Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (85)
Raspunsuri - Pagina 18
andira spune:
Miria - m-ai pierdut...![]()
Din toata lista aia nu-i stiu decat pe David Bisbal si pe Javier Bardem.
In rest, alege unul tu brunet (gen Johnny Depp - e febletea mea
), il caut si-ti spun daca ne potrivim la gusturi sau nu.![]()
29+
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andira Honey - da' de ce minim 2 luni pauza dupa epiziotomie?? Stai calma, in functie de recuperare poti sa te zbengui dupa 1 luna sau chiar 3 saptamani... 29+ |
Eu eram cu 2 luni dupa epiziotomie

DAR, asa am fost eu..stiu si cazuri care dupa 2 saptamani erau ok
Va pup si eu de noapte buna

Si sa avem o noapte fara contractii , arsuri si mai stiu eu ce dureri!

Anca

cu
Codrin Fabian in 35 saptamaniAMR 5+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
child spune:
Da ELLA stiu de clatitele cu branza si marar, dar iar nu ma prinzi, ca, desi ador branza, urasc mararul
.
Asta ca sa vezi ce pretetioasa sunt. Intotdeauna imi bat capul ce pot manca si eu, sa imi placa. Ca am foarte putine alternative.
Asta si cand nu sunt gravida, dapai acum!
34+ 
andira spune:
Babyangel, Honey - scuze, neuronul meu e chior la ora asta...![]()
Babyangel - sa speram atunci ca de data asta va fi mult mai bine.
Sau ziceai ca faci oricum cezariana?
Va las si ma duc in pat, Alex protesteaza
.
Noapte buna!
29+
ronas spune:
Buna fete dragi,
Desi n-am mai fost deloc activa in ultimul timp, am aflat ca in burtica avem un o fetita si o va chema Maria Antonia, si ca data probabila a nasterii va fi 30 aprilie , asta daca nu voi face cezariana, va rog sa ne treceti si pe noi pe prima pagina. Multumesc.
27 +
Bumbitza spune:
Ma pregatesc si eu de somnic, maine ma duc la birou
nu m-au mai vazut la fata de vreo 2 sapt
si am zis macar sa am timp maine si poimaine sa-mi strang cantrafusele de pe acolo, daca de luni intru in prenatal...
Asa ca-s nevoita sa ma trezesc devreme ca ma duce sotul, ca se circula urat si daca pica drobul de sare si ma loveste careva si ma sperii si........
S-a tot discutat azi dar n-am apucat sa zic si eu o vorbulitza, eu dorm pe ambele parti
, pe dreapta nu prea face bebelina scandal dar ma doare nervul sciatic rau daca zabovesc mult asa, plus ca parca nu mai am aer..pe stanga ma cam altoieste dra si ma enerveaza ca imi simt pulsul f f tare in urechi
pe spate n-am mai dormit de-un secol si nici n-am de gand, desi m-am mai trezit in noapte in pozitii mai pe spate asa
...
Si inca ceva, va tot aud ca tineti legatura cu moasele, eu nici n-o cunosc pe a mea, care o fi atunci pe tura..mi-ar fi placut si mie sa am cu cine discuta asa mereu sa-mi zic ofurile si sa-mi dea sfaturi,
dar pana atunci il bombardez pe dr ![]()
Cat despre dra de familie...ce sa-mi masoare burta sau sa ma consulte? Nici nu se uita la mine decat daca ii spun eu. Ea nu stie nici ce medicamente am voie sa iau in sarcina de exemplu, ma trimite la dr meu ginecolog. Cea mai tare faza a fost cand m-am dus sa-mi iau medical ca am fost racita si ce credeti ca imi zice? "esti inca racita nu? hai sa-ti dau repede medicalul sa nu ne racesti si pe noi, asteapta-ma afara" wtf
o voi schimba cat de curand, dar pana atunci mi-e ok cu medicalele...
Noapte buna fetelor! Vise placute cu mancaruri delicioase
si barbati sexosi
(ca tot am vazut ca ati discutat)!
30+ cu micutza Ilinca 
Mami si tati te iubesc mult!
freedelia spune:
Neatza mamici!! Azi duce Coleman copiii la scoala, asa ca i-am imbracat, i-am hranit si acum stau cu picioarele pe masa si computerul in fatza, in pijamale, la caldurica ![]()
Andira -- eu am mancat cel putin 7-8 cutiute mici de pate pe parcursul sarcinii. Am mancat si icre in Romania ca nu stiam ca nu sunt ok si oricum cred ca as fi mancat ca aveam o pofta imensa si aici nu se gasesc.
Babyangel -- si eu m-am ingrasat ingrozitor in primele 5 luni, desi vomitam zilnic si eram vai de steaua mea. Nu stiu cum s-a intamplat, dar din cele vreo 18-19 kg pe care le-am luat, 15 sunt din primele 5 luni.
Oana -- ce faci mama, intri in top 5??? Sper sa iti treaca contractiile si sa stea bebe la caldurica inca putin...
Child -- te rog, fie-ti mila si aminteste-mi si mie cum se juca "Flori fete sau baieti" ca stiu ca jucam la greu dar acum nu imi mai amintesc si pace.
Bumbitza -- io pe asta cu stai afara cat iti scriu reteta nu am mai auzit-o -- chiar mare tie gradina, Doamne...
Gata, am terminat de citit, dar nu am nimic de facut, stau pe aici si pierd vremea...
Va pup!
34+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
honeybaby spune:
Dupa ce toata ziua am mancat numai prostii acum mor de greata pt ca am gustat din supa de pui.
Nu mai pot sa dorm de la 2 desi m-am culcat la 12, nici sa vomit asa ca stau aici si ma vait.
Poate trece pana dimineata.
Denisa,
30 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
miria_cristina spune:
M-am trezit ca zuza si bantui internetul.
DENISA - Somn usor, ca poate reusesti!![]()
ANDIRA - Nu! Asta, nu! De Johnny Depp nu te atingi! Cauta altul.![]()
![]()
ROXANA, ANDIRA - Fetele, tipii sunt din topul celor mai bine barbati latino, asa ca, n-am preferinte.
I-au selectat altii/altele inaintea mea.![]()
![]()
ELLANIKA - Clatite as manca si eu, dar statul in picioare pana le fac, plus mirosul din casa ma desumfla. Mi-e imi plac oricum, adica si dulci si sarate si rulouri, triunghi sau tort, ideea e sa fie multe, ca Dami le mananca direct asa si nu mai apuc sa le umplu.![]()
Cristina +26
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
honeybaby spune:
Tot mancarea si barbatii o sa fie subiectul zilei si azi
.
La mancare nu ma mai bag. Raman la barbati.
Eu il vreau pe Brad Pitt, dar 7 copii eu nu-i fac
.
Denisa,
30 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna