FIV 1
Raspunsuri - Pagina 15
stef spune:
Le salut pe toate fetele.
Citesc acest forum de 6 luni si am aflat lucruri
foarte interesante.Datorita voua am aflat de Prof.Ancar
a carei pacienta sunt acum. Am fost cu toate analizele cerute
de dansul ieri 16.10.2003 si m-a programat in noiembrie la pregatirea
pentru FIV.Insa am nevoie de ajutorul vostru.
Stef
Pia spune:
Denisa draga mea, de ce esti atat de suparata, cum sa nu aive de unde, eu la ultimul FIv am avut doar 3 si pe toti mi iau pus, dupa cate stiu la voi se pun doar 2 embrioni asa ca tot iti raman 4, hai priveste optimist si stai linistita ca totul va fi bine de data asta. Daca imi aduc aminte tu parca mai ai emboni congelati sau gresesc, daca da scuze.
Pupici si iti tin pumnii
denisa73 spune:
Pia am 6 ovule,nu embrioni.Abia maine vad daca s-o face macar 2 pt. luni.Randul trecut am avut 16 ovule si abia s-au facut 11 embrioni,dar acum din 6 ovule,mie teama ca nici 2 embrioni nu se fac.Am 9 embrioni la congelator,dar aia sunt cu sanse de 15 la suta.Dar ca sa ma chinui cu o stimulare degeaba,fara nici unul,(deocamdata nu stie,dar..., mi se pare groaznic).Pana maine e asa de mult ca sa aflu, off...
Bine ai venit Steff! Trebuie sa te incurajez,dar azi imi e greu,poate de maine cand mi-oi mai reveni. Sper sa nu te superi!A.. poate ne spui si ce te-a adus la FIV?
Pia spune:
Am inteles Denisa ca-s 6 ovule, si eu tot 3 ovule am avut si s-au fertilizat toti 3 si am obtinut 3 embrionasi frumosi, asa ca te rog gandesti pozitiv si sigur se vor fertiliza toti 6 si ai sa vezi ca vei obtine 6 embrionasi frumosi si iti si raman pentru criconservare. Asa ca nu te mai stresa atat te rog, stai linistita si ai sa vezi ca totul va fi bine.
Pupici si gandeste pozitiv si fi optimista ca de data asta sigur vei reusi.
Pupici
stef spune:
Denisa-eu iti urez mult succes la ET.
Referitor la situatia mea: cu trompele mele lungi si cu
spermograma foarte proasta a sotului meu singura sansa de
a avea copii este -dupa parerea Prof.Ancar-FIV cu ICSI.
Prof.Ancar mi-a zis sa-l sun in prima zi de ciclu din
noiembrie ca sa-mi spuna daca incepem tratamentul a 2-zi de
ciclu sau a 14-zi (nu am inteles in functie de ce).
Nu mi-a dat nici o reteta.Doar mi-a spus cat ma va costa
in mare FIV-ul + ICSI: 2400 eur + cca 60 mil lei tratamentul.
Eu citind in acest forum am inteles ca pot sa cumpar mai ieftin
din Ungaria tratamentul si de aceea va rog foarte mult, pe cele
care aveti timp, sa-mi spuneti in detaliu etapele si tratamentul
aferent.
Va multumesc.
Pia spune:
Bine ai venit Stef, citeste te rog subiectele FIV de toamna - I, II, III, etc." sunt cam pe la pag.20 si te vei lamuri cu tratamentul si etapele.
Daca fetele care au facut si fac FIV la Meedsana au timp or sa-ti raspunda, dar pana atunci citeste.
Pupici si wk.placut
Pia spune:
Stef am uitat ceva, intradevar tratamentul (injectiile) sunt in Ungaria la jumatate de pret, detalii sunt aici pe acest subiect dar nu stiu cam pe la ce pagina, informatii date de Anemona.
Pia spune:
Stef uite ce-am gasit pt.tine la "FIV de toamna 9" citeste si la Fiv de toamna 8"
Mesaj scris de Anemona :"Fetelor, am primit chiar acum un mesaj de la Dna Szabo, farmacista din Bekescsaba de la care va spuneam ca am luat noi medicamentele si mi-a confirmat prin mesaj ca e bucuroasa sa va ajute sa va procurati medicamentele. Asadar va mai dau inca o data numarul de telefon, 0036-20-337 0544, iar farmacia se numeste Kigyo Patika, este pe strada Mednyanszky nr 2."
Poti suna la D-na Szabo care stie romaneste si stabilesti cu ea totul daca vrei sa mergi in Ungaria dupa injectii.
Pupici
gabid spune:
Salut!
Bine ai venit Stef!Haide ,fii mai optimista!Eu de azi am intrat in clubul aspirantelor optimiste!Gata cu vaicarelile!Facem tratmentele,ne facem bine si apoi trecem la FIV.
Eu sunt cea mai stresata de aici...eu si cu Anis ne vaicaream toata ziua...ba ca a iesit asa,ba ca invers,ba ca mi-a dat nu stiu ce tratament...GATA!!!!
Stef...eu trbuie sa va fac sa fiti optimiste...eu am reusit si trebuie sa reusiti si voi.
Eu trompe lungi,uter mic-sotul oligoastenospermie.Concluzie:FIV+ICSI.Deci...nu'i o tragedie sa faci FIV+ICSI pentru ca poti si reusi.Am reusit la a doua incercare.
Acum ii pregatim lui "pisi" o surioara sau un fratior.Si eu fac analize.Mie imi ies gata analizele din ziua 21 in 30 octombrie.La inceputul lui noiembrie mergem la Ancar sa vedem verdictul.Noi facem FIV in febr-martie.Asa vrem noi pt ca pana atunci nu avem banutii.
Si noi vrem sa mergem in Ungaria dupa medicamente.Am tot intrebat cu plata si nu mi-e prea clar.Dar cu vama cum facem?Le declaram sau nu?daca le confisca...murim ca alti bani numai avem!
Stef,tu faci FIV in decembrie?Ce analize ai facut?Cele hormonale sau ti-a dat altele speciale pt FIV?
si !!!!!!!
Gabi si Simonica de 2 anisori .