HAI MARIUCASARA, MIREMIA!!! Pufi 2010 (116)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui danutza84

Buna tuturor,

Nu am mai intrat de ceva vreme, gazulitza noastra este bine, mai putin mami . Am facut serom si ma chinui in fiecare zi cu mersul la pansat. Abia astept sa scap odata si sa se prinda operatia asta. Mai este cineva in situatia mea? Asa... ca sa-mi mai spun si eu oful...

Va pupam! Sanatate multa la toate mamicile si toti bebeii!

Dana 38+ Alexandra

imi pare rau,sper sa fii ok in curand
ptr gazulita

Andreea 36+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ofe_27

Am vorbit un pic la telefon cu Gratiana, atat ea cat si Amaris sunt foarte bine. Ea se recupereaza ok si asteapta sa vina si lapticul, momentan avand doar colostru.

38+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

de vesti
speram sa vina lapticul mai repede ...asteptam poze cu printesa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alicredo
cris_mario pai se poate? ne spui 2 vorbe si apoi pleci? la somn?

38+

... saptamana asta am o scuza....sunt foarte ocupata cu pomana tatlui meu ... cumparaturi si multe altele+rudele de la tara venite la noi sa ne ajute....suntem mai multi si imi e mai greu sa stau toata ziua la calc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Eu recunosc sportiv ca nu reusesc sa tin pasul...acum cu doi pui e mai greu!

Sofi e cumintica,papa si doarme, nu stin ce sunt colicii, poate avem noroc ca si la Sara, nici cu ea nu am avut treaba. Baita am facut-o ca a cazut buricutul, laptic avem, eu m-am recuperat f usor, e mult mai usor la a doua nastere, asta e clar!

Cu Sara e mai dificil, dar ma asteptam la asta, ea e inca micuta, are abia 2 ani jumate, si-a schimbat comportamentul, vreat atentie, e irascibila, l-a luat pe NU in brate, vrea doar cu mine, daca alptez atunci vrea si ea papa sau altceva...e greu, dar va trece, ne vom acomoda treptat in noua formula...

P.S. Va mai rog ceva, stiu ca undeva s-a scris, unde gasesc si eu actele necesare pt alocatia copilului?

Mariucasara, tinem pumnii!

Alicredo, pt tine o imbratisare calda!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)

fiind mai mica,era de asteptat ca va fi geloasa ... parerea mea este sa o implici si pe ea,sa-ti dea un pampers,o bluzita...etc.....ma bucur ca nu are micuta colici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_rain

Nastere usoara mariucasara, miremia

Tzontzo mic si scump si drag, s-a nascut duminica 24 ianuarie, la orele 16 si 15 minute. E mare, s+a nascut cu 3500 grame si 54 cm.

Dupa un travaliu lung, indus, s-a ajuns in cele din urma, cand ajunsesem la dilatatie completa, la cezariana de urgenta. Bataile inimii lui bebe inceapeau sa scada, in timpul contractiilor cand eu impingeam. Asa ca doctorul a luat decizia sa intervina rapid, mi-a spus ca in 40 de minute as naste normal, dar nu stie daca inimioara lui bebe mai rezista - ca e un bebe mare si nu cobora, asa ca a luat decizia cea mai buna, si in 15 minute l-a scos. Bebe avea cordonul innodat.

Suntem bine amandoi, el e atat de frumos! E brunet si are parul lungut si des si ochii lui tat-su Aaa, si e asa un flamanzila!
Incerc sa adorm, ca dimineata mi-l aduce iar in salon, si nu mai lasa sanu cand il apuca

tzontzo manager
my life will never be the same, neither my ass..
poze
poze Tzontzo

foarte bine ca dr a actionat la timp
flamanzila
refacere rapida,mult laptic...si pozeeeeeee

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Neata si de la noi!
Felicitari noilor mamici! Sa va traiasca bebelusii si mult laptic in titi!
Noi am invatat aseara sa sugem cat de cat, sper sa ne descurcam mai bine azi. Deja mi-a rontait un sfarc si doare cam tare dar o scoatem noi la capat. Falcoasa mea va purta numele Mara Ioana, iar ca porecla (asta e pt Lorex)delfinasa.
Vreau sa incurajez si eu burticutele cu temeri referitoare la nastere. Nu va temeti fetelor, merita tot efortul, iar durerea o uiti dupa ce vezi mogaldeata cum se uita in ochii tai. Eu am nascut fara epidurala dar am avut si norocul de un travaliu scurt de doar 4 ore. Partea mai uratica este cu taietura, dar deja incepe sa doara mai putin si aia. Asa ca.....curaj gaina ca te tai!

Alicredo cred ca intreba de net in spital.....stau pe un net de vodafoneadus de acasa.
toate burticile si mamicile si pufuletii mult iubiti

Mirela 38+

de incurajari
foarte frumos numele ales
uite un ca sa treaca toate durerile

Mergi la inceput

se pare ca sunt singura pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

neata si de la noi!

ce-as mai bea si eu o cafea, dar nu ma risc, si i-am zis sotului sa-mi cumpere fara cofeina si a uitat

ce-o face MARIUCASARA? sper ca e bine deja si bb mancacios

Bun venit Delfinutza de mami Miremia!

Bun venit bebe de mami Suzy78

Bun venit Andreea Maria de mami Happyella![/

Dana, mamica de Dragos Andrei (27.12.2009)
http://picasaweb.google.com/dandana.grigore/DragosAndrei#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Salutare si de la noi,

A trecut deja o saptamana de la nastere, reusesc cu greu sa va citesc, imi tot spun ca seara dupa ce culc piticii sa mai scriu si eu si nu reusesc, nu vad decat patul. Despre noi suntem bine, eu m-am refacut super repede fata de prima nastere, am nascut repede dar fffff greu pentru ca am ajuns la spital cu dilatatie 7 si nu mai mi-au facut epidurala, la 3 noaptea s-a rupt apa si la 6.40 l-am nascut pe Tudorel. Tudor e cuminte papa si doarme, am laptic cat pt 3 copii ca am tot bagat ceai de lactatie si acum am sanii bomba trebuie sa ma mulg cu pompa la greu sa-i mai eliberez. Acum 2 nopti am experimentat colicii, a fost noapte alba, ieri am cumparat Infacol si nu stiu daca de la el dar bb a dormit bine azi noapte, nu s-a trezit decat pt papa. Sunt stresata cu mancarea, nu stiu ce sa mananc sa nu-i fac colici. Natalia cere multa atentie, incerc sa o implic in tot ceea ce fac, imi aduce pampers, crema...il pupa pe Tudu, il mangaie toata ziua, tot restul timpului cand nu stau cu bb in brate sa pape il petrec cu ea, ma joc, ii citesc...

Felicitari proaspetelor mamici Miremia, Gratiana77, Al3csa, Lia, Alexutza, Ana g, Elena_Iulia, Lucia2000, Gabriela77

Bun venit pe lume bb Mara Ioana, Amaris Stefania, Yannis Andrei, Alexandra, Yannis, Stefan, Iustin, Teodor, Ana Sofia

HAI MARIUCASARA!!!!!

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor 21.01.2010

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

"Pe 27 ianuarie la ora 22:35 s-a nascut bebe gras Sebastian Petru.Are 3900, 53 cm, nota 9 si papa deja ca termita...deocamdata colostru.Asteptam lapticul."

BRAVO MARIUCASARA!!!!

Lorex - Pufuletus Dependentus de 35+ ....12 kile cu Bobitza

Mergi la inceput