectul nostru nu e chair asa de animat .
Eu imi fac mea culpa , ca ma invrednicesc sa mai scriu din cand in cand doua randuri.
Cornelia spune:
A, Chris, eu m-am saturat de iarna si zapada!!! Am ajuns sa conduc 3 ore pe zi si chiar mai mult , ca ma duc si cu Vladimir la kineto si fac doua drumuri dus-intors Eforie-Constanta.
La multi ani Adina!
Cloreta spune:
La multi ani Adina![
Chris, vorbim, rezolvam
Ema, bine ai venit! Vad ca te smti bine la noi.
elisor spune:
LA MULTI ANI ADINA! Sa ai parte de tot ce-ti doresti in viata!
Ema bun venit la noi, m-ai fascinat cu viata de la voi, mai ales cu acel verde crud, am senzatia ca numai in picturi mai poate fi intalnit, cu atat poluare in jur, ce ferice de tine ca traiesti intr-un colt de rai
VOTATI-MA
Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
gabitzam spune:
Daca mai citesc si alte fete de la "odiseele" vecine, sunt invitate sa ni se alature. Deja de acum nu mai conteaza diferente de o luna-doua-trei intre copilutii nostrii, ca tot cam pe acolo suntem, cu gradinita, cu dezvoltarea. La scoala tot cam atunci o sa mearga probabil.
Alaturi de SEBI
robotzica cucului spune:
Eu cand aud de verde crud, salivez . Cred ca am fost capra intr-o alta viata. Cert e ca m-am saturat de alb in 7+ ani de Canada, intr-o zona careia ii mai zice si apetisant snow belt.
Mi-a atras atentia si altceva din ce a zis emaaimee: ca la scoala copiii fac si english si irish. Suna complicat, ma intreb cum e pentru copii, desi cred ca ei le abordeaza in modul cel mai firesc pe ambele. Accentul irish banuiesc ca e prezent in ambele limbi, oricum, nu?
Am tot vrut sa comentez ca am vazut pinguinii lui Androix - curat pinguini! Tu esti foarte tantosa pe patine, nu te mai da incepatoare nici in gluma! Te invidiez. Eu sunt pinguin .
Gabitza, mi-au placut mult desenele lui Andrei, mi s-au parut foarte interesante mai ales alea cu diferite structuri facute din blocuri. Eu cred ca il faci inginer.
onixone spune:
La multi ani Adina!Sa fi fericita si sanatoasa!!!
Noi suntem acasa, alex a facut vineri noaptea infectie la urechea dreapta.Nu e bine zis a facut vineri noaptea ci in noaptea aia s-a plans.Vineri am avut inot si cum a stat 1/2 de ora numai pe la fundul piscinei, cred ca s-a activat virusul in contact cu apa.Asa ca eu si el doar am fost la urgente noaptea, pe barbat l-am lasat liber la somn ca era rupt.de 2 saptamani munceste si el pe teren, si s-a tot trezit la 5 dimineata.(si radeam in sinea mea, ce facea el daca muncea in constructii unde toti se trezesc la 5 si pleaca).Asa ca am ajuns la urgente, unde nu i-a dat decat nurofen si mi-a prescris un antibiotic local, dar sa il dau de luni daca se mai plange copilul.Bininteles ca i l-am dat de sambata dimineata cand s-a deschis prima farmacie.Sambata seara...se plangea si de urechea cealalta.Si in plus de asta, luni dimneata se trezeste fii-miu cu niste ochi sticclosi si plini de odoare.Asa ca luni am fost la medicul de familie, diagnostic....conjuctivita.Bagam medicamente pe toate gaurile posibile de la fatza.
De atunci stam acasa, fara scoala.In dimineata asta la 8:45 fii-miu batea in geam la copiii care mergeau la scoala si striga: prietenii mei!prietenii mei!!!
Gata...cam astea sunt stirile de pe frontul de vest.
Bine ai venit Ema!!!Ce frumos povestesti tu de Irlanda.Se mai bat astia pe acolo, ca e zarva mare cu Irlanda pe la tv.Bineinteles toate imaginile care ni se dau...par gri si cenusiu.Zic eu...de parca Londra ar arata la colorat.Trebuie sa fie tare frumos mai in afara.cred ca iti lispeste centru.Am avut si noi o tentativa de a ne muta din Londra...si era sa o facem, dar in ultimul moment am zis pas.Am o prietena care e in depresie rau de tot de cand a plecat la tzara(ca sa zic asa)/Partea buna este ca lumea e diferita inafara oraselor, sunt mai calmi si mai ospitalieri.
Gata...chiar ca am plecat ca ma freaca fii-miu cu o priza galbena.
nelia spune:
La multi, Adina!
Bine ai venit, Emaaimee! Si eu sint ca Robotzica cu verdele... e culoarea mea preferata, mai ales cel crud. Frumos ce spui tu acolo, dar nu credem pina nu vedem poze. Eu te stiu de la alaptat, nu am scris pe acolo, dar mai citeam din cind in cind.
Sanatate bolnaviorilor!
nelia spune:
Gabitza, Andrei deseneaza in stilul Tudorei... sau invers.