Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (85)
Raspunsuri - Pagina 17
oanaiacovita spune:
Anca pai era musai sa merg la dra de fam, la fel cum e musai sa merg vineri la monitorizare si control. Nu am ce face.
Dar eu zic ca era timpul sa apara si la mine ceva contractii de pregatire, doar ca , asa cum ma asteptam, nu se compara cu nici o alta durere din sarcina si era greu sa imi inchipui cum e.
Oana
35+
Eric Nicholas
AMR 4+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
child spune:
Mai fetelor, dar voi ce jucati "Flori, fete sau baieti, MANCARURI si cantareti"?
Doamne, ce bine ca nu sunt pofticioasa si nu-mi plac nici icrele (n-am mancat in viata mea, doar am gustat o data si instant mi s-a facut rau) si nici pate-ul. Dar ma batea gandul asta-seara sa-mi fac niste clatite, dar le las pe maine.
Si mai vorbiti aici de actori sau cantareti, ce-or fi ca nu ii stiu, dar cred ca nu e momentul sa imi imbogatesc fanteziile...Am alte preocupari acum ![]()
OANKA vorbesti de salariul mediu pe unitate care se da la nastere? Eu o sa fac cerere si pentru acela, trebuie sa il dea.
OANA banuiam eu ca ceva nu e in ordine la tine, ca nu ai dat semn de viata cam multisor, obisnuiai sa scrii mai mult peste zi. Stai in patut sa te odihnesti, bebeErik are nevoie de liniste si odihna, sigur nu vrea sa vina pe vremea asta geroasa! 
34+ 
andira spune:
Honey - da' de ce minim 2 luni pauza dupa epiziotomie??
Stai calma, in functie de recuperare poti sa te zbengui dupa 1 luna sau chiar 3 saptamani...![]()
29+
miria_cristina spune:
Fetele, am mai intrat o data inainte sa dam stingerea, care nu va fi oricum, prea repede,
si ce vad?
Voi vorbiti de .... tipi?!
Nu-i corect! Ma incitati la tot ce-i rau: pateu, icre, sardele, Alejandro Fernandez, Reynaldo Gianecchini.
Ce-ar fi sa vin si eu cu lista mea:
Aaron Díaz, Alberto Cutie, Alex Rodriguez, Carlos Bocanegra, Cuauhtemoc Blanco, David Bisbal, Espinoza Paz, Eugenio Siller, Fernando Colunga, Flex, Gael Garcia Bernal, Javier Bardem, Jencarlos Canela, Juanes, Marcos Antonio Solis, Miguel Varoni, Nestor Carbonell, Pedro Fernandez, Pedro Moreno, Poncho Herrero, Rene Perez Joglar, Tommy Torres, Valentino Lanús, William Levy, Wisin
Eeee?!

Cristina +26
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
ellanik spune:
Child sa-ti vand un pont la clatite.Le ungi cu finetti/nutella si maruntesti niste biscuiti d-aia petit beurre.Impachetezi asa...batista nu faci sul si ....mananci pana nu mai poti.Asta in cazul in care iti place finetti.
+34 cu
George-Theodor
AMR 5 saptamani !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
honeybaby spune:
Vroaim sa ma bag in pat si vad mesajul Oanei.
Oana - vb frumusel cu Eric sa astepte februarie ca acum e frigut.
Mie nu-mi suna bine durerea continua. Asa am avut eu prima serie de contractii dar dupa no spa , doua, ca nu una nu a mers au cedat. Daca o tine mai mult asa dute la spital si vezi ce-ti zice.
PS eu incep sa dorm cu tel in pat. In caz de naste careva noaptea puteti sa anuntati la orice ora.
PS 1 sa va fie rusine. A trebuie sa plec dupa icre la ora asta.
PS 2 mi-au venit tampoanele pt spital
Denisa,
30 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
aoleo miria cata lista :))) marco antonio solis canta bine dar e uratel, ma rog pt gustul meu
denisa ti.au venit tampoanele alea de la farmacia verde? de unde a comandat si rebiana la inceput?
rebiana sper ca nu prea esti activa pt ca te odihnesti sau mananci 
roxana
31
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
oanaiacovita spune:
Ma bag la somn. Vad ca m-au lasat durerile, m-a luat greata si ameteala in schimb. Ceva tot se intampla cu mine.
Somn usor si SIGUR ne vedem dimineata la cafea.
Oana
35+
Eric Nicholas
AMR 4+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
child spune:
ELLA cred ca am mancat o data clatite asa cum le descrii tu. Dar ai intuit bine: nu imi place crema de ciocolata (fineti sau nutela ca nici nu stiu cum se scriu corect daca nu cumpar). Mie imi plac doar clatitele clasice cu gem.
Oricum multumesc, daca mai ai sugestii gastronomice nu ezita sa le spui, ca stiu eu sa fac selectie
. Tiramisu mi-a placut, tocmai ca era cu fructe (mie nu-mi place tiramisu clasic, mi se pare prea dulce)
34+ 
ellanik spune:
Child in Grecia am mancat asa.Mai stiu ca pe la voi pe acolo se fac clatite asa ca tortul.Se aseaza foile una peste alta si intre se baga o compozitie :branza cu smantana si marar.Asta presupune sa nu pui zahar in compozitia de clatite.![]()
+34 cu
George-Theodor
AMR 5 saptamani !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/