LMA licurici ian - feb 2009 (83)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

La multi ani Filip
Si sunt restanta si pe zilele trecute
La multi ani Ana, Robert, Miguel, Clara, Calin si Alexandru.

Axis eu i-am dat sfecla rosie si i-a placut. Ciuperci inca nu. Si o sa mai aman o vreme.

Am reusit sa vad si poze. Doamne ce copii frumosi. Sa mai zic ca lesin la fiecare domnisorica pe care o vad?

In alta ordine de idei in sfarsit am terminat cu foarte bine semestrul intai si suntem in vacanta. Copilul l-am dus la bunici la sanius si ski si eu ma voi bucura sunt sigura mai mult ca el ca am scapat de teme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Eu nu am dat nici nici Da sfecla sigur se poate.De ciuperci nu stiu tre sa citescinsa dp 1 an scrie in carti ca pot papa ca si adultii , asa ca nu vad d c dc is evident controlate.

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Ce "matinala" esti in seara asta Irina. Ce face Ochila? Te lasa sa te dai pe net?

PS: se vede ca am acasa numai un plod da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Fetelor, va multumim din suflet pentru urari! Desi l-am pupat azi si i-am urat toata ziua, ii spun si eu fiului meu:

La multi ani printul lui mami! Sa ai o viata lunga si senina, sa aiba grija Doamne Doamne de tine, sa te apere de toate relele de pe lumea asta. Iar eu nu-mi doresc decat sa fiu sanatoasa si sa ma bucur alaturi de familia mea, pana la adanci batraneti. Iti multumesc in fiecare zi, Doamne, pentru copiii cu care m-ai binecuvantat si pe care ii ador.

Hei, si acum gata cu plangaceala, fie ea si de fericire :)

Mi-ati facut o pofta cu gemul ala de prune fara zahar....urmatoarea misiune a sotului va fi sa gaseasca gem de Topoloveni..
Noi ne pregatim pentru mini-petrecerea de sambata, azi nu am avut musafiri, n-am facut mare lucru, am sarbatorit doar iubindu-ne :)

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Am luat magiun de Topoloveni de la naturisti si e foarte bun, yamiiii

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

sara buna!
copiii dorm, eu ma dau pe net

Citat:
citat din mesajul lui eli
Roxi, tu te-ai intors la serviciu? pe Eva o mai alaptezi?
da, is la munca de la inceputul anului. si nu, de vreo cateva luni . la noi branza topita e cah rau, nu e de dat la bebei. poate la voi e mai ok.
Axis, sfecla rosie da, e, ok, ciuperci nu, sunt cam greu digerabile. cica se imping inspre 3 ani incolo.
Lisa, waw, succes la tortul mica sirena!
Anuc sa stii ca e chiar super magiunul ala. fix ca cel facut acum o mie de ani de noi acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

La multi ani sanatosi si fericiti,Filip!

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

roxana,nu fac tort mica sirena...ci tema este mica sirena(servetele,farfurii,etc).

Ana in concurs!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

La multi ani Filip!Sa fii sanatos, norocos si fericit in viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

la multi ani filip, multa fericire si sanatate. sa cresti mare si frumos si vesel

asa-s de stresata fetelor. nu va zic acuma de ce, mai incolo.

Mergi la inceput