LMA licurici ian - feb 2009 (83)
Raspunsuri - Pagina 11
flowerbee spune:
Si eu am luat magiun de Topoloveni. E bun. I-am dat si drei Alexia sa guste si l-a intins peste tot.
Azi a papat jumatate de perisoara si apoi ceva mar ras cu biscuitel. Acum seara era rosie tare la fundic. Poate si de la antibiotic...
Lisa, frumoasa tema ati ales
.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
sdcristian spune:
copiii vostri de 1 an si ceva cat au la picior?
ca la carol papucii 17 ii sunt mari, mai ar fi un centimetru bun. si-s mici ei de felul lor, nu e greseala de numar. are si unii nr 19 care ii cad din picioare
oare de asta nu umbla inca?
CADIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mara95 am inteles ca branza topita este preparata din produsele lactate care expira , tratate apoi cu diverse=>branza topita.noi nu mancam deloc, cu atat mai putin nu dam copiilor.desi e gustoasa.... |
SI EU STIU LA FEL, DIN SURSE SIGURE.
EU DE CAND AM AFLAT, NU MAI PUN GURA PE BRANZA TOPITA, ADICA DE VREO 4 ANI.
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#
cris30 spune:
La multi ani FILIP!!! sa cresti mare sanatos si voios!!
.
Cristi, noi avem la picior numarul 4, in EU este 20, dar ii vine si 19 foarte bine.. Nu te speria din asta ca are piciorul mic pentru ca masurile nu se potrivesc. Depinde foarte mult de tipul de pantof si am mai observat ca marimile difera si in functie de firma producatoare.
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png
sdcristian spune:
cris - lui toti pantofii ii sunt mari. inca nu am gasit asa mici ca pt el, nicaieri nu este ceva sub marimea 18-19. cu greu am gasit astia 17 care i-s mari chiar daca sunt mult mai mici ca restul
da nu-s stresata de atsa, era mai mult o curiozitate a mea.
stresul e de la alta treaba
koruccia spune:
Irina, multumim
Am fost in Romania in wkend - toccata e fuga - ca sa nasim la logodna vara-mii. A fost obositor dar pana la urma mi se pare ca a meritat, au vazut-o si ai mei pe Cati ca le era tare dor.
Da, imi amintesc de perioada cu stresurile:) Acuma sa nu crezi ca mie mi-au trecut toti piticii de pe creier, dar cum nu am de ales decat sa urmaresc evolutia si sa astept, am invatat sa cope cu treaba asta:)
CADIA, foarte frumoase petreceri, mi-a placut mai ales ca ati avut multi copii invitati (zic cu invidie ca noi n-avem:() Iar ideea tortului de bebelusi m-a dat pe spate..bravo!
cristi, caterina poarta 18 la picior. Nu prea inteleg ce legatura este intre numarul la picior si mers?
Editez sa-ti spun ca m-am prins ca nu de asta esti stresata:) Da nu m-am prins de legatura intre cele doua.
anna-mama spune:
Cristi, Vladut poarta 20, eu i-am luat ghetutele de iarna 21 ca sa fie mai lejere sa nu inghete piciorusul. Dar raporteaza piciorusul si la inaltimea lui, eu nu cred ca e o problema daca are piciorusul mai mic 
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
sdcristian spune:
m-am gandit io asa ca avand piciorul mic, cam 15-16 poate de asta nu isi tine bine echilibrul, ca nu are baza... bine, e o idee stupida si nefundamentata, da m-am gandit sa vad cat au altii. ca toti copii sunt incaltati - si daca sunt care au nr mic nu stiu de unde cumpara papuci. astia 17 au fost cei mai mici, i-am luat asta vara din sibiu de la miniblu.
dar el si manutele le are mici de tot, si degetele de la maini
anca_ spune:
arriel, pasta de dinti cred ca inseamna ori dentist ori dinti curati... iese bine oricum
...ca si orice alt obiect de pe tava poate avea mai multe semnificatii, noi alegem care ne convine ![]()
Eu am inceput sa-i dau lui Andy cate putin lapte de vaca..nu prea se omoara, a luat cateva guri si a impins canita cat colo...mai incercam. Pediatra a zis ca pana recent se recomanda pt copii peste 11 luni lapte de vaca gras, dar recent, cel putin in state, din cauza problemelor cu obezitatea pediatrilor li s-a spus sa recomande si cel 2% grasime, mai ales la bebeii mai grasuti..se pare ca e destula grasime in mancarea de aici..Eu i-am luat whole milk, organic, are cat de cat gust de lapte de vaca, ca restul numai de lapte nu au gust.
Mai trece careva la lapte de vaca?
miere, cum se simte Aidan?
sdcristian spune:
nu ca e o problema
da m-am gandit la asta ca de fiecare data cand cer papuci nr 15-16 ma intreaba ce varsta are si-mi zic ca lui ii trebuie 20. si ca nr 15 au doar botosei de carpa