HAI MARIUCASARA, MIREMIA!!! Pufi 2010 (116)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Fetele, lista cu actele necesare pentru toate dosarele e pe mailul comun intr-un mail de la consilierul nostru in materie de drept Catalutza (careia ii multumim acum si ii promitem o dupa alaptare).

Tana si pe mine ma incerca sentimentul de bibe mai ales la 4 dimineata.

Rlc_sanador, sper sa vii cu vesti bune si sa poti naste natural.

Gabriela, bravo pentru toate realizarile!

Pupici si somn usor.

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Nastere usoara mariucasara, miremia

Tzontzo mic si scump si drag, s-a nascut duminica 24 ianuarie, la orele 16 si 15 minute. E mare, s+a nascut cu 3500 grame si 54 cm.

Dupa un travaliu lung, indus, s-a ajuns in cele din urma, cand ajunsesem la dilatatie completa, la cezariana de urgenta. Bataile inimii lui bebe inceapeau sa scada, in timpul contractiilor cand eu impingeam. Asa ca doctorul a luat decizia sa intervina rapid, mi-a spus ca in 40 de minute as naste normal, dar nu stie daca inimioara lui bebe mai rezista - ca e un bebe mare si nu cobora, asa ca a luat decizia cea mai buna, si in 15 minute l-a scos. Bebe avea cordonul innodat.

Suntem bine amandoi, el e atat de frumos! E brunet si are parul lungut si des si ochii lui tat-su Aaa, si e asa un flamanzila!
Incerc sa adorm, ca dimineata mi-l aduce iar in salon, si nu mai lasa sanu cand il apuca

tzontzo manager
my life will never be the same, neither my ass..
poze
poze Tzontzo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

blue rain ma bucur sa stiu ca sunteti bine. Felicitri pentru nastere. A fost una cu peripetii ce-i drept. refacere rapida si toate cele bune!

Nu am reusit sa citesc din urma, dar voi reveni cu temele la zi.
Vreau sa va pun un link cu informatii foarte utile despre nastrea naturala de la debutul ei pana dupa nastere. Toate informatiile sunt scrise de minunatul doctor Tutunaru. Am lecturat de mii de ori articolul si la prima nastere si acum am reinceput lectura.
Sper sa va fie de folos.

later edit: si linkul: infertilitate. ro / naturala
Este si un articol despre cezariana. Il gasiti tot pe site. Pe acesta nu l-am citit din pacate.

va pup si tin si eu pumnii pentru miremia si mariucasara

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

acum am observat ca pagina pentru cezariana este in lucru
scuze!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neata si de la noi!
Felicitari noilor mamici! Sa va traiasca bebelusii si mult laptic in titi!
Noi am invatat aseara sa sugem cat de cat, sper sa ne descurcam mai bine azi. Deja mi-a rontait un sfarc si doare cam tare dar o scoatem noi la capat. Falcoasa mea va purta numele Mara Ioana, iar ca porecla (asta e pt Lorex)delfinasa.
Vreau sa incurajez si eu burticutele cu temeri referitoare la nastere. Nu va temeti fetelor, merita tot efortul, iar durerea o uiti dupa ce vezi mogaldeata cum se uita in ochii tai. Eu am nascut fara epidurala dar am avut si norocul de un travaliu scurt de doar 4 ore. Partea mai uratica este cu taietura, dar deja incepe sa doara mai putin si aia. Asa ca.....curaj gaina ca te tai!

Alicredo cred ca intreba de net in spital.....stau pe un net de vodafoneadus de acasa.
toate burticile si mamicile si pufuletii mult iubiti

Mirela 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Si am schimbat si semnatura.
Analessya....eu, tu si al3csa aveam acelasi DPN. Cred ca e randul tau

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Nikole, Decenuela si mie mi se rupea sufletul cand plangea necontrolat. Cel mai grav era ca dupa o ora deja eram eu la capatul rabdarii... Noroc ca am gasit descris exact ce facea el pe internet (si m-a mai lnistit faptul ca si alti oameni au mai trecut prin aceleasi situatii).
Sa nu vorbesc cu pacat de la Sab Simplex s-a mai linistit, ce-i drept am bagat si un pic de armata cu el si i-am impus un oarecare program care-l distrage pe el de la tipat si pe mine de la isterie.
Abia astept saptamana viitoare sa merg la medic sa vedem daca a luat in greutate ca mama zice ca nu-s normala la cap sa-i fac copilului de trei saptamani program si sa-l mai hranesc si la san (de la care evident nu stii cat mananca )...

Iar cu schimbatul scutecelor, inca ma mai gandesc ce-as putea sa inventez sa nu mai tipe (deocamdata nu-mi vine in cap decat ceva care sa acopere tipetele lui - gen muzica la maxim, dar in blocul meu de mosi nu se poate). Va tin la curent.

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

neatza si de la noi,,,

io tot noapte alba...dar sunt ok cred ca a devanit rutina.

bb se screme toata noaptea...pana da in plans...dar abia dimi elimina gazele. dau si infCOL SI SAB/...NICI NU MAI STIU.
zi-mi despre ce prg vb tu acolo? a,m citit k fac colici si daca mNnk lapte praf..dar cat l-o tine?

al meu l-a vz pe patriot...csre e marisor...dolofan si i s-a parut progenitura lui mik. ca poate nu se dsatura sau nu e laptele meu bun. asa ca desi eu i-am zis k a crescut si ca mergem la dr sapt viit n-a mai av rabdare si a cump cantar. a luat 800gr, eu zic ca e in grafic avand in vedere ca n-are inca o luna..

scuze, scriu k stnga.

Mihaela mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

neata gagici!bem o cafea?ce zicetieu una beau si servesc pe cine vrea
noapte grea si pentru mine...dar nu cu ceea ce speram eu(contractii)dar mers la baie la greu mi-a fost foame pentru prima data in ur de ora 4 dar nu m-am sinchisit sa ma ridic si pentru mancare....imi ajunge pt susulica de cate ori ma opintesc!
mamicilor ce bine prind incurajarile voastre legate de nastere noua inca ne sunt morcoveii pe planatatii la voi sunt altele acum dar va ajungem noi din urma
o zi buna fetelor!

40+
AMR vedem noi
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

neataaaa

bubu multam de cofe ... akm savurez una

Andreea 36+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Cris mario somnoriciul odiseii

Lorex - Pufuletus Dependentus de 35+ ....12 kile cu Bobitza

cred ca ai mare dreptate....

Andreea 36+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!

Mergi la inceput