Romanii din Marea Britanie (22)
Raspunsuri - Pagina 10
anne`mary spune:
buna fetelor. Ma puteti ajuta cu o informatie? Doresc in iunie sa imi fac concediul in londra. Am insa o problema cu avionul si as dori sa ajung la destinatie cu altceva decat cu avionul (nici chiar cu un balon ). Am vazut ca poti merge cu autobuzul sau chiar cu trenul. NU reusesc sa gasesc pe internet cat m-ar costa sa plec cu trenul sau cu autobuzul. Cred insa ca nu exista tren direct bucuresti-londra. Ma puteti ajuta cu informatii de genul acesta? Cat m-ar costa un bilet de tren si cat ar dura o astfel de calatorie. Sa iau in serios varianta cu autobuzul? Ce mi-ati recomnda (exceptand avionul)
multumesc frumos
http://community.webshots.com/album/575216482hirmjp
rory76 spune:
Of, mare belea cu inchiriatul asta! Asa cum ati zis si voi, mi-e teama sa imi risc banii pe nimic si nu o sa ii trimit nimik lu tanti aia...ea tot imi zice ca sunt o groaza de clienti pe apartamentul ei, ca ea totusi ar vrea sa ni-l dea noua...de ce nu stiu...e clar ca e teapa. Cred ca o sa stam cateva zile la un hotel si o sa luam ziarul ne mai uitam pe net si la agentii si sa si vedem ce luam. Am vazut pe net ca la hotel Ibis exista diferente la pret in functie de zona? Exista in zona Watford un hotel asa in genul lui Ibis, nu prea scump si confortabil? Cu ce ajungem de la Heathrow la Watford, in afara de taxi?
Ma bucur mult ca ma ajutati , daca nu erati voi nu stiu ce faceam! Sau ce tepe imi luam!
Alta intrebare: in Londra se lucreaza sambata si duminica? Adica gasim magazine deschise, agentii imobiliare? Poate ca par cam prostesti intrebarile mele, dar ce sa fac, sunt mika, invat si eu...
Multumesc mult fetele!
"Trust no one!"
Luna1 spune:
www.priceline.co.uk/location/en/united_kingdom/england/hertfordshire/watford_hotels.html" target="_blank">AICI hoteluri in Watford.
Drum bun si sa ne spui cum te-ai adaptat.
Ah, si BUN VENIT!
Edit: de la Heathrow la Watford exista un coach (autobuz) care te aduce direct, este nr 724. Nu pot sa iti zic insa cat costa ca nu stiu. Agentiile imobiliare sunt deschise de obicei si sambata, nu duminica. Magazinele sunt deschise si duminica pana la 4-5 pm. Sambata au program normal.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
madutza09 spune:
Buna dimineatza...un lapte cu aroma de de la noi incercam sa mai lasam cafeaua ,,,probleme cu tensiuneatepata
Rory ...am citit din urma si nu m-am bagat la sfaturi pt ca fetele au vechime si experientza aici dar potzi fi sigura ca ti-au dat numai sfaturi sa te ajute si nu trebuie sa ai nici un dubiu in privintza inchirierii de la o posta miroase a smecherie...eu stau in SV Londrei de fapt la granitza cu SE in Streatham Hill si daca gasesc un apart cu 2 cam la pretul ala inclus utilitati crede-ma ca as pune mana pe el imediat dar nu exista asa ceva asa cum nu exista nici faptul ca prefera sa ti-l dea tie aici nimeni nu are nici o preferintza cine vine primul cu banii si actele necesare sa inchei un contract gata il ia asa ca e clar o smecherie,,,noroc sper sa gasesti locul potrivit
Anne Mary...daca ai probleme cu avionul una din optiuni ar fi masina eu am facut drumul asta si chiar iarna si nu e atat de greu mai ales ca e vara si in concediu e chiar frumos potzi vedea o multime de alte locatzii prin Europa...daca nici masina nu e o optiune atunci mai greu nu prea stiu exact cat costa un bilet de tren Bucuresti-Paris am inteles ca e destul de scump la Interrail(poti afla exact ofertele lor)odata ce ai ajuns Paris iei feribotul de la Callais si esti in partea engleza sau trenul prin Eurotunel cu destinatia Londra dar iarasi te va costa ceva ,,, in plus sunt sigura ca exista excursii si cu autocarul poate chiar mai ieftine decat cu trenul(ex.Eurolines) sunt vara curse direct Londra ceea ce ar fi mult mai bine,,,,si ultima varianata dar dupa mine nu prea fericita sunt o multzime care fac drumul asta cu masina lor ofera locuri pt a impartzi costul transportului acum depinde cat de aventuroasa esti si cat de accesibile sunt pt tine optiunile de mai sus...cam de astea stiu eu poate fetele itzi pot da mai multe inf. in orice caz sunt solutii si pt cei cu frica de avion ...noroc si vacantza superba
si de la noi si o zi superba chiar daca vremea de afara nu ajuta la nimic
23+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999
www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI
anne`mary spune:
saru`mana Madutza. Eu nu as avea nicio problema sa merg cu masina personala. Pana acum am fost cu masina , exceptand concediul de la paris unde am optat pentru avion si de unde am dezvoltat fobia pentru avioane. Dar nu stiu cat facem cu masina pentru ca nu vreau sa fac 3 zile pana acolo. Iar ca pret...pai ma gandeam ca daca pretul biletului de tren este cu 20 - 30 % mai scump ca biletul de avion atunci merg cu trenul.... daca nu, o sa verificam si varianta cu autobuzul care de regula e mai ieftina.
anne`mary spune:
am verificat distantele; Bucuresti-londra prin belgia 2500 km iar prin franta 2800 km. Aproximativ 25 h. Daca mergi cu inca un sofer poti face traseul intr-o zi...dar ar fi obositor. Sa-l intreb pe sot ce prefera. Cred ca in conditiile astea ar fi mai bine dac am merge cu autobuzul ca e aceeasi distanta, e mai putin obositor pentru sot (eu nu am carnet) iar in londra nu te deplasezi cu masina personala. Ce ziceti?
motanik spune:
Rory, daca alegeti Watford nu uita sa pui la socoteala si naveta catre Londra care o sa te coste ceva saptamanal.
Da, sunt agentii deschise sambata, duminica nu prea.
Magazinele sunt deschise toata saptamana, unele pana la 5-6pm, altele pana mai tarziu, supermarketuri sunt si non stop, duminica insa mai peste tot se inchide la cel tarziu 4pm.
E f bine sa mergeti la hotel caci e altceva daca vezi cu ochii tai casele de inchiriat. Multa bafta, sa auzim de bine de la tine!
Anne Mary, cu autocar sau masina personala tot faci 2 zile pe drum ca nu e nimeni robot sa conduca 25h in continuu, trebuie oprit pt wc, pt un sandwich, un suc, o relaxare a corpului samd.
Din cate stiu autocarul costa in jur de 70-100 lire dus intors de persoana dar cel mai bine te interesezi direct la agentiile din tara.
Trenul e o varianta mai lejera ca te poti ridica si plimba cand vrei, eu insa nu stiu nimic de preturile Bucuresti Paris, nici nu stiam ca e un tren direct asa, ca sa fiu sincera, dar de la Paris la Londra poti veni cu Eurostarul www.eurostar.com
Succes!
Mada, faci o treaba grozava, nu stiu cand ai timp cu doua copile pe langa tine ca la mine e doar una si abia respir cateodata :)
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
Luna1 spune:
Da asa e, transportul in comun aici e destul de scump, depinde foarte mult unde va comutati, daca e in centru centru nu poti conduce (adica poti dar tot acolo ajungi cu benzina si congestion charge) ce sa zic, sunt multe de analizat, zone cu gradinite/scoli bune.
Motanik ce face frumusetea ta mica? Pozici ai mai pus si tu pe undeva?
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
motanik spune:
Ali, picea mea tocmai s-a culcat si trag si eu o tura pe forumuri inainte sa ma apuc de gatit.
Uite aici o poza din ianuarie, la ziua varului meu, avea nasul julit ca luasese o tranta de pe prima treapta a scarii din casa, asta dupa ce toata ziua am urcat si am coborat de zeci de ori la final a gasit de cuviinta ca prima treapta nu e chiar departe de sol si a vrut sa calculeze exact distanta :)
poza 1
Alta poza din ianuarie, acasa in Ro
poza 2
Tot in ianuarie, la Brasov. De cand a descoperit ca poate sa si alerge nu numai sa mearga, abia ne tinem dupa ea
poza 3
Si Craciunita, am prins-o cand statea cu ochii in tv, la reclame nu mai misca
poza 4
poza 5
Randul tau acum, hai s-o vedem pe Adelise!
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
cusa spune:
[quote]citat din mesajul lui rory76
Of, mare belea cu inchiriatul asta! Asa cum ati zis si voi, mi-e teama sa imi risc banii pe nimic si nu o sa ii trimit nimik lu tanti aia...ea tot imi zice ca sunt o groaza de clienti pe apartamentul ei, ca ea totusi ar vrea sa ni-l dea noua...de ce nu stiu...e clar ca e teapa. Cred ca o sa stam cateva zile la un hotel si o sa luam ziarul ne mai uitam pe net si la agentii si sa si vedem ce luam. Am vazut pe net ca la hotel Ibis exista diferente la pret in functie de zona? Exista in zona Watford un hotel asa in genul lui Ibis, nu prea scump si confortabil? Cu ce ajungem de la Heathrow la Watford, in afara de taxi?
Ma bucur mult ca ma ajutati , daca nu erati voi nu stiu ce faceam! Sau ce tepe imi luam!
Alta intrebare: in Londra se lucreaza sambata si duminica? Adica gasim magazine deschise, agentii imobiliare? Poate ca par cam prostesti intrebarile mele, dar ce sa fac, sunt mika, invat si eu...
Multumesc mult fetele!
"Trust no one!"
Rory 76,
Dupa cum ti-a scris si Luna1 autobuzul 724 de la Heathrow in Watford costa 7 lire de persoana, si orarul il gasesti pe net la green line pe site si acolo au pdf cu orele si statiile unde opreste, puse separat pt duminica si sarbatorile legale si restul zilelor.
Uita-te la White House Hotel si Jury's Inn din Watford , sunt accesibile la pret si f aproape de centru ,de gara, jur de 20 min de mers pe jos maxim.
Cat despre acea oferta la apartament ai mare grija , sunt multi care profita de nestiinta celor care nu stau aici.
Bafta!
Cornelia
26+ cu Emma