Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (85)
Raspunsuri - Pagina 14
oanka80 spune:
ami 84 micuta ta Irina se va naste natural sau prin cezariana? ai auzit si tu ca e un stafilococ nenorocit in materninatea unde nastem? 
Oana
35+
- Maria-Emilia
AMR 4+ 
poze
*mamica unui fluturas*
andira spune:
Miria - adevarul e ca oricat s-ar plange sotul ca o sa aiba 4 fete in casa, vorba ta, eu una-s multumita ca sunt 3 fete, decat 3 baieti.
Aveam o vecina cu 4 baieti, ma intrebam intotdeauna cum s-o descurca cu 5 barbati in casa....
La schimbat de becuri probabil nu avea nici o problema, insa la calcat, gatit etc...![]()
Rebiana - si eu zic ca fetele, fugi la dr sa-ti dea ceva, nu e ok. 
29+
babyangel spune:
Oana am reusit sa incarc pozele.
[url=http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/Babyangel#5431456709992566018]poze camera Lucas[/url]
Dupa cum vei vedea, nu e ordine perfecta la el, dar important e ca incearca sa isi tina camera curata![]()
Anca

cu
Codrin Fabian in 35 saptamani
AMR 5+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
dayanara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andira [ Aveam o vecina cu 4 baieti, ma intrebam intotdeauna cum s-o descurca cu 5 barbati in casa.... La schimbat de becuri probabil nu avea nici o problema, insa la calcat, gatit etc... 29+ |
totusi cei mai mari bucatari si creatori de moda sunt barbati :))
roxana
31
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)POZE
babyangel spune:
stai ca ceva nu e bine...,mai incerc![]()
Anca

cu
AMR 5+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastian
babyangel spune:
]poze
Anca

cu
AMR 5+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastian
oanka80 spune:
ami 84 micuta ta Irina se va naste natural sau prin cezariana? ai auzit si tu ca e un stafilococ nenorocit in materninatea unde nastem? 
eu ii simt lipsa lui asteropipan. sigur e bine? caci nu a semnat condica de multa vreme. un pupic pt tine alina 
cietsc aici ca multe dintre voi aveti contractii mai mult sau mai putin dureroase si vad ca inca mai luati no spa. eu nu am mai luat din luna a 4 a. mi s-a intarit si mie burta de mai multe ori dar si-a revenit rqapid daca stateam in pat si mangaiam uso burtica. tot dr mea zice ca no spa nu mai trebuie luat aproape de nastere ca invata uterul lenes 
ina ai o burtica dragalasa 
Oana
35+
- Maria-Emilia
AMR 4+ 
poze
*mamica unui fluturas*
oanka80 spune:
rebiana m-am indragostit de hainutele Evei 
.
fetelor ce lucrati in invatamant, voi stiti dca primiti un salariu dupa ce nasteti? eu am intrebat la mine la scoala si se uitau f ciudat 
ellanik si eu din pacate am ceva probleme cu gazele ce se incapataneaza sa iasa pe toate caile
. eu ma gandesc ca or fi de la tonele de fructe ce le mananc
bumbitza pediatra mea mi-a zis sa nu folosesc nici un fel de balsam in primele 6 luni, iar detergentul sa fie f slab la miros.
Ioanaa28 sa stii ca am incercat sa fiu si eu practica la capitolul hainute. am cumparat f putine pt 0-3 luni. cele mai multe achizitionate sunt pt 6 luni. multumim de sfat 
ina am inteles ca e f cald in maternitate in aceasta perioada. sa nu fie halatul tau de baie f gros. intreaba pe cineva care stie cum e atmosfera la spitalul unde nasti tu 
Oana
35+
- Maria-Emilia
AMR 4+ 
poze
*mamica unui fluturas*
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andira Miria - adevarul e ca oricat s-ar plange sotul ca o sa aiba 4 fete in casa, vorba ta, eu una-s multumita ca sunt 3 fete, decat 3 baieti. Aveam o vecina cu 4 baieti, ma intrebam intotdeauna cum s-o descurca cu 5 barbati in casa.... La schimbat de becuri probabil nu avea nici o problema, insa la calcat, gatit etc... 29+ |
Andira mare dreptate ai..cu trei fete , e vai de capu' lui tati, dar cu trei baieti...ar fi vai de capu tau

Sincer, mie mi-e putin groaza cu 2 baieti plus tati..imi vor manca urechile cand vor fi mari
Anca

cu
Codrin Fabian in 35 saptamaniAMR 5+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
michelle_sf spune:
Buna seara si de la noi
, tot cu un ger naprasnic de ne-am saturat de el!!!
babyangel foarte frumoasa mobila pentru bebe, parca m-as pune si eu acolo in patut, si m-as juca cu sertarele cu stelute toata ziua. Si culorile, foarte frumoase 
ellanik, ca si restul fetelor, ma bag si eu in clubul... "besinoaselor"
. Stiu si eu ca e normal in sarcina, dar cum mai zicea cineva, de cele mai multe ori nici nu le simt ca vin, doar le aud (si bineineles ca le aud si cei din jur, si atunci sa vezi ![]()
![]()
![]()
, noroc ca stau acasa si nu am vizitatori decat foarte rar) Sotul meu rade de mine,ma intreaba daca se "sparge balonul"?
CoriMami nu mai fi supi ca stai in casa, crede-ma ca te inteleg perfect. Sa nu mai zicem de fetele care tre sa stea in pat... Si eu am fost depresiva cateva zile, ma apuca plansul de la orice (ca de exemplu ca nu mi-a sunat telefonul deloc intr-o zi = "nimanui nu-i pasa de mine!!! 

) Acuma mi-a trecut, ca nu vreau sa am un bebe plangacios
. Azi mi-a fost si mai urat, ca de azi nu mai primim deloc pisicile in casa
. Oricum vroiam sa nu le mai primesc, dar planuiam ca mai incolo... Acuma nu stiu ce le-a apucat, alaltaieri una a facut caca sub scara, iar ieri cealalta a facut pipi pe pat
. Asa ca... sunt consemnate afara. Stiu ca nu sufera de frig, sotul meu le amenajase de mult in camera centralei confort sporit, cu paturi, cutii, un adevarat loc de joaca, dar tot mi se rupe inima cand le vad ca se urca pe geam si pandesc in casa, si se mai abureste si geamul la nasucul lor... 
cu bebica de 30+ 
cum creste bebelusul meu drag