Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (85)
Raspunsuri - Pagina 13
briza_marii spune:
Si eu am mai papat pateu....acum mi-am luat o cutie de pate vegetal cu ardei..mm....tare bun mi se pare.
Eu as manca icre...mi-e pofta rau!! Dar sotul nu mananca deloc, asa ca dc cumpar sigur nu tine faza cu las ca pap o felie de pofta
. Ca doar nu o sa le arunc..si daca le stiu in frigider..ghici cine sa gandeste numai la ele, si o sa se duca sa mai haleasca cate o felie![]()
29+
Eric Mihai
Bumbitza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CoriMami Seara buna tuturor, eu azi sunt depri....nu mai suport sa stau atata in casa, si singura pe deasupra. Sotul meu lucreaza pana tarziu, mi-a interzis sa ies singura fiindca se aluneca si eu sunt o impiedicata, si nici cu el nu pot sa ies in cursul saptamanii....din cauza orelor la care vine. Ma doare spatele cand pun piciorul in pamant, nu ma simt comod nici intinsa in pat, dar nici pe scaun....si nici chef de munci casnice nu am. Mai citesc diverse cartzulii, dar vreau afara.... ![]() Ma iertati ca m-am plans, dar nu mai rezistam. ![]() 32+ Eliza ValentinaMami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag! |
Cori te inteleg perfect ca si eu tot in acelasi stadiu ma aflu
Il zapacesc pe sot seara cand ajunge acasa, sunt neplimbata, nevorbita...nenimica
Astept de luni poate se mai indreapta vremea si daca tot intru in prenatal poate iau magazinele la colindat...Andira, merci de raspunsul cu balsamul. Hai ca vad eu in cele din urma cum o sa fac.. Cat despre gatitul pentru 5 persoane, cred ca va fi greu dar te obisnuiesti. Eu abia ce-am inceput sa mai gatesc, si pt 2 persoane numai...si mai vreau si 2-3 copii
o mut pe mama la mine
30+ cu micutza Ilinca 
Mami si tati te iubesc mult!
miria_cristina spune:
REBIANA - Mie, dr. Albu mi-a dat pentru greturi Metoclopramid si asta in primul trimestru de sarcina, cand cica nu se da mai nimic. Tu de ce nu incerci ceva ca sa nu te mai chinui atat?
Nu cred ca-ti fac bine starile de greata si faptul ca nu mananci consistent.
Cristina +26
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
honeybaby spune:
Eu nu ma mai joc cu voi.
Dimineata a venit Oana cu lapte cu ness, a trebuit sa beau si eu , dupa care Rebiana cu paine cu unt si dulceata, hop si eu.
Acum cu pateu ?? unde il mai bag si pe asta ??
Briza si tu Brutus cu icre ? Bine ca le-am terminat ca vroiam si icre.
Eu am mancat o cutie mare, singura, pana mi s-a facut greata. daca e sa aiba listeria are si o felie si 10. Asa ca am mancat pana nu am mai putut
Denisa,
30 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
miria_cristina spune:
Fetele, nu-i cinstit! Ar trebui sa va cenzureze cand vorbiti de mancare.![]()
Mi-e o pofta de icre cum nu va dati seama si de conserva de peste. As face o salata, yami, yami!

Dar incerc sa ma abtin. Pate, insa a mai mancat nu foarte mult. Cata vit.A sa poata contine pateul de pe o felie sau doua de paine ca sa nu-mi fac pofta? Ete, na!![]()
ANDIRA - Pai, tu stii cum se zice, ca o gura in plus nu se simte.
Acuma, daca gatesti la 2-3 zile ce mai conteaza?
Bine, ca ai fete si in timp invata si ele sa faca ceva. Dar daca aveai baieti si trebuia sa calci si sa speli si sa pregatesti totul pentru 4 barbati, spre exemplu?![]()
Cristina +26
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
Ina_3040 spune:
pt toate, ca m-am dumirit si eu cum e cu halatul ala![]()
incep si eu sa ma gandesc la bagaj ca vad ca s-a ingrosat gluma, desi sper sa mai stea bebe la caldurica ca abia face 32 de saptamani vineri... noroc ca mi-au trimis de la spital mura-in-gura lista, si pt mine si pt bebe.
Ina
31+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
babyangel spune:
Rebiana nu iei nimika pentru greturi?? adica eu stiu ca nici in primele lui aici nu te lasa sa stai cu greturi non stop ca cica nu e bine...Eu nu inteleg din ce ai reusit tu sa te ingrasi daca vomiti tot ce mananci. Uite, incearca paine prajita, compot facut de tine, inghetata...stiu ca astea sunt suportate cu usurinta de multe gravidute cu greturi..
despre balsam de rufe, eu stiu ca voi folosi de la bun inceput, din astea Sensitive...Mi se pare mai rau sa il invat pe bebe fara balsam la inceput si sa il introduc mai tarziu..Dar depinde si de cum va reactina pielicica lui..La lucas nu am avut probleme!
Iar otet..la mine nici pomeneala, ca nu suport mirosul
Oana ca sa iti satisfac curiozitatea , am facut niste poze la camera lui Lucas si le pun imediat
Anca

cu
Codrin Fabian in 35 saptamani
AMR 5+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
Ina_3040 spune:
Rebiana curaj cu greturile
. dar ce ti-a zis doctorul, de la ce apar greturile? apasa uterul pe stomac? nu poti sa iei nimic contra?
Ina
31+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
oanka80 spune:
zilnic va citesc si ma uitam ca sunteti multe cu 30+, iar pe mine ma apuca tremuriciul ca ma trece inca o zi si ma apropii de marea intalnire
. profitati mamici de energia ce o mai aveti acum caci pe mine ma dor toate si ma simt mereu obosita. tanjesc dupa alergatura mea sprintena de caprioara
.
azi ma alintam si eu in fata sotului meu si l-am intrebat daca mai sunt buburuza lui, caci asa sunt strigata cand suntem numai noi, la care el imi spune ca normal ca sunt buburuza, dar o buburuza mutant. va dati seama ce criza am facut pt gluma nevinovata a sotului, de a trebuit sa mearga in oras sa imi aduca multe bunatati sa isi dreaga poanta 
aseara am avut niste prieteni in vizita si am facut vin fiert cu scortisoara, piper, coaja de portocala si felii de mar. am tot dat tarcoale la oala cu vin si am baut si o cana de vinut, cat o ceasca medie de cafea. m-a luat instantaneu de cap si m-am intins in pat. acum imi fac procese de constiinta ca am fost asa slaba si am cedat in fata mirosului imbatator la propriu si figurat. toata sarcina am rezistat fara sa beau nici un srop de alcool, decat in primele 2 luni cand am mai gustat cate o gura de bere 
sper sa fiu iertata de bebelina mea draga.
Oana
35+
- Maria-Emilia
AMR 4+ 
poze
*mamica unui fluturas*
oanka80 spune:
miria_cristina eu reusesc sa dorm pe stanga multa vreme. ma mai trezesc cu mana amortita, dar e singura pozitie in care pot respira. pe spate no way, caci mi-a zis dr ca si bebe sufera daca stam pe spate ca ar putea fi privat de oxogen si a intrat o spaima in mine si sunt mereu atenta si eu si sotul. ma mai ghionteste noaptea si imi spune sa trag pe stanga. singura mea problema e atunci cand trebuie sa ma ridic din pat pt a merge la baie. simt ca ma dezmembrez os cu os. dar spre bucuria mea reusesc sa dorm f f bine dupa-amiaza cate 1-2 ore 
Oana
35+
- Maria-Emilia
AMR 4+ 
poze
*mamica unui fluturas*