LMA licurici ian - feb 2009 (83)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Fetelor, multumesc pt raspunsurile ref la broccoli. La noi a mers mai aiurea. Initial broccoli era impreuna cu alte legumici amestecat cu iaurt, nu i-a placut (bropccoli dominant k gust & miros). Pana nu i-am pus si carnitza nu l-a mancat. Well, atunci i-l dau asa.

Roxanaz, ref la biscuiti: as vrea sa nu manance nimic din faina alba, noi folosim numai faina integrala. De fapt faina alba amestecata cu taratze. Inclusiv blaturile de tort/prajiturile. Nu mai vorbesc de zahar - la noi fructoza, zahar nu mai e in casa asta de 2,5 ani. Or, cam tot ce se gaseste pe piatza are fie una fie alta si ma tem k bunica-sa o sa cedeze la unmoment dat la modul "lasa, mai, k e copil!, ii da ce nu trebuie si pe urma avem meci cu prelungiri. In fine, ce sa mai zic de emotiile pe care le am de ceea ce va manca la gradinitza...

IrinaC, multumim muuu;t de tot de aprecieri, poza cu blizitza de ren a fost facut fix pe 3 ian, de ziua ei.

Ledi, sa stii k eu am bolit clar dupa ce-am tras luna decembrie. Si mai ales dupa un sir anormal de mare de nopti pierdute. Pt durerile de oase eu folosesc Apireven dupa ce am tot incercat tot felul de minuni care mai de care mai scumpe. Pupa pe David, e un frumoooosss!

Eli, daca te mai intereseaza uite schema de alimentatie a Elizei: 8-8.10 trezirea, 8.20 - fructe, 8.50-9.00 alaptat, 13.30-13.45 - masa de pranz (legume & iaurt sau legume & iaurt & carne plus ulei de masline, toate pasate), 18 - banana, 19 - 19.15 - alaptat, 20.45 - cereale & lapte cca 150-200 ml. Pana de curand bea si noaptea un biberon de laptic, insa de vreo 10 zile pur si simplu il refuza, se supara daca o trezesc sa i-l dau, bea putin pe urma se freaca la ochi adica "gata, gudnait, hai pa!". Asa k am renuntat si o las pe ea sa ceara. Si nu cere! doarme de rupe pana dimineatza. Ma tot gandesc sa ii mai dau vreun biberon de lapte peste zi, n-am idee daca ce-i dau cu biberonul plus ce suge de la mine ii acopera necesarul...

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Ira,mersi..si eu tot cu apireven ma tratez dupa ce am incercat multe alte creme fara succes.Pur si simplu,uitasem de asta :)

Radu Costin
Cami,sa-ti traiasca puiul,sa creasca mare,sanatos,voinic,voios.

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

LA MULTI ANI, Raducu!

Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani, Radu!

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IanFeb09 spune:

Capitolul 84

Mergi la inceput