LMA licurici ian - feb 2009 (83)
Raspunsuri - Pagina 10
Aalina spune:
La multi ani Filip
Si sunt restanta si pe zilele trecute
La multi ani Ana, Robert, Miguel, Clara, Calin si Alexandru.
Axis eu i-am dat sfecla rosie si i-a placut. Ciuperci inca nu. Si o sa mai aman o vreme.
Am reusit sa vad si poze. Doamne ce copii frumosi. Sa mai zic ca lesin la fiecare domnisorica pe care o vad? 
In alta ordine de idei in sfarsit am terminat cu foarte bine semestrul intai si suntem in vacanta. Copilul l-am dus la bunici la sanius si ski si eu ma voi bucura sunt sigura mai mult ca el ca am scapat de teme ![]()
IRINA.C spune:
Eu nu am dat nici nici Da sfecla sigur se poate.De ciuperci nu stiu tre sa citesc
insa dp 1 an scrie in carti ca pot papa ca si adultii , asa ca nu vad d c dc is evident controlate.
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
Aalina spune:
Ce "matinala" esti in seara asta Irina. Ce face Ochila? Te lasa sa te dai pe net? ![]()
PS: se vede ca am acasa numai un plod da? ![]()
Anuc spune:
Fetelor, va multumim din suflet pentru urari! Desi l-am pupat azi si i-am urat toata ziua, ii spun si eu fiului meu:
La multi ani printul lui mami! Sa ai o viata lunga si senina, sa aiba grija Doamne Doamne de tine, sa te apere de toate relele de pe lumea asta. Iar eu nu-mi doresc decat sa fiu sanatoasa si sa ma bucur alaturi de familia mea, pana la adanci batraneti. Iti multumesc in fiecare zi, Doamne, pentru copiii cu care m-ai binecuvantat si pe care ii ador.
Hei, si acum gata cu plangaceala, fie ea si de fericire :)
Mi-ati facut o pofta cu gemul ala de prune fara zahar....urmatoarea misiune a sotului va fi sa gaseasca gem de Topoloveni..
Noi ne pregatim pentru mini-petrecerea de sambata, azi nu am avut musafiri, n-am facut mare lucru, am sarbatorit doar iubindu-ne :)
Anuc cu Ioana mica si BB Filip
bebelusi spune:
Am luat magiun de Topoloveni de la naturisti si e foarte bun, yamiiii
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
roxanaz spune:
sara buna!
copiii dorm, eu ma dau pe net ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui eli Roxi, tu te-ai intors la serviciu? pe Eva o mai alaptezi? |
Axis, sfecla rosie da, e, ok, ciuperci nu, sunt cam greu digerabile. cica se imping inspre 3 ani incolo.
Lisa, waw, succes la tortul mica sirena!
Anuc sa stii ca e chiar super magiunul ala. fix ca cel facut acum o mie de ani de noi acasa.
Leditia spune:
La multi ani sanatosi si fericiti,Filip!
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
lisa79 spune:
roxana,nu fac tort mica sirena
...ci tema este mica sirena(servetele,farfurii,etc).
Ana in concurs!
sdcristian spune:
la multi ani filip, multa fericire si sanatate. sa cresti mare si frumos si vesel
asa-s de stresata fetelor. nu va zic acuma de ce, mai incolo.