HAI MARIUCASARA, MIREMIA!!! Pufi 2010 (116)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

lorex multumim de vesti de tine nu ne mai zici nimic? cand ajungi la sursa sigura de net...

cris_mario pai se poate? ne spui 2 vorbe si apoi pleci? la somn?

danutza84 imi pare rau sa aud ca ai probleme...Doamne ajuta sa fie bine!

bubu....inca nimic? multu de conopida.e buna ! maine fac si eu

evyme pai stai azi la schimbul 3? si m-ai lasat singura atatea zile? noroc cu cristies ca imi mai tinea de urat...cand mie cand lui bb

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Burticutze, vad ca va tot vaitati de toate ale sarcinii.
Ia uitati ce-am primit azi de la Babycenter (corespunzator varstei de 3 saptamani a lui bebe):

Every baby has a unique temperament. Some are placid and agreeable, while others are more sensitive. One thing all babies have in common is that they communicate with you by crying. Sometime in the first month, you'll begin to hear another kind of sound. That's when most babies find their voices. When your baby is calm and alert, you may notice she says a little "ooh" or "aah" when she sees you or hears you approaching.
>> Read more about this week

Quick Clicks
Solve your breastfeeding problems
How to bathe your newborn
Should baby acne be treated?

Overheard
"I had no idea that mothering a newborn would be so hard. I've actually thought to myself, 'I wish I were still pregnant, because then I'd still have that bond and love my baby, but I wouldn't have to take care of her!'" — Laurel

Bine, e mai lung articolul, dar in rosu am pus doar sa va mai linistiti voi un pic. Si de dormit pe burta...nici eu n-am dormit inca . Si nici macar nu mai pot manca conopida, kebap si alte fantezii.

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Burticutze, vad ca va tot vaitati de toate ale sarcinii.
Ia uitati ce-am primit azi de la Babycenter (corespunzator varstei de 3 saptamani a lui bebe):

Every baby has a unique temperament. Some are placid and agreeable, while others are more sensitive. One thing all babies have in common is that they communicate with you by crying. Sometime in the first month, you'll begin to hear another kind of sound. That's when most babies find their voices. When your baby is calm and alert, you may notice she says a little "ooh" or "aah" when she sees you or hears you approaching.
>> Read more about this week

Quick Clicks
Solve your breastfeeding problems
How to bathe your newborn
Should baby acne be treated?

Overheard
"I had no idea that mothering a newborn would be so hard. I've actually thought to myself, 'I wish I were still pregnant, because then I'd still have that bond and love my baby, but I wouldn't have to take care of her!'" — Laurel

Bine, e mai lung articolul, dar in rosu am pus doar sa va mai linistiti voi un pic. Si de dormit pe burta...nici eu n-am dormit inca . Si nici macar nu mai pot manca conopida, kebap si alte fantezii.

multumim, Cristies, de ridicat moralul eu sunt convinsa ca asa e, va fi mai greu dupa, dar si satisfactii mult mai mari,nu?

HAI MARIUCASARA!!!HAI BB SEBASTIAN!!!

38+ Maia Ilinca- te asteptam cu drag, broscuta mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Nikole, Decenuela si mie mi se rupea sufletul cand plangea necontrolat. Cel mai grav era ca dupa o ora deja eram eu la capatul rabdarii... Noroc ca am gasit descris exact ce facea el pe internet (si m-a mai lnistit faptul ca si alti oameni au mai trecut prin aceleasi situatii).
Sa nu vorbesc cu pacat de la Sab Simplex s-a mai linistit, ce-i drept am bagat si un pic de armata cu el si i-am impus un oarecare program care-l distrage pe el de la tipat si pe mine de la isterie.
Abia astept saptamana viitoare sa merg la medic sa vedem daca a luat in greutate ca mama zice ca nu-s normala la cap sa-i fac copilului de trei saptamani program si sa-l mai hranesc si la san (de la care evident nu stii cat mananca )...

Iar cu schimbatul scutecelor, inca ma mai gandesc ce-as putea sa inventez sa nu mai tipe (deocamdata nu-mi vine in cap decat ceva care sa acopere tipetele lui - gen muzica la maxim, dar in blocul meu de mosi nu se poate). Va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Alicedo,Mamidepiuiti,Lorex,bubu bu,multumesc pt urari

Mariucasara,nastere usoara

Vineri am programare la dr,sper sa vin cu vesti bune,desi nu stiu la ce sa ma astept,ultima data cand am fost am luat 10 zile ovule pt candida,dar simptomele nu au trecut;sunt ingrijorata sa nu fie altcevasi sa nu pot naste natural

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
Raluca,mamica Sonia Andreea si 36+Andrei Casian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Hai Mariucasara, nastere usoara!!!

Felicitari proaspete;or mamici, bine ati venit pe lume pufuleti iubiti!!!

Cristies ma intrebai ce program de somn are Maria. Din fericire doarme si 3-4 ore daca e satula. Se satura insa tare greu, cred ca ii vine putin si de aceea suge si 2 ore, chiar 2 ore jumatate, cu pauzele de schimbat si foiala de rigoare.
Daca n-as fi asa infocata cu alaptatul, asa as baga-o la biberon...S-ar satura in 10-15 minute si nu as mai sta cu tzatza in gurita ei atatea ore. In plus, eu inca am pb cu sanul de la care suge mai mult, la celalat face figuri.
Si eu sunt curioasa cat a luat in greutate.
Lucia2000 garmastanul se da dupa ce suge bebe.
Lylica cate pb ai mai avut si tu! Dar bine ca a decurs bine operatia bebeului si tu nu mai faci febra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

am facut si baie si se pare ca ma incearca ceva dureri ma duc in pat poate adorm ca sa fiu fresh in caz de...anunt daca e ceva va doresc somn usor!

40+
AMR vedem noi
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

cristies multumim ca imparti cu noi info de la babycenter. iti dai seama ca eu acum ma gandesc: cand plange cat plange si cat de tare plange? nu? ma mai bucur de gravideala cateva zile.

rlc_sandor noi ne cerem scuze ca nu am fost atente la ziua ta de nastere. sa fii iubita ! ce frumusete de fata am vazut eu acolo la tine....ce ochi dom'le!!

tanaion ma bucur ca perseverezi cu alaptatul.ma gandesc ca pana la urma toate vor intra pe fagasul lor normal, nu?

bubu sa nu uiti de noi! ai nr de tel la care sa anunti? tinem pumnii.dai tu semnal cand sa le agitam.

de mariucasara mai stie cineva ceva? a nascut? ma gandesc totusi ca da. da nuu mai las cateva:

Go Go Go mariucasara!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Am facut si eu o baita in cada, dupa care tanjeam de muuuult timp, am obtinut relaxare si cateva contractii Acum ma bag la somnic, maine ne trezim devreme pentru mers la control...O noapte linistita sa aveti

38+ Maia Ilinca- te asteptam cu drag, broscuta mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Eu recunosc sportiv ca nu reusesc sa tin pasul...acum cu doi pui e mai greu!

Sofi e cumintica,papa si doarme, nu stin ce sunt colicii, poate avem noroc ca si la Sara, nici cu ea nu am avut treaba. Baita am facut-o ca a cazut buricutul, laptic avem, eu m-am recuperat f usor, e mult mai usor la a doua nastere, asta e clar!

Cu Sara e mai dificil, dar ma asteptam la asta, ea e inca micuta, are abia 2 ani jumate, si-a schimbat comportamentul, vreat atentie, e irascibila, l-a luat pe NU in brate, vrea doar cu mine, daca alptez atunci vrea si ea papa sau altceva...e greu, dar va trece, ne vom acomoda treptat in noua formula...

P.S. Va mai rog ceva, stiu ca undeva s-a scris, unde gasesc si eu actele necesare pt alocatia copilului?

Mariucasara, tinem pumnii!

Alicredo, pt tine o imbratisare calda!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)

Mergi la inceput