**Zmeurici de iulie-august 2009 (25)**
Raspunsuri - Pagina 13
Giova spune:

Ema! multa sanatate si fericire alaturi de baietii tai!
azi aveti dubla sarbatoare in familie
.
La cat mai multe lunite:Sasha, Sophia Alexandra, Pavel Daniel si Tudor Mihai. sa cresteti mari si sanatosi puilor!
Eu sunt tare necajita...la ora 5 azi dim. Edi avea 38 febra, i-a scazut dupa nurofen, dar am avut o noapte groaznica. La ora 7 i-am dat Calma Baby si am dormit amandoi in living pana la ora 9. Imi era ca trezim si pe tati si Marco, la cum urla.
De la 9 am dormit pana la 11, a vazut tati de el...
De o sapt. tuseste si haraie asa...ii dau tratament pt. bronsita- homeopate, dar uite ca nu a trecut. a mai facut si febra...peste zi nu are...maine sper sa ne primeasca dr.
azi am luat si ap. pt. aerosol, sa ne dea reteta pediatra sa scapam de tusea asta.
Cornelia eu la masa de seara ii dau cereale cu lapte, sau de ieri iaurt.
Imi pare rau de Vladimir, dar lasa ca vei vedea ce minuni face kineto din el.
Liluc am, scris un mesaj aseara, dar mi-a inchis Marco compu si nu a apucat sa-l trimita.
Cat e taxa de transport? unde vine coletul? ai comandat si tu jumperul asta? e mult mai ieftin ca jolly jumper. oare are acelasi sistem de prindere?
Uliiasi distreaza-te si relaxeaza-te cat poti. avatar e misto, zice sotul. l-a vazut in 3D...
Micaalsa ma bucur ca a scapat Teodora dwe rosu in gat si fara antibiotic, poate nici nu avea asa ceva. eu am patit-o cu Edi...dr. de fa, zicea ca are, orelista ca nu are
.
Pony felicitari pt. surpriza mai frumos mirositoare de azi noapte. super! sa ia foc blocul? bine ca v-ati descurcat si fara pompieri.
dinti nu avem....nu mai zic nimic pana nu-i vad, ca tare m-au dezamagit.
La ora 17 duc smecheria mare la petrecerea unui coleg de grupa. nu iesim, ca e urat afara si gogoasha bolnavioara si cam maraita.
Abia astept sa vina un prieten din Alba ca ne-au sosit cumparaturile din Italia.
va
, o duminica frumoasa sa aveti. cat a mai ramas din ea.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
liluc spune:
Pony Cleo se trezeste daca nu o iau in brate sa o linistesc. Eu totusi cred ca din cauza burticii face ea asa. De 2 zile am inceput sa-i dau probiotice si sper sa se vada ceva efect. Dar i se mai intampla si ei sa planga si din cauza viselor... acum cam ce ar putea constitui un cosmar pentru ei, cine stie?!
Giova Taxa e exact cat zic ei, 11.55 Euro iar coletul vine acasa prin posta ca orice colet normal. Nu l-am comandat inca dar o sa o fac cat despre sistemul de prindere nu stiu exact dar parca nu mi-ar veni a crede sa fie diferit de cel de la jolly jumper.
fericita de
Cleo Marie (DN 20 aug)
Giova spune:
Liluc am simulat si eu o comanda si-mi zice asa
Sub Total: €28.90
Delivery: €8.04
Total: €36.93
eu am pus ca si valuat euro, caci am un card in euro de cumparaturi pe net. am ales la delivery method: Europa intre 7-14 zile si pe urma Romania.
in lire sterline asta e costul:
Sub Total: £24.99
Delivery: £6.95
Total: £31.94
Tie de ce ti-a iesit 11 euro transportul?
e drept ca daca mai comanzi ceva se mareste si taxa...mi-am mai pus ceva in cos
.
_
Gio
de
monica2008 spune:
seara fetele
GIOAVA imi pare rau ca a facut febra gogoselul,ii dam un pupic
poate ii trece
ULIIASI filmul AVATAR este ff frumos l_am vazut si noi cand am fost in ROMANIA de sarbatorii
MONITZA si eu fac iaurtul la fel doar ca cu lapte de magazin ca nu am de unde sa iau de la babute![]()
MICAALSA frumoasa pupacioasa ta si DENIS eun pupacios,seamna cu mine![]()
CORNELIA imi pare rau ca ai pr cu VLADIMIR sper sa se rezolve
noi am avut o seara linistita DENIS a dormit bine sper ca si in seara asta sa doarma la fel.azi a spus tata
murea sotul de bucurie
.a si papat bine azi puiul meu sper sa_i iasa dintisorii aia o data ca nu mai putem
monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/
liluc spune:
Giova Am gresit eu (pusesem la cantitate 2 buc.
). Asa e, 8.04 Euro e transportul.
fericita de
Cleo Marie (DN 20 aug)
Giova spune:
deci e ok Liluc. nu stiu ce sa fac...ma mananca degetele sa dau comanda....are designul mai kisto decat Jolly si e si mai iefin, cu tot cu taxe.
Monica super ca ati avut o noapte linistita.
Noi ne-am chinuit sa-i facem aerosoli lui Edi...a stat max. 1 min. cu masca, in timp ce urla din cale afara. cu dispozitivul pt. gura chiar i-a placut...a inceput sa roada pe el in timp ce ala isi face atreaba
. e naspa ca nu stie sa rasufle pe gura...dar ceva tot o fi intrat.
I-am facut doar cu ser fiziologic. Maine sper sa ne primeasca dr. si sa ne dea si ceva reteta pt. aerosoli.
Febra nu a mai facut peste zi...eu ma gandesc ca sunt si dintisorii. se trezeste urland...il masez cu orajel...urla mai tare in timpul masajului, dupa care se linisteste instant.
_
Gio
de
chance2008 spune:
giova.. sigur cu aerosolii se va rezolva... oricum, o prietena de-ale mele are o fetita care ramasese cu o tuse in urma unei raceli tratate dupa ureche , ca la noi, cu antibiotic(dat de medic). dupa ce a facut exudat si a vazut care era microbul a facut si antibiograma, sa vada la ce e rezistent.. si.. ghici??? era rezistent la ceea ce luase copilul si a mai facut inca un tratament cu antibiotic pentru a scapa... chiar de dureaza mai multe zile antibiograma, e fff utila !!!!
pony imi pare rau de sperietura...
Si maria mea se zvarcoleste noaptea, de nu stiu ce sa ii fac.. in unele nopti ii mai dau gripe water sau bonnisan, si se mai linisteste.. nu sunt dintii, pentru ca dupa fiecare zvarcolire trage cate un partz, si apoi se linisteste pentru maxim juma de ora- o ora
noptile noastre sunt un cosmar... si toate astea in somn.. ea nu se trezeste, ci numai geme si ofteaza... am trezit-o intr-o noapte, ca mi-era mila de ea, si and s-a trezit era binedispusa, parca im ischimbase cineva copilul in 3 secunde
liluc as incerac si eu cu probiotice.. rau nu are ca sa ii faca.. tu de care ii dai??
elena.. mersi de reteta.. frustarile mele au inceput sa se risipeasca!!
monica.. sa dea DD sa fie bine mama ta!!
amira bine ai venit!
mony.. cum i-ai dat ananasul?? piure??
noce.. m-a emotionat si pe mine filmuletul.. eu cu cezariana, am condus pana la spital, am parcat in fata portii si in 2 ore a aparut maria!! sentimentele alea din holisor cred ca sunt de neegalat
micaalsa din ce manaca papacioasa??? ce e acolo???
pupam toate zmeuricile!!!
mami de maria- 27 iulie 2009
criss_2081 spune:
Giova, incearca sa dai o cautare pe google pentru jumper dupa cuvantul ,,saritor,,. Noi ne-am luat un jumper de la primii pasi si suntem destul de multumiti de el, am dat 130lei, l-am gasit in magazin.
Eu studiez, compar, ma decid si iar ma razgandesc pentru scaunul de masa, dar cred ca pana la urma o sa mergem pe varianta din lemn.
Vroiam sa intreb daca sunt printre noi zmeurici care poarta scutece refolosibile, pe mine ma bate gandul sa-i comand cateva bucati, am citit cateva articole despre astfel de scutece si m-au cam convins sa trecem incet incet pe ele.
Doamne ajuta-ne!
blanca000 spune:
Uffff..ca nu am mai avut timp sa intru si eu pe aici..
Parca de cand a facut 6 luni Eva sa schimbat in toate privintele, face miscari de rostogolire, se suceste, vrea sa se ridice singura in fund, 'vorbeste' pe limba ei de toate...inca nimic sa inteleg si eu..sare in Jumper de se zguduie casa..sare si rade sau tipa de fericire...
Mananca parca mai putin..se sclifoseste la tzatza pana reuseste sa manance..supa mananca asa si asa..ce 200 ml cum zic unele fete..as vrea eu...Cu frigul asta am fost la piata sa cumpar fructe/legume si erau toate degerate..a doua zi acasa cand sa prepar erau toate scofalcite..azi am reusit sa merg la Metro si ca cumpar desi nu ma dau in vand dupa legumele din supermarketuri..dar decat congelate am zis ca mai bine asa.
Noaptea doarme..cu mesele incluse..se trezeste,papa si adoame in 10 minute..dar tot 2 mese vrea...
Aaaa..eu am o problema cu orarul meselor..daca ii dau fructe dimineata la 10-11 (de exemplu) si lapte peste jumatate de ora ea nu mai vrea sa mai manance supa la 13-14 caci e prea devreme..sau doarme intre timp si se trezeste la 16..ii mai dau atunci..apoi iar san..Daca nu i-as mai da lapte intre masa de fructe si supa o fi mai bine? Poate mananca supa mai devreme si mai cu pofta..asa cu laptele ala dintre se mai satura si nu are chef...nu stiu..
Vad ca ati inceput cu iaurtul. Il dati simplu sau cu ceva in el? Branzica de vaci cand? Sper sa fac si eu iaurt zilele astea..laptele tre' sa fie gras, nu?
Nu am apucat sa citesc din urma decat pe sarite. Ii uram lui Vladimir insa masaje placute si cu rezultate la kineto.
si tuturor chinuitilor cu dintucii "spargere de gingie" usoara. Noi aven 2 dinti iesiti fara probleme..sa vedem mai departe..
tufa
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
liluc spune:
Giova am mai cautat si alte pareri pe net si am gasit asta http://209.85.129.132/search?q=cache:eQ3dwS7YlfwJ:mumsbabymagazine.com/mbm/%3Fp%3D76+lamaze+door+bouncer&cd=2&hl=ro&ct=clnk&gl=ro&client=firefox-a acum nu stiu ce sa zic... si mie mi s-a parut ca arata ok, de asta am pomenit de el, dar daca e asa cum spune acolo nu mai stiu daca sa-l comand sau nu.
fericita de
Cleo Marie (DN 20 aug)